1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Грижи за деца и възрастни
  6. »
  7. Обява № 5205644

Грижи за възрастни хора

Обява №:
5205644
Местоположение:

гр. Бургас, обл. Бургас
Актуализирана преди 4 дни. Валидна още 86 дни.
Допълнителна информация

Социално Информационен Център „УСМИВКА“ Бургас предлага услуги и грижи за деца, младежи и възрастни хора в дома.
Разполагаме с опитни лични, социални асистенти, домашни помощници и медицински кадри, които можем да Ви предложим за почасово, седмично или месечно обслужване.
Социално Информационен Център ”УСМИВКА” предлага почасови, полудневни, целодневни, седмични и месечни услуги и грижи чрез посещение от обучени лични и социални асистенти в дома на възрастни, деца или хора в нужда след претърпяна злополука, операция, заболяване, останал възрастен без близки в града.

Ако Ваши близки или приятели трудно се справят с ежедневните си задължения у дома, чувстват се самотни и нямат вече достатъчно социални контакти и сили да се справят сами, свържете се с нас. Ние ще се погрижим да осигурим обучен помощник, който да им помогне в домакинството, ще се грижи за болният Ви родител или близък, ще сменя памперса, ще го къпе, ще му дава лекарства, ще заплаща сметки за комунални услуги, ще заплаща ток, вода, телефон, ще получава пенсията. С него Вашите пострадали близки могат да си поговорят, да се разходят навън, да прочетат любима книга или вестник, да гостуват на приятели или да поканят гости в къщи, да разчитат на него в нужда.
СИЦ“УСМИВКА“ предлага също и подготвени медицински кадри, които могат да извършват медицински, услуги - поставяне на инжекция, обработване на рани, получаване на информация и консултация от лекар специалист

Ние можем да Ви посъветваме, да Ви консултираме, за да не лишавате близките си от толкова необходимият им социален живот.

За повече информация можете:
- да се обадите на посочените телефони
Г-жа Митка Георгиева всеки ден от 9.00 до 18.00 часа.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
СИЦ”УСМИВКА”
обл.Бургас, гр. Бургас
Обяви от същия потребител: Виж всички 2 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.