1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Занимални
  6. »
  7. Обява № 48796

Лятна Занималня

Обява №:
48796
Цена:
Не е обявена
Местоположение:

гр. Бургас, обл. Бургас
Актуализирана преди 4 дни. Валидна още 72 дни.
Допълнителна информация

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” ул. Славянска 77, предлага за лятото - ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ”. Работното време е всеки делничен ден от 8:00 до 17:30 часа. Приемат се деца от 6 до 12 години. Програмата е следната:
Преди обяд- разходки навън, игри в Морската градина, посещения на музеи, театри и изложби.
За обяд - топла храна - първо, второ, трето.
След обяд децата са в прохладните зали на детския център-играят, гледат детски филми, четат, рисуват, като са разделени на групи в зависимост от възрастта. Всяка група под формата на игра, по забавен и развлекателен начин се запознава и с част от материала за следващата учебна година по математика, български език, английски език и четене, като по този начин децата отиват с повишено самочувствие на училище и резултатите им са много по-високи.
ПЕТЪК е ден за пикник извън града. Най-често посещаван от нас е красивия парк ”Минерални бани” Ветрен, където през целия ден децата играят сред природата. Паркът е напълно обновен, с много нови развлекателни съоръжения, за още по-весели игри и забавления!
От средата на месец юни всички желаещи имат възможност да посещават детския басейн в Плувен комплекс Флора, а от началото на юли - предлагаме басейн или плаж. Децата влизат в морето и в басейна, на малки групи, със спасител, който се грижи за тяхната безопасност.
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ПАТИЛАН предлага различни цени, в зависимост от периода, в който детето ще посещава програмата ”ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ.
ЗА УЛЕСНЕНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ, ЗА ЛЯТО 2020 ПРЕДЛАГАМЕ И ТРАНСПОРТ-ВЗИМАНЕ НА ДЕЦАТА ОТ ДОМОВЕТЕ СУТРИН И ВРЪЩАНЕ СЛЕДОБЕД.

!!! ЗА ЛЯТО 2020, ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ, ДЕЦАТА ЩЕ МОГАТ ДА ПОСЕЩАВАТ ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ”ПАТИЛАН” И СЪБОТА И НЕДЕЛЯ!
За повече информация се свържете с нас на посочените телефони, или посетете сайта ни.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
ДЕТСКИ ЦЕНТЪР `ПАТИЛАН`
d***e
http://www.Patilan.net
обл.Бургас, гр. Бургас, ул.Славянска75
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.