1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Шофьорски курсове
  6. »
  7. Обява № 4346352

Събудете увереността си с най-добрия шофьорски курс, който София може да предложи

Обява №:
4346352
Цена:
18 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
Актуализирана вчера. Валидна още 89 дни.
Допълнителна информация

Ако сте опитвали или ви предстои да се учите да карате, е разбираемо, че вие може да се чувства малко по-нервни или да се безпокойте, че никога няма да се осмелите да потеглите на път самостоятелно. Въпреки че повечето хора разбират, че да имат достъп до една кола и да притежава свидетелство за управление, е нещо, което предоставя толкова много възможности в живота, то е естествено да има и безпокойство преди срещата с нещо ново и непознато. Ето защо е важно за вас да се намери учител, който ще ви даде уроци по кормуване, които са пригодени към вашите нужди и вашата личност.
Важно е да се помни, че различните хора учат по различен начин и ще възприемат информацията по различен начин. Когато учениците са на училище, е необходимо да се осигурят уроци за много хора в едно и също време, а това означава, че се предоставя единен процес на обучение. Това не е така, когато се учиш как да караш. Добрите шофьорски курсове са с гъвкава основа и това означава, че уроците могат да бъдат приспособени към индивидуалните нужди на курсиста. Има възможност да се осигурят уроци по поръчка, което е вероятно да доведе до най-добрите резултати.
Ако сте запален да намерите шофьорски курс в София, който е съобразен с вашите нужди и възможности, трябва да изберете най-ефективните шофьорски курсове, които София може да предложи. Те могат да бъдат намерени в “Auto training” - шофьорски курсове в София. Това училище за безопасни шофьори по целия си път от 1992 г. до днес е изграждало положителна репутация за предлагане на шофьорски курсове по индивидуален модел, които са съобразени с нуждите на отделния ученик.
Възползвайте се от най-ефективните шофьорски курсове, които София може да осигури
Вие също така ще откриете, че училището е щастливо да предоставя уроци за хора от всички възрасти и нива на квалификация. Шофьорските уроци не са само за кандидат-шофьорите, които искат да развият умения, които ще им позволят да преминат своя шофьорски изпит. Всеки, вече правоспособен водач, може да се възползва от преразглеждане и подобряване на своите умения. Твърде лесно е лоши навици, нервност или неувереност да се вмъкнат в шофирането, така, че опреснителен курс би могъл да бъде от голяма полза. Когато става дума за освежаване на вашите умения, ще откриете, че най-ефективните шофьорски курсове, които София може да предложи идват от “Treining auto group” - училище за безопасни шофьори.
Когато се доверите на надежден учебен център, винаги има възможност да станете безопасен и уверен шофьор и ние ще ви осигурим цялата помощ, която ви трябва. При записване през месеците януари и февруари, ще можете да ползвате нашите по-ниски за този период цени:
• 450 лв. - за обучение категория „В“
• 18 лв. - за учебен час опреснително обучение / в пакет от 20 учебни часа /
• 20 лв. - за учебен час опреснително обучение / в пакет от 10 учебни часа /
• 25 лв. - за учебен час опреснително обучение / за единични учебни часове /

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Ауто тренинг ООД
r***e
http://drivingsofia.com
обл.София, гр. София, Ул. ”Княз БорисI” № 198
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.