1. home
  2. »
  3. bcЗа дома и градината
  4. »
  5. Препарати
  6. »
  7. Обява № 5541407

SUKACLEAN-GR/C за разграждане на мазнини

Обява №:
5541407
Цена:
98 лв.
Местоположение:

гр. Бургас, обл. Бургас
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 25 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

ФИРМА ЕКО МАКС БИО

”БИОТЕХНОЛОГИИ ЗА ЕДИН ПО-ЧИСТ СВЯТ”

Описание:

- SUKAClean-GR/C зa разграждане на органични мазнини

- SUKAClean-GR/C е биоензимен препарат за разграждане на органични мазнини в мазноуловители, колектори, шахти, утайници, септични ями, канализационни системи и др. места където се натрупват мазнини.

SUKAClean-GR/C е прахообразен препарат на базата на микроорганизми, ензими и хранителни компоненти, който разгражда и усвоява мазнини, целулоза, нишесте, повърхностно-активни вещества и други.

SUKAClean-GR/C е предназначен за третиране на мазниноуловители, колектори и тръби на канализационни системи.

SUKAClean-GR/C, е най-мощната комбинация от ензими и бактерии, предлагана на пазара за разграждане на мазнини в канализационната мрежа на урбанизирани територии, където не се допуска заустване на производствени отпадъчни води, които не отговарят на нормите за максимално допустими концентрации на вещества съгласно

Наредба № 7 от 2000 г. за условията и реда за заустване на производствени отпадъчни води в канализационните системи на населените места (ДВ, бр. 98 от 2000 г.). Отпадъчните води от съоръжения и производствени дейности, които не отговарят на изискванията за заустване, се третират с SUKAClean-GR / C. По закон се предвиждат местни пречиствателни съоръжения преди включване на отпадъчните води в канализационната мрежа на урбанизираните територии. Тези съоръжения се третират с SUKAClean-GR/C.

Отпадъчните води от кухните на обществено-обслужващи обекти (ресторанти, столове и др.) се включват в канализационната система след преминаване през мазниноуловители SUKAClean-GR/C е препарата с който трябва да се третира мазниноуловителя за да не се предизвика запушване или др. проблеми с канализацията.

Мазниноуловителите

(Фиг.1.) се поставят в ресторанти и столове с цел излишъка от мазнини да не премине в канализацията. Основните проблеми с тях са: нужда от често изпразване, струващо пари и време; залпово преминаване на мазнини в пречиствателната станция и съответно плащане на глоби; натрупване на миризми.

Проблемите със запушването и затлачване на отходни тръби са свързани с натрупването на хранителни отпадъци по стените на тръбите (Фиг.2..).

С времето органичните отлагания се увеличават и промивката на системата с препарати или с вода под налягане не са в състояние да отстранят отлаганията. Нещо повече, постоянната употреба на химически препарати може да повреди системата и да доведе до скъп и труден ремонт. Натрупването на органични отлагания води и до формиране на неприятни миризми, които не могат да се отстранят по никакъв начин.

Как действа SUKAClean-GR/C?

SUKAClean-GR/Cе прахообразен препарат на основата на микроорганизми и ензими.

Микроорганизмите живеят и се размножават, използвайки отпадъците /мазнини, косми, сапун, повърхностно актовни вещества и др. органични отпадъци/, като източник на храна. За целта те произвеждат ензими, които разрушават сложните органични молекули на по-прости, които впоследствие влизат в клетките на микроорганизмите, където и завършва процеса на разграждане.

SUKAClean-GR/C включва липаза за разграждане на мазнини, протеаза за разграждане на протеини (каквито са месото и сиренето), амилаза за разграждане на нишесте (основен компонент в картофите, хляба и ориза), целулаза за разграждане на целулозните влакна на плодове и зеленчуци и др.

Принцип на работа:

- Принципа на разграждане е копиран от природата. Там всички органични вещества, независимо от това дали са от животински или растителен произход се разграждат по един и същи принцип и така се осъществява кръговрата на материята в природата.

Първо ензимите, като готвачи подготвят храната за бактериите, като раздробяват дългите полимерни вериги и ги превращат в мономери за да послужат за храна на бактериите.

Всяка една бактерия изяжда толкова храна колкото е собственното и тегло за една минута. Щом има храна, бактериите се размножават /клетъчно деление/ на всеки тридесет минути. www ecomaxbio
+burgas.com

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
ЕКО МАКС БИО-БУРГАС ЕООД
обл.Бургас, гр. Бургас, ул. „Калофер“ 1, 8001 Бургас, България
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.