1. home
  2. »
  3. bcСъобщения
  4. »
  5. Съобщения, покани
  6. »
  7. Обява № 4826646

BookingAround - Сайт за онлайн резервации

Обява №:
4826646
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 62 дни.
Допълнителна информация

BookingAround.com е сайт за онлайн резервации. Той предлага на туристите избор на различни локации и средства за настаняване, с възможност за търсене по предпочитани критерии, сортиране и филтриране на резултатите.
На хотелиерите BookingAround.com предоставя място за безплатна регистрация и реклама на обектите им за настаняване с възможност за получаване на резервации за нощувки.

Защо BookingAround е за предпочитане пред други подобни сайтове:

1. Няма досадни или подвеждащи реклами на сайта. Всъщност, няма никакви реклами!

2. Няма натрапчиви съобщения и предупреждения, които да ви припират да резервирате сега и веднага, защото някой друг ви диша във врата в същия този момент и може да изкопчи намереното от вас изгодното предложение от ръцете ви!

3. Не е нужно да знаете точния период на вашия престой, за да разберете цените на хотела. Не е нужно да променяте непрекъснато периода и да „скачате“ от страница на страница или да я „презареждате“ непрекъснато, за да разберете какви други цени са налични. Всички цени на хотела са видими на едно място така, че да може лесно да ги сравните с цените на други хотели, но най-вече - да може лесно да изберете вашия период за почивка според бюджета, с който разполагате!

4. Сайтът ни е напълно безплатен за гостите на хотелите. BookingAround не получава пари от вас за съставяне на резервация или за каквото и да е друго. BookingAround не изисква от вас банкова карта и не блокира банковата ви сметка (всъщност, тя въобще не ни интересува).

5. Вие правите резервация единствено през нашия сайт. BookingAround не ви препраща към други сайтове за нейното съставяне.

6. Не е нужно да се регистрирате в сайта, за да направите резервация.

7. Личните ви данни, доколкото те са необходими са съставянето на резервация са защитени както технологично - с помощта на криптирана връзка за пренос на данните, така и правно - от законодателството на Европейския Съюз.

8. Ако сте хотелиер, Вие може да рекламирате напълно безплатно своите обекти за настаняване на нашия сайт! Без годишни, месечни, скрити или други такси за реклама!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
https://www.bookingaround.com
обл.Варна, гр. Варна
 
Тази обява е намирана по: пари веднага без продавам сайт сайт
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.