back to top

Курс “Строителен техник” дистанционно обучение в цялата страна

Обява №:
4706118
Обява от:
Цена:
Не е обявена
Местоположение:

град София, област София
Начин на обучение:
Онлайн, дистанционно
Актуализирана днес. Валидна още 27 дни.
Допълнителна информация

Курс за придобиване на професионална квалификация по професия “Строителен техник”, специалност “Строителство и архитектура”.
ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА
При нас можете да се обучавате от всяка точка на страната без да се налага да пътувате или да отсъствате от работа. Обучението в дистанционна форма е достъпно в цялата страна - курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите.
Сертификат: При успешно завършване на курса получавате III-та степен на професионална квалификация. Професионалното обучение за придобиване на степен на професионална квалификация завършва с полагане на държавни изпити по теория и практика на професията. Завършеното обучение се удостоверява с държавно СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ по образец 3-54 на МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА, заедно с безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор - европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.
Лицата, успешно завършили курса могат съгласно чл. 163 от Закона за устройство на територията да заемат длъжността «ТЕХНИЧЕСКИ РЪКОВОДИТЕЛ». Пълният курс на обучението дава възможност за придобиване на степен на професионална квалификация по професията /специалността/. Притежаващите Трета квалификационна степен отговарят на изискванията към строителите, чл. 15, т. 4 и т. 5 от Закона за Камарата на строителите, за вписване в централния професионален регистър на строителя. Придобивате пълна правоспособност на професията - заверявате и разписвате протоколи, актове и образци.
Придобилите трета степен на професионална квалификация по професията „Строителен техник”, могат да заемат длъжностите Строителен техник, Техник гражданско строителство (конструктор), Техник гражданско строителство (хидравлик), Техник инвеститорски контрол, Техник строителство и архитектура, Техник строителство на метрополитен, Чертожник архитектура, Чертожник гражданско строителство.
ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
 
 
Контакт с подателя
ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ
http://www.cpodm.eu
Адрес на подателя
област София, София, ж. к. Младост 1, Битов комбинат, ет. 2
Обяви от същия потребител: Виж всички 183 обяви
450 лв.преди 30+ дни Курс Апаратен маникюр На място, присъствено | Фризьорски, Козметични, Масажи | град Стара Загора

Курс Апаратен маникюрСтара Загора

700 лв.преди 30+ дни Комбиниран курс Миглопластика На място, присъствено | Фризьорски, Козметични, Масажи | град Стара Загора

Комбиниран курс МиглопластикаСтара Загора

850 лв.преди 30+ дни Цялостен курс „МАСАЖИ“ На място, присъствено | Фризьорски, Козметични, Масажи | град Кърджали

Цялостен курс „МАСАЖИ“Кърджали

600 лв.преди 30+ дни Комбиниран курс „Миглопластика“ На място, присъствено | Фризьорски, Козметични, Масажи | град Кърджали

Комбиниран курс „Миглопластика“Кърджали

1 780 лв.преди 30+ дни Курс Микропигментация На място, присъствено | Фризьорски, Козметични, Масажи | град Стара Загора

Курс МикропигментацияСтара Загора

950 лв.преди 30+ дни Професионален курс ”Козметик” На място, присъствено | Фризьорски, Козметични, Масажи | град Стара Загора

Професионален курс ”Козметик”Стара Загора