1. home
  2. »
  3. bcМашини, Инструменти
  4. »
  5. Инструменти
  6. »
  7. Обява № 5481822

Мини дъмпер със задвижване 4х4 и товароносимост 300 кг

Обява №:
5481822
Обява от:
Цена:
2 995 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
Състояние:
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 27 дни.
Допълнителна информация

Мини дъмпер със задвижване 4х4 и товароносимост 300 кг. - перфектният помощник в строителството, селското и горско стопанство, земеделието и животновъдството. Какво е мини дъмпер - моторизирана ръчна количка или мини самосвал? Независимо как ще го наречете, мини дъмпера CIMEX преди всичко е вашият верен помощник в пренасянето на насипни материали, чували и дори дърва. С постоянно 4х4 задвижване, мини дъмпера се справя с всякакви сложни терени - неравности, кал, сняг, наклони.

Мини дъмпер се използва в строителство когато традиционният метод за транспорт на материали е невъзможен поради особеностите на терена. На строителната площадка, мини дъмпера се справя без проблем с насипни материали като пясък, чакъл, земна маса и други. Пренасянето на торби с цимент и други пакетирани материали по терени с неравности и наклони с мини дъмпера е детска игра.

В земеделието и градинарството можете да използвате мини дъмпера за транспортиране на насипни и пакетирани торове, семена, разсад или готова продукция.
Във фермите за отглеждане на животни той ще пренесе чувалите с храна за вашите животни, можете да извозвате отпадъци и какво ли още не.
Маркирайки основни приложения, не можем да обхванем всички области в които мини дъмпера ще помогне и намали физическите ви усилия.

С полезен товар от 300 кг., кошът на мини дъмпера е закрепен върху изцяло стоманено шаси. Обемът му зависи от вида на транспортираният материал.

Задвижването се осъществява от двигател CIMEX G200 с мощност 6.5 к.с и работен обем 196 см3. CIMEX G200 е четиритактов бензинов двигател с въздушно охлаждане и ръчен стартер, използван масово за задвижване на строителна техника, поради високата си надеждност.

Въртящият момент от двигателя се предава към задвижващите колела на мини дъмпера през ръчна скоростна кутия с 3 предни и една задна скорост. Чрез диференциал се задвижват задните колела, които чрез вериги, предават движението и към предните колела на мини дъмпера осигурявайки 4х4 задвижване.

Технически данни:

Двигател Cimex G200
Обем на двигателя 193 см3
Мощност 6.5 к.с
Стартер Ръчен
Скоростна кутия 3 предни + 1 заден ход
Задвижване 4х4
Товароносимост 300 кг.
Разтоварване Механично
Рзмер на гумите 4.0-8
Тегло 160kgs

Посочената цена е без ДДС

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Симекс Юръп ЕООД
http://www.cimex.bg
обл.София, гр. София
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.