реклама
Обява № 4532471 е ТОП оферта
Добави в наблюдавани обяви Промотирай с VIP или ТОП Статистика на преглежданията

Работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и др

Препубликувана преди 13 часа (първа публикация преди 220 дни), Последна редакция преди 13 часа, Валидна още 121 дни
Добави в наблюдавани обяви
( 27 потребителя наблюдават обявата )
Държава: -
Длъжност: специалисти и неквалифицирани работници
Възнаграждение: -
№ на удостоверение за регистрация в Агенцията по заетостта: лиценз № 1640 / 31.10.2013 г.

Обяви за работа в чужбина и експертни съвети за реализация, живот и работа в Германия, Англия, Холандия, Дания, Испания, Кипър, Австрия и други държави.

Свободни работни позиции в чужбина:

Германия (Мюнхен, Нюрнберг ,Улм, Аугсбург, Хамбург, Берлин, Ерланген, Фрайбург, Щутгарт, Франкфурт и други градове в Германия

Холандия(Бреда, Тилбург, Заандам, Енсхеде, Тегелен, Ротердам, Ниймеген, Сон, Генеп, Лосер, Вегел, Валвийк, Айндховен и много други градове в Холандия)

Англия(Манчестър, Борнемут, Лийдс, Хъл, Ипсиуч, Нюкасъл, Саутхемптън, Ливърпул, Халифакс, и много други

Разполагаме и със сезонни позиции в Кипър, Малдивите, Испания, Дания, държави от Близкия Изток – Катар, Оман, Дубай и други.

Предлагаме работа както за специалисти, така и за неквалифицирани работници. Възможност за работа очакват всеки, който е от държава членка на ЕС и/или има паспорт, издаден от страна членка на ЕС, Предлагаме и позициите са свързани с опаковане, сортиране и етикиране на дрехи, хранителни продукти и стоки за бита; привеждане на продукцията в търговски вид, съгласно наложените от компанията стандарти, работа на поточни линии, и всички процеси, свързани с естество на работа в конкретната компания.
Работни позиции в някои от най-известните търговски вериги в Холандия и Германия като Jumbo, Nippon, Quzini, Docdata, и други.

Според образованието и квалификацията можем да обобщим следните 3 основни групи, за които имаме вакантни позиции:
Група 1 – специалисти с висше образование:
1. Инженери – особено в областта на автомобилостроенето, машиностроенето, електротехниката, строителните инженери, инженери - селскостапанска техника .
2. IT – инженери

Група 2 – квалифицирани работници – с професионална квалификация:
1. С квалификация за електротехника, автоматизация на производството, охладителната техника, отоплителната техника, вентилационна техника, климатична техника, монтьори, механици на селскостопанска техника, камиони, багери, автобуси, автомобили, верижна и колесна техника, механизатори, шофьори на камиони, багери, фадроми и тежка строителна техника, заварчици(всички категории), специалисти CNC машини, водачи на мотокари/електрокари, подемна техника и други;
2. С квалификация за медицински сестри, лични асистенти, дипломирани болногледачи;
3. С квалификация за работа в туризма – готвачи, пом. готвачи, сервитьори, бармани, помощен персонал;

Група 3 – неквалифицирани работници – в следните отрасли непрекъснато търсим хора:
1. В индустриалната сфера – шлосери(монтажисти и машинни), бояджии, дърводелци, мебелисти, фрезисти, специалисти на фибростъкло и стъклопакети, складови работници; оператори на шлайфмашина, оператори в производствени предприятия, заводи, фабрики, на поточни линии;
2. В личните домакинства – болногледачи, лични асистенти, домашни помощници;

Кандидатите е необходимо да имат ниво на английски, немски или холандски език: Средно/Добро/Много добро. Има предвидени интервюта за всяка позиция за всеки един кандидат( на английски език, немски или холандски език)

Датите за заминаване в чужбина са ежеседмични - всяка седмица, провеждане на интервюта от понеделник до петък; пристигане в конкретната страна всяка събота/неделя и всеки понеделник стартиране на работа в конкретната компания, за която е одобрен и назначен кандидата.

Контакти:
Тел: +359 886 832 551 (viber, What’s App)
Скайп: expertiansbg
mail: info@expertians.com
Номер на лиценз № 1640 / 31.10.2013 г.
https://www.facebook.com/Expertians/
www.expertians.com
ВНИМАНИЕ!
 
Сайта www.alo.bg не е подател на обявите и не носи отговорност за съдържанието и истинността им съгласно Общите условия на сайта.
Тази обява е за работа в чужбина - моля, прочетете нашите съвети, за да сте сигурни, че няма да бъдете подведени.
В повечето случаи работата в чужбина се предлага от лица - посредници, които не са работодатели и получават комисион за услугата си.
Фирмите посредници нямат право по закон да взимат комисион от търсещото работа лице.
Виж целият текст на предупреждението ... 
088 683 2551
 
реклама
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг