1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Счетоводни, aдминистративни, консултантс..
  6. »
  7. Обява № 5140313

Счетоводни услуги, регистрации на фирми, данъци и консултации

Допълнителна информация

ИМАМЕ ОФИСИ В СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС и РУСЕ!

Зад името БИ ЕНД СИ СЪРВИС стоят над 30 години опит в областта на фирменото счетоводство. Ако имате нужда от добър счетоводител, предоставящ Ви бързи, точни и качествени счетоводни услуги на конкурентни цени, заповядайте в нашата счетоводна къща. При нас ще получите топ счетоводно обслужване, както и всякаква необходима информация свързана със счетоводство на фирмата, данъци, финанси, регистриране на фирми годишно счетоводно приключване и др.

Счетоводните услуиги, които ще ви предложим, ще надминат очакванията ви за професионализъм, точност и коректност. Нашите усилия като счетоводна фирма, са насочени единствено и изцяло към Вас - нашите клиенти. Вие сте нашия работодател, за когото работим и пред когото се отчитаме. Етиката в бизнес отношенията за нас е по-важна от текущата печалба. Тук сме за да изградим дългосрочни отношения, базирани на доверие и взаимопомощ. Ние вярваме в лоялността към клиента, фирмената тайна, коректността в отношенията.

При сключен договор получавате:
- безплатен месец счетоводно обслужване
- безплатна регистрация на фирма
- безплатна регистрация/дерегистрация по ЗДДС
- безплатно годишно приключване
- 10% отстъпка при авансово плащане

В случай че споделяте нашите ценности и проявявате интерес към нашите предложения, не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти или да ни посетите на място в офисите ни в Пловдив, Бургас, Русе или София!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Би енд Си Сървис ЕООД
http://www.bsiservice.eu
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.