1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Авторемонти, Автомивки
  6. »
  7. Обява № 5556899

АВТО КАР Казанлък - автоклиматици, двигатели, ходова част, газови уредби, диагностика

Обява №:
5556899
Местоположение:

гр. Казанлък, обл. Стара Загора
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 28 дни.
Допълнителна информация

Автосервиз ”Авто Кар” извършва всякакви видове авторемонти.

КОМПЮТЪРНА ДИАГНОСТИКА
Разполага със специалист по диагностика, електрически и компютърни проблеми. Извършва диагностика на почти всички марки съвременни автомобили. Работи със специализирани програми за Mercedes, BMW, WV, AUDI, Skoda, Seat, Opel. Владеенето на англйски език и ефективното използване на интернет дава възможност на специалистите в сервиза да се справят с широк спектър от проблеми на всякакви марки автомобили.

КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ
Разполага с специалист по климатични системи. През 2018 година е закупена нова машина от висок клас TEXA 760R за обслужване на климатици на автомобили, камиони, автобуси и селскостопански машини. Извършва не само пълнене, и профилактика, но и диагностика и ремонти на климатични системи. - течове, подмяна на елемнти, електрически и компютърни проблеми, разпределителни клапи в купето и др.

ДВИГАТЕЛИ И ХОДОВАЯ ЧАСТ

Разполага със специалисти по дизелови и бензинови двигатели. Извършва диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели, както и всякакви ремонти по спирачна система, окчване и ходова част на автомобила.

ГАЗОВИ УРЕДБИ
Разполага със специалист, който извършва монтаж, диагностика и ремонт на газови уредби. Също така може да направи финна настроийка на газова уредба с компютър с помощта на широколентова ламбда сонда, което гарантира оптимална работа на двигателя във всичи работни режими.

ГУМИ, МАСЛА, ФИЛТРИ
Разполага със специалист по гуми. Извършва лепене, монтаж, демонтаж и баланс на гуми., смяна на масла, филтри и антифриз.

МЕХАНИЧНИ СКОРОСТНИ КУТИИ
Разполага със специалист, който извършва ремонти на механични скоростни кутии.

Автосервиз ”Авто Кар” е създаден през 2003 година в ги постепнно си извоюва име на един от добрите сервизи в град Казанлък. Това се дължи най-вече на професионализма на персонала, отговорност в работата и честното отношени към клиентите. Обемът от работа нараства и през 2011 година сервизът се премества в собствена модерно оборудвана сграда. В сервиза работят предимно специалисти с над 15 години трудов стаж. Стремежът е да се работи професионално и с добри авточасти за да се гарантира качеството на ремонтитите пред клиентите. Разполага с капацитет да обслужва както индивидуални клиенти, така и фирмени автопаркове.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Авто Кар
http://xn--80aaf6atok.xn--90ae
обл.Стара Загора, гр. Казанлък
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.