1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 5208539

Ясновидката Мария Мъглова - Феноменът на България, който никога не греши - 0897/66-95-66

Обява №:
5208539
Местоположение:

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 12 дни.
Допълнителна информация

ФЕНОМЕНЪТ НА БЪЛГАРИЯ - МАРИЯ МЪГЛОВА
Вече над 20 години едно огромно сърце дарява щастие на хората, спасение от неволите на бедни и богати, на здрави и болни, на млади и стари, една наследница на Траките. Още с посрещането на вратата тя скъсява дистанцията и веднага те предразполага. Повече от 20 години помага на хората. Дъщеря е на известната лечителка Цанка Христова основателка на първия център в България за окултизъм ”Център Изцеление”. Мария Мъглова има наследствена дарба, силно биополе, знания и човеколюбие. С това помага на страдащите. За нея е писано много. Филм вървя по различни телевизии. Хиляди са търсили нейната помощ. На масите в офисите и лежат десетки благодарствени писма. Ръцете й притежават силно енергийно поле, лекуват не само тялото, но и душата на хората.

Своите умения в тази област й придават още астрологът Люмиер и окултистът д-р Цветан Иванов - известен ирисодиагностик, както и д-р Инвар Исомидин, завеждащ катедра по източна медицина и психиатрия в Душанбе.

Генералният директор на АСФЕН (Асоциация Феномени към ООН) инж. Стамен Стаменов твърди, че тя наистина е удивително явление, което непрекъснато се развива, обогатява и получава зареждане от Космоса.
Мария Мъглова лекува страдащите с помощта на восъколеенето. Чрез фигурите и изображенията, които се появяват, тя много ясно вижда чуждата енергийна намеса в астралното тяло на поразения, т.е. в душевността му. МАРИЯ МЪГЛОВА прави безпогрешно нумерологична прогноза, установява и неутрализира магии, родови проклятия, бизнес прогнози, процедура по детоксикация на човешкия организъм, изгражда лична, тройна акваантиоксидантна енергийна защита, херметическа защита.
Помага да се пребориш с кризата!
Приема в офисите си в градовете: СОФИЯ, ВАРНА, ПЛОВДИВ, СТАРА ЗАГОРА И ВЕЛИКО ТЪРНОВО с предварително записан час на 0888/588-380 и 0897/66-95-66 без допълнителни импулси
РАБОТИ САМО С ЛИЧНА СРЕЩА В ОФИСИТЕ СИ И ПО СНИМКА!!!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
m******a
обл.Велико Търново, гр. Лясковец
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.