Машина за спагети паста талиатела чисто нова

Обява №:
5685696
Обява от:
Цена:
35 лв.
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние:
Вид:
Друго
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 21 дни.
Допълнителна информация

За сметка на купувача
Любителите на италианската кухня винаги биха се зарадвали на домашно приготвена паста и оценили подарък, който да им помага да си я приготвят сами. Представяме Ви машина за приготвяне на паста, нудълс, спагети, лингуни и др. специалитети на италианската кухня, за които се сетите. Една от най-важните стъпки при приготвянето им е да се разточи до съвършенство тестото и да се нарежат желаните лентички по възможно най-перфектния начин, а машината ще Ви съдейства точно на тази най-важна стъпка.

Домашния уред за рязане на паста е създаден с компактни размери, за да не пречи в кухнята, но достатъчно голям за да Ви е от ползва при приготвяне на по-големи количества спагети. Направен е изцяло от неръждаема стомана, а различните типове ножове са специално съобразени с формата и размерите на специфичните видове паста, за да можете да приготвяте голямо разнообразие от вкусни ястия.

Освен разнообразните ножове и приготвянето на различни размери от 0,5 до 3мм. спагети, ще можете и да разточвате тесто в желана от вас дебелина за да приготвяте равиоли, лазаня, канелони и др. Машината е със пристягаща се стойка към масата или плота за да е стабилна по време на използване и лесно сваляща се дръжка за бързо почистване след употреба.

Спецификации:
Размери: 21x 20смx14см
Материал: Неръждаема стомана
Ножове: 2 различни размера от неръждаема стомана:
Реже от 2мм талиатели до 6.5мм фетучини
Цвят: Сребрист
Възможност нарязване на тестото на лентички в различни дебелини
Седем размера на рязане
Сваляем дръжка за лесно съхранение и почистване.
Регулируема ролка за разточване на тесто за лазаня, канелони и др.
Бързо усъвършенстване при приготвяне на различни видове паста: спагети, фетучини, лингуини, равиоли, нудълс, канелони и др.
Компактни размери и стабилно прихващане към плота или кухненската маса
Съдържание на пакета:
1 x Машина за приготвяне на различни видове паста
Защо да изберете домашно приготвената паста?
Нашата професионална машина за домашна паста, която ви предлагаме на съвсем достъпна цена ще ви помогне да създавате собствено производство макаронени изделия. Защо да приготвите лично пастата, която ще сервирате на своите близки или специални гости? Защото качеството на домашно и фабрично приготвената паста е винаги коренно различно.

Индивидуален избор на размера на рязане

Понякога е трудно, дори в големите хранителни магазини на намерим паста в точно предпочитания от нас размер. Някои модели са твърде тънки, а други прекалено - дебели или широки за целите на конкретна кулинарна рецепта или за задоволяване на собствения ни вкус. Машината реже прецизно в диапазон от 2 до 6.5 мм, в зависимост от това дали искате супер тънки талиатели или плътни и сочни фетучини.

С полезната и практична машина за италианска паста, вие сами определяте дебелината и ширината на отделните ленти, както и формата на пастата, която ще приготвяте в момента. Машината ви дава възможност да разгърнете кулинарния си потенциал и сервирате класическо италианско ястие, което гостите ви са опитвали единствено в Италия.

Вие определяте изцяло съставките

Още един аргумент в полза на супер функционалната ни машина за домашно приготвяне на прясна паста е възможността вие сами да определите вида и количеството на съставките, от които ще бъде приготвено тестото. Въпреки задължително посочените на опаковките съставки, няма как да сте напълно сигурни в качеството на предлаганите на пазара продукти, а да не говорим за влаганите в тях синтетични оцветители и консерванти.

Ако искате да направите веган паста, замесвате съответното постно тесто, обичате по-плътния и еластичен вид на тестото - добавете яйца по ваш избор. Искате диетична, безглутенова италианска вечеря - използвайте подходящите пълнозърнести брашна. Такова разнообразие от макаронени изделия, няма да намерите дори в най-добрия кулинарен магазин.

Идеално решение за малък семеен бизнес

Тази професионална машина за паста ви предлагаме на възможно най-изгодна цена. С нея можете да стартирате собствен бизнес, включвайки се в ресторантрьорския бранш. Ако вече имате малък семеен ресторант и търсите възможност да предложите нещо оригинално, домашно приготвените спагети, талиатели, канелони и фетучини ще ви превърнат в атракция за почитателите на вкусната храна. Има огромно значение дали пастата, която сервирате е полуфабрикат или ваше собствено произведение на кулинарното изкуство.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
обл.Пловдив, гр. Пловдив, гагарин
Обяви от същия потребител: Виж всички 143 обяви
190 лв.преди 30+ дни Изкуствена палма 2метра | Аксесоари за дома и градината | гр. Пловдив

Изкуствена палма 2метрагр. Пловдив

160 лв.преди 30+ дни Изкуствена палма | Аксесоари за дома и градината | гр. Пловдив

Изкуствена палмагр. Пловдив

280 лв.преди 30+ дни Изкуствена палма 3 метра | Аксесоари за дома и градината | гр. Пловдив

Изкуствена палма 3 метрагр. Пловдив

130 лв.преди 30+ дни Изкуствена палма тип Юка | Аксесоари за дома и градината | гр. Пловдив

Изкуствена палма тип Юкагр. Пловдив

85 лв.преди 30+ дни Изкуствена палма 120см с три стъбла | Аксесоари за дома и градината | гр. Пловдив

Изкуствена палма 120см с три стъблагр. Пловдив

120 лв.преди 30+ дни Изкуствена палма 180см с три стъбла | Аксесоари за дома и градината | гр. Пловдив

Изкуствена палма 180см с три стъблагр. Пловдив

150 лв.преди 30+ дни Изкуствена палма 180см | Аксесоари за дома и градината | гр. Пловдив

Изкуствена палма 180смгр. Пловдив

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.