1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Шофьорски курсове
  6. »
  7. Обява № 5454683
back to top

Да се научите да карате е голямо предизвикателство!

Допълнителна информация

Да се научите да карате е голямо предизвикателство и ако то не е поверено на един доказан учебен център, може да доведе до излишни разходи, обезверяване и разочарования. Само уменията на едно надеждно училище за шофиране, може да ви осигури значителна увереност, безопасност и успех. „ Auto training“ е школа за кормуване с десетилетен опит в подпомагането на хората да се научат да карат и да преминат своя тест. Нашите инструктори имат умения и опит, за да насърчават и водят към успех, без стрес, дори и най-неуверените водачи.
За всеки човек е важно неговите уроци да бъдат именно за него, за неговите потребности и личност. Обучението следва да бъде съобразено с конкретния човек, а не с „универсални“ програми. Нашият учебен център разполага и непрестанно обогатява своите форми на организация, и подходи в обучението, така че всеки настоящ и всеки следващ урок да бъдат в съответствие с постигнатото ниво и индивидуалните нужди на всеки конкретен курсист.
За вас ще бъде важно да можете да предвидите началото, продължителността и организацията на своя шофьорски курс:
Началото на своето обучение можете да изберете сами чрез:
• Индивидуално обучение - започвате веднага, в деня след записването. „Auto Training“, за сега е единственият учебен център, който предлага шофьорски курсове в София в тази удобна форма.
• Групово обучение - всеки нов курс се разкрива в началото на четна седмица от годината, т.е. два пъти в месеца.
Продължителността също зависи от вашият избор:
• Интензивен курс - 30 дни.
• Ускорен курс - 45 дни.
• Оптимален курс - 60 дни.
• Изцяло съботно - неделен курс.
Организацията:
Теоретичното и практическото обучение могат да протичат последователно или паралелно и Auto Training ще се съобрази с вашите предпочитания.
• Последователна организация на обучението - преминавате само теоретичната подготовка, явявате се на вътрешен изпит по теория и на изпит по теория пред ДАИ, след което започвате кормуването.
• Паралелно обучение - преминавате за три дни началните теми по теория и започвате кормуването. Тази форма дава възможност за изясняване на изучаваните теоретично правила, чрез прилагането им в практиката и за намаляване срока на обучение.
Цялостната конструкция на своя шофьорския курс можете да определяте сами в много широки граници, съобразени с времето, с което разполагате и вашите предпочитания. Във всяка от възможностите, съдържанието и обема на обучението са в рамките на задължителните държавни стандарти. Те предписват като минимум, 31 учебни часа по кормуване и 40 теоретични часа по безопасност на движението и устройство на автомобила, както и вътрешни теоретичен и практически изпит, преди явяването на официалните изпити пред ДАИ.
Качеството на обучението е от първостепенно значение, но важни, разбира се са и разходите, тяхната достъпност и предвидимост. Ценита на нашите курсове, тяхното открито и пълно представяне, без скрити такси, е в съответствие с всичко това.
Можете да изберете един от трите пакета обучение:
510 лв. за ОСНОВЕН ПАКЕТ - Стандартното теоретично и практическо обучение, без включени изпити, които можете да заплатите допълнително преди явяването, по 70 лв. всеки.
790 лв. за ПЪЛЕН ПАКЕТ - Стандартното теоретично и практическо обучение + всички вътрешни и държавни изпити.
810 лв. за СПЕЦИАЛЕН ПАКЕТ - Индивидуално необходимото лично за всеки конкретен курсист теоретично и практическо обучение, до постигане на знания и умения за успешно представяне на изпитите. Включва вътрешните изпити, не включва изпитите пред ДАИ.

Заплащането можете да направите при записването, в учебния център. Ако предпочитате, може да заплатите на две вноски - първата при записването, а втората при преминаването на половината от обучението. Не се събират никакви допълнителни суми и за всяко извършено плащанe ще получавате платежен документ.

За записването е необходимо:
• Навършени 17 години и 9 месеца.
• Лична карта.
• Диплома за завършено образование /най-малко основно/.
• Лична снимка.
Важно е да запомните, че не трябва да се учите да карате сами или при случайни инструктори, резултатите могат да бъдат катастрофални... Това вълнуващо преживяване, което ще ви осигури умения и ще обогати вашите житейски възможности, следва да се повери само на един утвърден учебен център. Нашите квалифицирани и опитни инструктори, са наясно със своите отговорности, а също така и със сложността на процеса. Те насърчават и подкрепят с разбиране и най-плахите курсисти, за да добият уменията на един безопасен шофьор.
Придобитите умения са безценни, а пролетта, с нейните разнообразни пътни условия, е най-подходящият сезон за това вълнуващо предизвикателство! Нашите цени през пролетните месеци март, април и май са по-ниски и могат да се заплащат разсрочено.
За повече информация бихте могли да посетите нашия сайт, но вашите въпроси са важни и те ще бъдат по-пълно изяснени в пряк контакт, в който ще получите и лични впечатления от вашия бъдещ учител. Ако имате въпроси не се колебайте да се свържете с нас. Можете да се запишете или да получите разяснения всеки ден, включително събота и неделя, след като ангажирате на посочения телефон удобен за вас ден и час и посетите нашия офис в София.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Ауто тренинг ООД
r***e
http://drivingsofia.com
обл.София, гр. София, Ул. ”Княз БорисI” № 198