1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Рехабилитация, масажи, антицелулитни про..
  6. »
  7. Обява № 5328035

Масажи Варна

Обява №:
5328035
Цена:
30 лв.
Местоположение:

Христо Ботев, гр. Варна, обл. Варна
Актуализирана вчера. Валидна още 57 дни.
Допълнителна информация

Във Варна съм вече! Очаквам ви!!! Ако сте решили да опитате, не се колебайте! Масажът е изкуството да лекуваш човешкото тяло и душа с докосване! Човек трудно намира своя масажист, чиято енергия да му носи облекчение! Заповядайте, опитайте и се доверете на моите ръце! Масажно студио ”Докосване”, Варна, предлага класически, релаксиращ, спортен, лечебен, антицелулитен, традиционен тайландски масаж, рейки, изис сейким. Добре дошли в моя свят! Масажът е грижа, а грижата е любов!
Ново!!! Офис масаж!!! За оферта се обадете - Боряна Петкова или пишете на лично съобщение на страницата на Масажно студио ”Докосване” Massage studio.
Лятото носи безкрайно приятни емоции. Отпуски, пътувания, почивки. Но те като всичко хубаво имат край. Когато се върнем към рутината на работното място, статичният стрес бързо обхваща тялото ни. Времето, прекарано в застинала поза пред компютъра, рязко нараства и ние започваме да усещаме по-осезаемо земното притегляне. Изпитваме дискомфорт в плешките, врата, раменете и китките, а умората неусетно ни завладява. Често в такива ситуации през главата ни минават мисли като: “Не мога да повярвам, току що се върнах от отпуска, а се чувствам изморен/а, така сякаш изобщо не съм напускал/а работното място. ” Офис масажът може да ви помогне в такива ситуации. Той може да прогони напрежението и болките от тялото, да го стимулира цялостно, да въздейства върху понижената активност на ставите. С офис масажа може да усетите онази приятна лекота, която ви кара да се чувствате добре и да се движите с изправени рамене и вдигната глава.
Ако цените своите служители и искате да направите работата им ползотворна, не се колебайте да им подарите този релакс на място в офиса.
Масажът се извършва в договорено време, в удобно за вас помещение, на масажен стол, не пречи на работата на останалите служители. Нужно е да има поне 5 желаещи служители.

Massage studio ”Touch”, Varna, offers classic, relaxing, sports, healing, anti-cellulite, traditional Thai massage, reiki. Welcome to my world!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Боряна Петкова
http://comunicatorbg.com/dokosvane.html
обл.Варна, гр. Варна, Ул. Добротица 18
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.