1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 5474232

Маг и Ясновидка Кристияна - 087 637 6344

Допълнителна информация

Маг и Ясновидка Кристияна,
Тя е жената открила дарбата си от ранна възраст.
Тя помага на хората, които имат нужда от нейната помощ.
Дава им светлина в тъмнината, когато са на ръба.
Помага на разделени двойки и на хора пред раздяла.
При безплодие, наркомания, стрес, страх, уруки.
Разваля черни магии и проклятия.
Пречиства домове и хора от лоши енергии чрез ритуали и молитви.
Прави и ритуал за любов, успешен бизнес и спокойствие в дома и семейството.

Погледнете във вашето близко и далечно бъдеще! Не се чудете дали Той или Тя, Ви обичат? Дали събитията ще бъдат във ваша полза? - Ако имате проблеми в интимния си живот и не успявате да възтановите хармонията във връзката ви! - Тогава ми се обадете!
Извършвам специални магически ритуали за:
- Хармонизиране на взаимоотношенията;
- Събиране на разделени двойки и семейства за кратко време;
- Отстраняване на трети.

Ясновидство и Гадаене!
Намерете отговорите и решенията на вашите проблеми!

Владимир от Хасково: Кристияна е жената, която ми върна живота. От всички ясновидки към, които се обърнах единствено тя успя да помогне. Имам един несполучлив брак, бившата ми съпруга не позволяваше да излизам с други жени. Всеки път, когато се влюбех нещо се объркваше. Щастието ми беше за кратко. Имах нужда от любов, от някой да ме обича. Тя говореше против мен, беше ми направила магия да бъда оставян, зарязван. Когато се свързах с Кристияна, тя бе категорична и потвърди, че над мен тегне проклятие. Посетих я 2 пъти. Не разбрах ритуала, какво направи, какво каза... Даде ми малка иконка, която трябваше да нося със себе си. Не след дълго, жена, в която бях влюбен ми се обади и поиска среща. Останах озадачен, призна, че ме обича и желае да създадем семейство. Това беше най-щастливия миг в живота ми. Стана Чудо. До днес нося иконката, знам, че тя ми дава късмет, любов и щастие. Благодаря ти Кристяна.

Искра от Враца: Поднасям моите големи благодарности на тази велика жена. Тя направи за мен с моето дете с което бях изгубила всякакви надежди - чудо. Той беше с нелечима болест заради, която страдахме цялото семейство. Къде ли не съм ходила и какво ли не съм правила, но напразно. Приятел, който бе работил с Маг Кристияна ми препоръча да се свържа с нея, въпреки че не вярвах в тези неща и се държах скептично към такива хора и към тяхната работа, не ми оставаше друго освен да я потърся за помощ. Чух се с нея, каза че може да ми помогне. Тя знаеше че аз не вярвам, но ми каза да и се доверя. Само с няколко сеанса и няколко седмици имахме подобрение. Даде ми няколко неща да ги имам у дома, и в последствие имахме желания резултат, който търсихме. Тя го вдигна отново на крака, детето ми отново е здраво и щастливо. Много ти благодаря Кристияна, ти за мен си велик човек. Радвам се, че има такива хора като теб. Продължавай да помагаш на хората, които имат нужда от твоята помощ. Благодаря.

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.