реклама
Обява № 4514398
Добави в наблюдавани обяви Промотирай с VIP или ТОП Статистика на преглежданията

Технология за Производство на Електромобили

гр. София, обл. София
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 86 дни. Възможно е да не е актуална.
Цена
100 000 лв.
Изпрати лично съобщение
Добави в наблюдавани обяви
( 0 потребителя наблюдават обявата )
Марка/Модел: Grainis
Брой места: 5 места
Състояние: Нов
Година на производство: 2017 год.

Предлагаме технология за производство на електромобили на база наши научни разработки, които позволяват рязко снижаване на цената, поддръжката и теглото на електромобила, рязко увеличаване на пробега, и излизане на пазара със силно конкурентен и качествен продукт.
Разработките ни позволяват премахване на най-скъпата и с най-кратък живот част на класическия електромобил - Литиево-Йонната Батерия, която, поради непрестанно растящите цени на лития, става все по-скъпа.
Модерното решение е Графеновата Батерия - Супер-Кондензатор, която има пренебрежимо ниска цена, малка маса, зарежда се за 5-6 минути и капацитетът ѝ позволява пробег на автомобила над 1000 км с едно зареждане. В момента в Испания инвеститори от Китай строят голям завод за такива батерии.
Друго наше решение оптимизира Електромобилите, задвижвани с Водородни Горивни Клетки (Тойота Мирай и др.).
Те ползват за гориво Водород, компресиран в Карбонови бутилки под налягане над 700 атм.
Неудобствата тук са две - първо, изключителната експлозивност на водорода и големият риск който крие свръх-компресията, и второ - твърде високата му цена.
Предимството тук е липса на тягова батерия, което сваля цената на колата от 160 000 долара при Тесла, до поносимите 58 000 долара при Тойота Мирай.
Нашето предложение е замяна на Водорода с друг газ - МННО, или Модифициран Окси-Водород.
Този 100% чист и възобновяем газ се получава чрез Модифицирана Електролиза на вода и беше патентован от японеца Д-р Рюшин Омаса през 2011 г. под името Омаса Газ.
Омаса Газ не се възпламенява от искра при нормални условия, компресира се при значително по-ниско и безопасно налягане - от 200 атм., и се втечнява при налягане от 1 атм. и температура -178гр. С, близка до температурата на втечняване на Метана (-162гр. С).
Не се наблюдават проблеми като течове, дифузия и наводородяване както при Водорода.
Единственият ”отпадък” при горенето е вода.
За разлика от генератора на Омаса, нашият МННО-генератор произвежда този газ с 5 пъти по-малко ел. енергия и така себестойността му се доближава практически до нула.
МННО - газът може да се използва както за безопасен и евтин склад за Водород, така и като гориво за директно изгаряне в бензинови двигатели.
При втория вариант се ползва стандартен автомобил с леко преустройство (подобно на монтаж на метанова газова уредба). При което цената на автомобила се запазва на най-ниските пазарни нива, а цената на пробега е под 10 ст./км.
Автомобилът може да се предлага заедно с отделен от него автономен газ-генератор, който ще произвежда МННО-гориво за един или повече автомобили, а също с възможност за снабдяване на едно или повече жилища, офиси и др., с ток и гореща вода на много ниска цена.
Тази обява е архивирана от наш потребител и не е актуална.

Ако желаете може да разгледате и останалите ни предложения:Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг