1. home
  2. »
  3. bcМашини, Инструменти
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Обява № 5429027

Начален улей за строителни отпадъци CIMEX

Обява №:
5429027
Обява от:
Цена:
99 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 15 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Начален улей за строителни отпадъци e преднанзначен да улесни изхвърлянето на отпадъците, като същетвременно благодарение на формата му, се осигурява защита от изпадане на отпадъци извън него. Всеки начален улей за отпадъци е с изнесен наклон така, че да подвежда строителните материали към основната фуния на сметопродния ръкав. Също като междинните улеи, началният улей за подвеждане на отпадъци е изработен от линеен полиетилен, който прави продукта невероятно устойчив на амортизиране от постоянното обсипване на товарният отвор със строителни материали.

Складиране и съхранение

Началният улеи за строителни отпадъци разполага с дистанционери в горната си част, като основната им цел е при съхранение да не се заклинват. Така складирането и транспортирането на началните улей може да се извършва при намален обем, чрез плътното поставяне на отделните звена едно в друго, без опасност от нараняване или заклинване.

Тази система за компактно съхранение позволява 25 бр. начални улей за строителни отпадъци да бъдат позиционирани лесно на едно пале. Благодарение на това, не само оптимизирате пространството за складиране, но улеснявате логистиката чрез намаляване на разходите за транспорт.

Високо качество и ниво на безопасност

Въз основа на множество проведени тестове на улеи за строителни отпадъци, избрахме най-добре представилият се материал - линейният полиетилен (liner polyehtylene). Този материал бе избран за направата на улеи за строителни отпадъци, благодарение на отличната си здравина и устойчивост на вибрации с голям амплитуден диапазон. За разлика от традиционните материали, използвани в масовите сметопроводи, първокачественият линеен полиетилен, на който Cimex заложи, успя да направи звената с доста по-добра устойчивост към изкривявания, по-ниски нива на шум и най-важното: продукта е с до 3 пъти по-висока механична еластичност.

Съчетанието от добри експлоатационни показатели, ниско тегло и достъпна цена са основни предимства на сметопроводите CIMEX.

Характеристики

Вид материал: линеен полиетилен LLDPE

Тегло: 8кг.

Отвор за отпадъци: 83х43 см.

Долен диаметър: 39 см.

Височина: 74 см.

Посочената цена е за 1 бр без ДДС
Цена с ДДС: 118.80 лв

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Симекс Юръп ЕООД
http://www.cimex.bg
обл.София, гр. София
Обяви от същия потребител: Виж всички 65 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.