back to top

МАГ СВЕТЛИН -бяла магия за любов, карти Таро- премахвам негативна изграждам защита, талисмани

Допълнителна информация

Откривам и изчиствам, негативна енергия, астрално обсебване, родово проклятие, кармична обремененост, ритуални магии и вмешателства, срещу свободната воля на човека!
Изграждам, гарантирани защити, като защитавам Астралното, Етерно и Ментално ниво, на човека!
Работя, чрез специална, древна методология! Кодирам, желани събития, но единствено и само тогава, когато касаят конкретния човек и не засягат други интереси /отмъщения/!
Събирам, разделени двойки и семейства! Отключвам, заключен късмет в: Кариера, Любов, Брак, Финансов просперитет. За отговор на въпроси по телефона. Феноменът г-н Петров - биоенерго лечител, парапсихолог и ясновидец! ОПИСАНИЕ Всеки човек има моменти, в които се чувства сам, объркан и депресиран. Ако Вие се чувствате объркани, ако сте на кръстопът и смятате, че няма изход от проблема... Или се чувствате самотни и мислите, че само Вие още не сте срещнали сродната душа... Ако всичко, за което сте се борили някога престане да има смисъл и сте загубили всякаква надежда. Не губете време. Сега е момента да се свържете с г-н Петров феномен, биоенерго лечител и ясновидец. Доверете се на сигурната помощ. Това е един човек, който е доказвал и продължава да доказва способностите си вече 23 години. Неговите свръхестесвени паранормалани възможности са изследвани, признати и документирани от различни оторизирани институции на Република България и чужбина. Той казва всичко от Вашето минало-настояще, прави пълни подробни предсказания за Вашето бъдеще, отговаря на всякакви Ваши въпроси. Изчиства, премахва и предотвратява от клетви, магии, родови проклятия, през депресия психически разстройства, подобрява вашето физическо и психическо състояние. Оказва съдействие чрез биоенергийно въздействие за решаване и разрешаване на Вашите лични, служебни, здравословни, семейни, професионални и други видове проблеми. Също така открива изчезнали хора, предмети и вещи. Със своята дарба г-н Петров напътства хората към добро и все по - добро. Положителните резултати са на лице само за няколко часа след разговор с него. Всичко това той прави чрез божията сила. Феноменът Светлин пратикува с нуждаещите се от него хора по следните два начина: първият е чрез лична среща с него в град София, а вторият чрез скайп връзка. Вашето минало -. Ако и Вие проявявате интерес и желаете да имате контакт с него, може да го потърсите на следните телефони: 0887205688 и. Изчиства, премахва, НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ и изгражда биоенергийна защита. Прави бяла магия за любов. Отваря късмета, изготвя индивидуални талисмани за късмет пари, работа. Предлага радиестезични услуги - измерване на биополе, чакри. Проверка на здравето- с квантов анализатор. Точно ясновидство, гадаене по Таро и турско кафе. Извлича информация от снимка - телепатиия, регресия.
Не пресмятайте какво ще ви струва да получите ценен съвет днес, пресметнете какво ще изгубите ако се лутате в живота през следващите месеци и години
В интернет имам феисбук група ако желаете можете да зададете там един безплатен въпрос. поставям линк.
https://www.facebook.com/groups/371993073559188/

Виж 1 коментара Покажи коментарите към обявата
03.03.2021 09:42 (преди 103 дни) lubomir_1977 (Lubomir Stoilov Lubenov)
Kolko. Ще ни струва за отключване на кьсмета. И огнена защита .
 
 
Контакт с подателя
r******6
https://magsvetlin.alle.bg
Адрес на подателя
област София, София, София