Маг Елена - Докоснатата от Бога

Обява №:
4530210
Местоположение:

гр. Силистра, обл. Силистра
Препубликувана преди 1 ден (първа публикация преди 256 дни). Последна редакция преди 1 ден. Валидна още 29 дни.
Допълнителна информация

МАГ ЕЛЕНА е докосната от Бога! Родена е да помага на хората! С нейната намеса хиляди хора са намерили своето щастие и своето спасение! Феномен, с международно призната дарба!

Маг Елена разгадава Вашето минало и надниква във бъдещето Ви!

- разваля всякакви видове проклятия и магии,
- извършва ритуали за намиране на работа и подобряване на бизнеса,
- събира разделени двойки и семейства,
- помага при проблеми в любовта и брака,
- прави бяла магия за любов, успехи и късмет
- помага при здравословни проблеми и зависимости като наркомания, алкохолизъм
- помага при безплодие
- лекува човешката душа
- връща щастието и успеха в живота Ви.

Ива от Ивайловград:

”Искам да благодаря на Елена, за това което направи за мен! Тя ми помогна да събера семейството си отново. Със съпруга ми бяхме в развод. Целият ми свят се разпадаше. Всичко вървеше надолу. Докато не открих маг Елена. Тя ми каза, че има направена черна магия, която пречи на брака ми. Доверих ѝ се и я помолих да направи всичко възможно и да премахне проклятието надвиснало над семейството ми. Тя обеща, че ще развали магията и след по-малко от 2- седмици всичко се оправи като с магическа пръчка - с мъжа ми се събрахме отново, нямахме вече проблеми, не се карахме и до ден днешен сме много щастливи! Никога не сме били по-влюбени и всеотдайни един към друг!
Сега нямаше да съм щастлива ако не беше Елена! Тя наистина е докосната от Бога! Обадете ѝ се, за да помогне и на вас! ”

Надя от Бургас (живее в чужбина):

”Никога не съм вярвала в окултната наука, до момента, в който не се запознах с маг Елена! На 22 год. съм и имам брат, който е с 5 год. по-малък от мен. По стечение на обстоятелствата реших да запиша да уча висше в чужбина след гимназията. Брат ми остана при баба ми и дядо ми в България. Те ни отгледаха (загубихме родителите си при автомобилна катастрофа когато бяхме съвсем малки).С брат ми бяхме изключително близки, докато не заминах. Скоро след това научих от познати, че брат ми е започнал да взима наркотици. Притесних се изключително много и реших, че при първа възможност се прибирам в България. Баба и дядо, вече стари хора, нямаха представа какво се случва, нито пък имаха силата да го спрат. Една позната ми каза, че ѝ се е наложило да прибегне до окултни услуги, поради здравословен проблем и ми препоръча маг Елена. Видях, че работи и за чужбина и реших да опитам. Тогава се запознах с нея по телефона. Разказах ѝ за проблема и тя каза, че ще направи всичко възможно да премахне порока от брат ми. След по-малко от месец се върнах в България и забелязах в брат ми изключителна промяна: не приемаше вече опиати, изглеждаше доста по-добре и беше скъсал връзките си с лошата компания, в която беше попаднал. Дължа всичко това на Елена - ангел пратен от Бога е тя! Благодарение на нея сега мога да бъда с брат си! Повярвайте в магията и я потърсете! Тя наистина прави чудеса! ”

Управлявайте своята съдба с уменията и знанията на ясновидец и маг Елена. Приема за консултации, сеанси за хармонизиране на човешкото биополе и зареждане с положителна енергия.

Отговаря на въпроси по телефон, чрез писмо или лична среща! Обадете се, за да разберете какво ще се случи в близкото бъдеще - 100% гаранция и бързи резултати! Работи от разсояние и с чужбина. Приема за консултации по житейски въпроси.

 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
 
реклама
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг