1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни
  6. »
  7. Обява № 5205644

Грижи за възрастни хора

Допълнителна информация

Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи за възрастни хора в дома им.
Разполагаме с опитни лични, социални асистенти, домашни помощници, които можем да Ви предложим за почасово, седмично или месечно обслужване.
Социално Информационен Център ”УСМИВКА” предлага почасови, полудневни, целодневни, седмични и месечни услуги и грижи чрез посещение от обучени лични и социални асистенти в дома на възрастни или хора в нужда след претърпяна злополука, операция, заболяване, останал възрастен без близки в града.

Ако Ваши близки или приятели трудно се справят с ежедневните си задължения у дома, чувстват се самотни и нямат вече достатъчно социални контакти и сили да се справят сами, свържете се с нас. Ние ще се погрижим да осигурим обучен помощник, който да им помогне в домакинството, ще се грижи за болният Ви родител или близък, ще сменя памперса, ще го къпе, ще му дава лекарства, ще заплаща сметки за комунални услуги, ще заплаща ток, вода, телефон, ще получава пенсията. С него Вашите близки могат да си поговорят, да се разходят навън, да прочетат любима книга или вестник, да гостуват на приятели или да поканят гости в къщи, да разчитат на него в нужда.
СИЦ“УСМИВКА“ предлага и консултация от лекар специалист по Ваше желание.

Ние можем да Ви посъветваме, да Ви консултираме, за да не лишавате близките си от толкова необходимият им социален живот.
СИЦ”УСМИВКА” предлага й почистване на апартаменти и къщи в Бургас.
Центърът разполага и с домашни помощници, които ще Ви помогнат при почистването на Вашият дом, дома на Ваши близки, на възрастни хора, самотно живеещи, ежедневно заети хора, които нямат възможност да го поддържат.

Основно почистване на домове и апартаменти, което включва огромен набор от услуги, които предлагаме. Всяка жена знае колко много неща има да се свършат при едно почистване. Сега имате своя доверен партньор в наше лице. Това означава, че ние ще направим вашият дом или апартамент едно от най-приятните места за живеене.
Предлагаме почистване й на апартаменти обявени за продажба.
СИЦ ”УСМИВКА” може да Ви осигури й бригада за извършване на строителни ремонти в апартамента или дома, боядисване, шпакловане, поставяне на тапети и други.
Очакваме Ви!

За повече информация можете, да се обадите на посочените телефони:
г-жа Митка Георгиева всеки ден от 9.00 до 18.00 часа.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
СИЦ”УСМИВКА”
http://www.ngousmivka.org
обл.Бургас, гр. Бургас