ПРОМО ПАКЕТ - жираф + прахосмукачка

Обява №:
5675797
Обява от:
Цена:
660 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
Състояние:
Вид:
Професионална прахосмукачка
Марка/Модел:
CIMEX / BOSCH
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 24 дни.
Допълнителна информация

Пакетно предложение - машина за шлайфане на стени тип жираф + прахосмукачка + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. Представяме ви нашето специално пакетно предложение насочено към майсторите занимаващи се с довършителни дейности. Промоционалното предложение включва следните машини:

1. Машина за шлайфане на стени и тавани тип жираф CIMEX DWS220

Жираф за шлайфане на стени + прахосмукачка - ПРОМОЦИЯ! Жираф за шлайфане на стени и тавани CIMEX DWS220 е професионална машина за шлайфане на стени тавани предназначена за ежедневна професионална употреба. Машините за шлайфане на стени и тавани тип „жираф“ са незаменим помощник в довършителните дейности за финално шлайфане на шпакловки. Важно правило при работата с машина за шлайфане на стени е шпаклованата повърхност да бъде суха, за да не се задръства шкурката. При включване на жираф за шлайфане към прахосмукачка, отнетия материал се изсмуква от нея и се събира в контейнера. По този начин, замърсяването с прах при шлайфане на стените се свежда до минимални стойности, а благодарение на създадения вакуум, шлайфащата глава прилепва към повърхността, намалявайки умората при работа.

2. Прахосмукачка за сухо и мокро почистване BOSCH GAS 15

BOSCH GAS 15 PS се отличава със система за захващане на контейнера, съвместима с всички домакински и професионални торби за прах, превключване от от режим изсмукване към режим издухване и полуавтоматична система за почистване на филтъра. Работата с този високопроизводителен уред е комфортна и приятна. GAS 15 PS е оборудвана с антистатичен маркуч и система SmartClick, за лесно свързване на маркуча, както и контакт за практично свързване на електроинструменти.
Технически характеристики
Номинална мощност, W 1100
Вместимост, l 15
Дебит, l/sec 33
Вакуум, mbar 220
Окомплектовка 2 бр, смукателни тръби, антистатичен маркуч 3 m, дюза за фуги, картонена кутия, коляно, комплект подови дюзи, муфа за инструменти, пластмасова торба
Тегло, kg 8,0

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Симекс Юръп ЕООД
http://www.cimex.bg
обл.София, гр. София, жк Враждебна, ул. ”3-та” №4
Обяви от същия потребител: Виж всички 167 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.