Сервиз ПЕРАЛНИ, БОЙЛЕРИ, ПЕЧКИ, микровълови, съдомиялни, сушилни и друга битова техника

Обява №:
5185960
Местоположение:

гр. Бургас, обл. Бургас
Актуализирана преди 5 дни. Валидна още 52 дни.
Допълнителна информация

Ремонт на всички видове марки и модели ПЕРАЛНИ, БОЙЛЕРИ, МИКРОВЪЛНОВИ, СЪДОМИЯЛНИ, ПЕЧКИ, СУШИЛНИ, аспиратори и друга битова техника. Реагираме светкавично. В рамките на деня УРЕДЪТ ВИ ЩЕ БЪДЕ ОТРЕМОНТИРАН! Изграждане и ремонт на ЕЛ. ИНСТАЛАЦИИ. Извършваме качествен ремонт по смяна на лагери на всички видове перални, както и на такива с НЕРАЗГЛОБЯЕМИ казани! Разполагаме с богата сервизно-техническа база и добре обучени специалисти. РАБОТИМ БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН! Обадете се сега и наш специалист ще ви посети в удобно за вас време. ПО-БЪРЗО. ПО-КАЧЕСТВЕНО И ИЗГОДНО. Позвънете ни СЕГА!

Виж 3 коментара
23.12.2018 12:31 (преди 244 дни) de4ko8 (Nedelcho Enev)
не е коректна фирмата
дойдоха разглобиха ми сушилнята единия ден с уговорка за довършителна работа на другия ден за 10 : 00 h
никой не дойде
вдигнаха си телефоните с много обещания за корекция без резултат
цял ден е нужно да чакаш ответна реакция
не коректна фирма
05.01.2019 08:17 (преди 231 дни) iveto555
Изключително бързи и точни. Пералнята ми не работеше вече от седмица. Преди това се обаждах на още два сервиза, но никой не успя да отстрани проблема, а ме съветваха да си купя нова пералня. Бях свикнала с тази и за това позвъних на Старт Електрик. Техникът дойде в рамките на деня и бързо установи повредата, а другите не можаха!! Взема някаква част да я поправи в сервиза, каза ми че е от електрониката и се върна следващия ден да я сглоби. Много съм доволна. Не мога да изкажа благодарноста си. Защото за ремонт на стойност 40лв те ме спасиха от това да купувам нова пералня. Препоръчвам ви да ползвате услугите на Старт Електрик!
07.01.2019 09:18 (преди 229 дни) tanevsrt
Благодарност че ви има СТАРТ ЕЛЕКТРИК. Добър сервиз с изключителни професионалисти. Препоръчвам ви да използвате услугите им. Работят на прилични цени, качествено и с отношение към клиента.
 
 
Контакт с подателя
СТАРТ ЕЛЕКТРИК
s****x
http://startel.free.bg
обл.Бургас, гр. Бургас
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.