back to top

Ясновидка Елеонора от Русе, жена с възможности и сила, най-търсена

Обява №
5331186
Местоположение

/За цялата страна/
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 22 дни.
Допълнителна информация

Елеонора - жена със сила и възможности, помага най-вече пристрес, страх, родови проклятия, събира разделени двойки и всичко свързано с душевната сила и енергия.

*Събира разделени двойки
*Разваля всички видове магии и родови проклятия
*Прави огнена защита и защита на дома
*Изработва амулети за късмет, любов, бизнес
*Помага при болести, наркомания и алкохолизъм
*При нея няма невъзможни неща
*100% гаранция

Потърсете я. Ще ви обърне персонално внимание, ще ви изслуша и насочи към най-правилното решение на проблемите Ви.

Спокойна и лъчезарна приема хората и изслушва проблемите им. Ако може да помогне казва с какво и колко време ще отнеме. В случаите, в които е безсилна, понякога, само насочва и дава съвети.

Елеонора помага и в кризисни ситуации, но отнема повече време и търпение. Ако сте от друга област на страната по телефона ви насочва.

Работи от разстояние. Приема и лични срещи!!!
100% гаранция, бързи и категорични резултати!


Живка от Ямбол
”В живота на семейството ми имаше външна намеса. Всичко, за което се захващахме се проваляше. Срещнах Елеонора, за да ми помогне и да изчисти всичко натрупано. Тази жена наистина има способности. Вярвам, че всеки, който я потърси, ще се увери в това.”


Габриела от Карнобат казва за Елеонора, че има енергия да привлича добро, като в същото време извлича отрицателната енергия, натрупана от негативи, от лоши очи и т.н.

Станимира от Русе
Елеонора е най-добрата ясновидка. Благодарна съм, че срещнах тази жена, защото тя помогна на брат ми да се събере отново със съпругата си. Минаваха през много труден период и бяха много объркани. Елеонора ги сплоти и заздрави връзката им.

Йоана от Велико Търново
Искам да благодаря на Елеонора, че успя да избави съпруга ми от порока му. Той не спираше да пие алкохол. Беше станал зависим. Елеонора направи амулет, който мъжа ми носеше със себе си постоянно. Постепенно той се отказа от алкохола. Отново е същият мъж, в когото се влюбих.

Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Обявата е подадена през вестник АЛО
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.