back to top

Грижи за възрастни и болни хора - личен и социален асистент, домашен помощник, болногледач

Грижи за възрастни и болни хора - личен и социален асистент, домашен помощник, болногледач
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
Обява №
5205661
Местоположение

град Бургас, област Бургас
Актуализирана вчера. Валидна още 48 дни.
Допълнителна информация

Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас към Сдружение ”УСМИВКА” е лицензиран доставчик към МТСП и извършва услуги, и грижи за възрастни хора в техните домове.
СИЦ „УСМИВКА“ e дocтaвчиĸ нa coциaлни ycлyги в oбщнocттa пo cилaтa нa Зaĸoнa зa coциaлнo пoдпoмaгaнe издадени от Министерството на Труда и Социалната Политика от Агенцията за Качество на Социалните Услиги- АКСУ.
Лиценз: № Л-3129-692 - ”ТЕРАПИЯ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ”
Лиценз: № Л-3129-690 - ”ЗАСТЪПНИЧЕСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО”
Лиценз: № Л-3129-693 - ”ИНФОРМИРАНЕ И КОНСУЛТИРАНЕ”
Лиценз: № Л-3129-691 -”АСИСТЕНТСКА ПОДКРЕПА”
В Бургас и областта ние работим активно и предоставяме услугите си както за възрастни, лежащоболни, подвижни, хора с деменции, хора с проблеми на двигателния апарат, с психични аномалии, хора възстановяващи се след болнично лечение и др.
Услугите, които предлагаме са: Социален асистент: Домашен помощник: Личен асистент: Болногледач: Мобилен център за обслужване на възрастни хора: Бюро за социални услуги: Рехабилитация: Бръснаро - фризьорски услуги.
Разполагаме с опитни социални и лични асистенти и домашни помощници, които можем да Ви предложим на почасов, седмичен, месеченили или безсрочен ангажимент и режим на работа. Мобилни сме и можем на място да направим оглед на дома и клиента. за да подпишем договор. След заплащане на услугите се заемаме със случая веднага.
Основните характеристики на предлаганите услуги са:

- смяна на памперс, обличане, събличане, къпане, миене, бръснене и поддържане на лична хигиена, хигиена на помещението, което потребителят обитава, прием на лекарства и осъществяване на други дейности поддържащи здравето, обработване на декупитални рани, приготвяне на храна и хранене, боравене с лични вещи и документи, ползване на баня и тоалетна, съпровождане извън дома, разходка и пазарене.
При нас можете да заявите ѝ почистване на дома и офиса си като ни се обадете, за да разберем Вашите нужди и Ви изпратим нашите домашни помощници.
Предлагаме качество, бързина, сигурност и изгодни цени.
С нас Вашето имущество е в сигурни ръце.
Идеята да развием тази дейност в Бургас е провокирана от факта, че нашите възрастни хора и гражданите на Бургас заслужават същата професионална грижа, както всички други европейци.
За повече информация за нас и нашите дейности, можете да посетите нашите сайтове изписани по-долу, на Фейсбук страницата ни или да ни се обадите на посочените по-долу номера, за контакти с
г-жа Митка Георгиева всеки ден от 7.30 до 21.00 часа.
Очакваме Ви!

Виж 1 коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
СИЦ”УСМИВКА”
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://sicusmivka.com
http://www.sdrujenieusmivka.org
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас, Складова база ”Пиргосплод” ул. ”Янко Комитов” 4