1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Други курсове и обучение
  6. »
  7. Обява № 5092124

ЕЛВИС ПРЕСЛИ -ЦЯЛАТА СТРАНА-онлаин татуси, пиърсинг, болнолед-, дом помощ, здр. асистент,

Обява №:
5092124
Обява от:
Цена:
700 лв.
Местоположение:
Начин на обучение:
На място, присъствено Онлайн, дистанционно
Актуализирана днес. Валидна още 83 дни.
Допълнителна информация

. ЕЛВИС ПРЕСЛИ-ЦЯЛАТА СТРАНА- организира онлаин пофесионални индивидуални курсове за татуиране, пиърсинг, болногледачи и детегледачи, домашни помощници, гувернантка, здравен асистент -920 часа -450 лева, помощник възпитател, фитнес инструктори -теория и практика във студио- накрая на курса се полага изпит по теория и практика и се издава европейски и международен сертификат за страната и чужбина с лиценз с квалифицирани преподаватели вноските на курса могат да се внесат на два пъти.
гр. СОФИЯ- - ул. ЛЮЛИН ПЛАНИНА 22 ЕТ.1 АП.1 - ПРЯКА НA БУЛ. СКОБЕЛЕВ - ЪГЪЛА НА БУЗЛУДЖА И ЛЮЛИН ПЛАНИНА
гр. ВАРНА- ул. ПРИЛЕП БЛ.1
клон в гр. ПЛОВДИВ
ГР. БУРГАС, АЙТОС, ДОБРИЧ, ШУМЕН, В. ТЪРНОВО, НОВИ ПАЗАР, ГАБРОВО, СЕВЛИЕВО, СИЛИСТРА, РУСЕ, ТУТРАКАН, КЪРДЖАЛИ, КАРНОБАТ, КЮСТЕНДИЛ, ЯМБОЛ, СЛИВЕН, СТ. ЗАГОРА, ПЛЕВЕН, РАЗГРАД, БЛАГОЕВГРАД, БОТЕВГРАД, ДУПНИЦА, ПЕРНИК, САНДАНСКИ, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ПЕТРИЧ, СМОЛЯН, ТРОЯН, ЛОВЕЧ, СВИЩОВ, ВИДИН, МОНТАНА, САМОКОВ, СВИЛЕНГРАД, ВРАЦА- ЗАДОЧНИ КУРСОВЕ - ОНЛАИН-теория по скаип, а практическата част е във съответния град, ако желаете преподавателя по теория да присъства в съответния град се командирова и се отскъпява курса с още 150 лева
Обучение Tattoo art
Татуирането от А до Я
. Методи на отпечатване и предварителна рисунка.
. Релеф на тялото и място на татуировката.
. Поддържане на татуировката по време на работа и оздравителен процес.
. Оборудване и обзавеждане на професионално студио.
. Литература, филми, списания и дискове.
. Стилове и течения.
. Татуиране - контур, сенки, пълнеж.
. Бои, разреждане, употреба.
. Стерилност и хигиена.
След завършване на обучението курсистите познават здравноосигурителната, социалната и пенсионната система, правата и задълженията на осигурените лица. Познават и ползват документацията, приложима в здравния и социалния сектор. Познават и прилагат стандартите и критериите за оказване на здравни грижи. Познават и прилагат стандартите и критериите за обслужване на пациенти. Познават физиологията и патофизиологията на здравия и болния човек. Могат да извършват самостоятелно или под контрола на специалист специфични действия при хирургични, ортопедични, вътрешни, инфекциозни, онкологични и спешни състояния. Могат да полагат специални грижи за тежко болни пациенти. Познават и прилагат правилата за изпълнение на общи и специални грижи за здраво и за болно дете. Познават и прилагат правилата за безопасност при настаняване, обгрижване и раздвижване на пациенти. Познават и прилагат хигиенните правила и норми в асептиката, антисептиката, дезинфекцията, стерилизацията, дезинсекцията и общата хигиена. Могат да предприемат компетентни действия в ситуации, застрашаващи здравето и живота на пациента. Могат да подготвят различни апарати, инсталации и инструменти, необходими за извършване на процедури и разпознават отклоненията от нормалния работен режим на медицинската апаратура. Познават и спазват принципите на професионалната етика. Имат базови познания по медицинска статистика и здравна икономика.
Здравният асистент е професионалистът, който оказва подкрепа на пациента под ръководството на лекар или специалист по здравни грижи. Работата му се състои в подпомагане при хранене, хигиена, движение, дишане, отделяне, сън, почивка, обучение, забавление и психо-социален комфорт. Асистира на здравните специалисти при провеждането на профилактика, в лечебния процес и възстановителния период. Работи в структурите на лечебните заведения за активно лечение или такива за долекуване или медико-социални грижи, хосписи за терминално болни, в домашни условия, в социални заведения за стари хора и домове за хора с увреждания.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
ЕЛВИС ПРЕСЛИ -КУРСОВЕ
http://elvis1-obuchenie.net
обл.София, гр. София, гр. СОФИЯ- ул. ЛЮЛИН ПЛАНИНА 22 ВХ. Б ЕТ.1 АП.1, ВАРНА-ул. ПРИЛЕП БЛ.1 ПЛОВДИВ-, ЦЯЛАТА СТРАНА
Обяви от същия потребител: Виж всички 41 обяви