1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 4529938

Анифе Ходжа - Жената родена, за да помага - 087 605 4020, 089 278 3249

Обява №:
4529938
Местоположение:

гр. Велико Търново, обл. Велико Търново
Актуализирана вчера. Валидна още 15 дни.
Допълнителна информация

АНИФЕ ХОДЖА - ПЪРВАТА ЖЕНА ХОДЖА В БЪЛГАРИЯ! НАЙ-ДОБРАТА В СТРАНАТА И ДОКАЗАНА В ЧУЖБИНА!!!
Владее силата на Корана - над 900 ритуала!

Анифе ходжа:

- отстранява магии и родови проклятия,
- събира разделени двойки и семейства,
- изработва защити,
- помага при безплодие и зависимости като алкохолизъм, наркомания
- прави амулети за защита на дома и семейството
- връща душевния мир и спокойствие с молитви от Корана

Стефан от Пловдив:

”Пиша тези благодарности наистина от сърце към ходжа Анифе! Благодарение на нея синът ми има едно безгрижно детство, изпълнено с весели игри и радостни мечти!
Преди около година загубихме баща ми. Беше голям удар за цялото ми семейство. Най-тежко обаче го преживя синът ми, който тогава беше на 4-годинки. С дядо си бяха неразделни, навсякъде заедно ходеха, заедно играеха (баща ми много обичаше да се занимава с него). И когато той почина всичко се промени. Въпреки че се опитвахме с жена ми да смекчим нещата пред детето, то усещаше липсата на дядо си и често плачеше за него. Тогава започнаха и проблемите му. Започна да се държи странно, не говореше както преди... имаше случаи, в които се будеше нощно време от някакви кошмари, толкова уплашен, че чак пребледняваше и на няколко пъти си глътна езика от уплах. След такъв случай не сме спали по цели нощи, от страх да не се задуши. След няколко такива случки реших, че е време за специалист. Водехме го при какви ли не доктори, психолози, педиатри - нищо не стана. Всеки казваше различно: едните смятаха, че е някакъв здравословен проблем, други мислеха, че с времето ще отшуми. На мен ми писна и реших да се посъветвам с една наша позната, която преди време беше използвала окултната наука, като решение на проблемите си. Тогава тя ми каза за ходжа Анифе - първоначално не вярвах. Но синът ми ставаше от ден на ден по-зле. Обадих ѝ се по телефона и поисках лична среща. Тя прие и аз заведох сина си при нея. Обясних ѝ за какво става дума и тя веднага отсече: ”Това е от стрес и уплаха. Просто му липсва дядо му! Но ще го оправим... ” През цялото време се държеше изключително добре с детето, беше много мила и всеотдайна. Взе Корана и направи някакъв ритуал. След като мина всичко ме каза, че момчето ми е излекувано и до няколко дни ще има промяна. Тръгнах си озадачен... Но наистина - след няколко дни, чудото стана! Синът ми престана да се буди с писъци нощем, стана по-бодър, по-жив и енергичен. Започна да комуникира отново активно както с нас, така и с другите деца. Беше видимо променен! Това дължим на ходжа Анифе! Ако не беше тя, сега синът ми нямаше да бъде едно безгрижно, радостно и щастливо дете! Не се колебайте при проблем, повярвайте и я потърсете - няма да съжалявате!”


Ако имате въпроси относно миналото, проблеми в настоящето или притеснения за бъдещето, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ, А МЕ ПОТЪРСЕТЕ! 100% гаранция и бързи резултати!

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.