1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Прахосмукачки, Парочистачки
  6. »
  7. Обява № 5397404

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване VAC30L и изтупване на филтъра

Обява №:
5397404
Обява от:
Цена:
294 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
Състояние:
Вид:
Индустриална прахосмукачка
Марка/Модел:
Cimex VAC30L
Особености:
Допълнителни приставки Контейнер Сменяема торба Сухо почистване Мокро почистване HEPA филтър
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 4 дни.
Допълнителна информация

Професионална прахосмукачка сухо и мокро почистване със система за почистване на филтъра Push & Clean. CIMEX VAC30L е прахосмукачка, специално разработена за работа с машини за шлайфане на стени (наричани още жирафи за стени). Предназначена основно за използване в строителството, прахосмукачката предлага компактни размери, ниско тегло, висока всмукателна мощност и универсалност на приложение. Към машината можете да включите различни машини с мощност до 2000W, като по този начин при стартиране включената машина, прахосмукачката също ще се стартира. Тази опция за автоматичен старт ви предлага значително удобство при работа с ръчни циркуляри, шлайф машини и други електро инструменти. Характерна особеност при комбинацията на шлайф машина с прахосмукачка е, че в процеса на работа шлайф машините образуват много фин прах, който лесно задръства филтрите на стандартните прахосмукачки. Разликата между стандартните професионални прахосмукачки и CIMEX VAC30L е системата за почистване на филтъра Push & Clean. Наличието на системата за почистване на филтъра на прахосмукачката позволява без необходимост от разглобяване и демонтаж, филтърът да бъде продухан. Процедурата е бърза и лесна - запушете с длан маркуча на прахосмукачката и натиснете 3-4 пъти бутона за почистване на филтъра. При тази процедура, двигателят на прахосмукачката засмуква въздух от разположените отстрани на корпуса отвори, вкарва го в под налягане в обратна посока през филтъра, почиствайки го от вътре на вън.

Една професионална прахосмукачка не е само мощност - важен показател за нейното качество е количеството на съдържание на прахови частици в изходящият въздух. За чистотата на изходящия въздух на прахосмукачката CIMEX VAC30L се грижи цилиндричен HEPA филтър с коефициент на улавяне на праха 99,7% и улавящ частици с диаметър до 0.3 µm.

Прахосмукачка за жираф, шлайф машина, ръчен циркуляр или водо прахосмукачка - CIMEX VAC30L е прахосмукачка за всичко изброено. На строителната площадка, в работилницата или бита, често се налага изсмукване на вода и течности. С големия си въздушен дебит и всмукателна мощност, професионалната прахосмукачка CIMEX изсмуква за секунди вода, фин строителен прах и едри частици.

Нека разгледаме в детайли прахосмукачката и нейната конструкция:

Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване CIMEX VAC30L Корпусът на прахосмукачката е изработен от здрава, антистатична ABS пластмаса. Благодарение на това, теглото на прахосмукачката е значително намалено, осигурявайки лесно пренасяне, здравина и разбира се лесно почистване на машината. Прахосмукачката е снабдена с четири колела за лесно придвижване и удобна ръкохватка.

Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване CIMEX VAC30LПусковият ключ е защитен от влага и прах. Снабден е с три позиции:

1. Пуск ( I )

2. Стоп ( 0 )

3. Автоматичен Пуск/Стоп при наличие на включена в прахосмукачката машина ( II )

Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистванеПод пусковия ключ се намира контакт за включване на електро инструменти към прахосмукачката. Удобствата са няколко:

• Не е необходимо да включвате удължител или разклонител за да захраните електроинструмент

• При включване на електроинструмент и поставяне на пусковия ключ на прахосмукачката в положение ( II ) прахосмукачката ще се включва и изключва в синхрон с включената към нея машина

Push & Clean за почистване на филтъра Бутонът Push & Clean за почистване на филтъра е разположен до ръкохватката и ви позволява да се възползвате от максималната мощност на водо прахосмукачката дори в най-тежките условия на работа. Запушете с длан маркуча и натиснете бутона 3-4 пъти последователно за около 4-5 секунди и филтъра ще е почистен и пълната мощност на прахосмукачката е отново на ваше разположение.

Прахосмукачка с HEPA филтър Прахът в изходящия въздух се свежда до минимални стойности, преминавайки през цилиндричен нагънат HEPA филтър с коефициент на улавяне на праха 99,7%. Изработен от синтетичен материал, филтърът е с висока устойчивост и може да бъде почистван лесно, когато това е наложително.

В режим на мокро изсмукване, когато трябва да използвате прахосмукачката за вода, махнете филтъра. Под филтъра се намира поплавък, които при запълване с вода на контейнера на прахосмукачката изключва засмукването, защитавайки двигателят и от попадане на водни пръски и вода.

с двустъпална турбина и самостоятелно охлажданеДвигателят е с двустъпална турбина и самостоятелно охлаждане, т.е. двигателят на прахосмукачката не се охлажда от засмуканият въздух, а се охлажда чрез засмукване на въздух от околната среда.

Контейнерът на строителната прахосмукачка се захваща към горната част на машината посредством щипкиКонтейнерът на строителната прахосмукачка се захваща към горната част на машината посредством щипки. Обемът му е 25 литра.

Професионална прахосмукачка за сухо и мокро почистване CIMEX VAC30LВ задната част на прахосмукачката са разположени удобни отделения за съхранение на допълнителните принадлежности.

Стандартно прахосмукачката се доставя с богат набор от принадлежности:

• Маркуч с дължина 1,5 м.

• Метална телескопична тръба

• Комбинирана подова дюза за сухо почистване и изсмукване на вода

• Дюза за фуги, ъгли трудно достъпни места

• Накрайник с малка четка

• Преходник за включване на електроинструменти към маркуча

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Симекс Юръп ЕООД
http://www.cimex.bg
обл.София, гр. София, жк Враждебна, ул. ”3-та” №4
Обяви от същия потребител: Виж всички 289 обяви
9.60 лв.преди 30+ дни Инверторен генератор под наем | Генератори | гр. София

Инверторен генератор под наемгр. София

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.