back to top

Ясновидец (маг) Ева - За нея невъзможни неща няма! 100 % гаранция - 089 891 9184

Допълнителна информация

Обадете се на маг Ева - за нея невъзможни неща няма! - Телефона не е импулсен!!!

Тази, която със своята дарба помага на хората в нужда! Тази, която преобръща Вашето бъдеще и разгадава мистериите от миналото Ви! Тя е тази, която е изпратена от Бога с мисията да Ви напътства към верния и по-добър път на живота... преобръща Вашата съдба и Ви помага да намерите своето щастие и да сбъднете своите мечти! Хиляди хора е посрещнала със сълзи и разочарования и ги изпращала със усмивка и радост.

Номер 1 в Русе и в цяла България. Най-прочута и във Кръстова гора.

Маг Ева - най-добрата в цялата стрна.
- изчиства стрес и привлича изобилие
- предава уют на душата,успокоява духа и тялото, сбъдва мечти
- безпогрешно ясновидство,
- събира разделени двойки,
- разгадава бъдещето и изневярата,
- помага при проблеми в кариерата,
- разваля всякакъв вид магия,
- лекува бъбреци, гръбначен стълб, тумор и др.
- тя вижда душата на хората, както никой друг,
- лекува при наркомания и алкохолизъм,
- помага при безплодие,
- прави бяла магия,
- прави силна магия за любов и хубави поводи,
- преоткрива и решава травмите от миналото,
- връща успеха и радостта в живота на човека,
- помага при стрес, страх, уплаха и други.
- бае за уруки

Намери отговор на всички свои въпроси.
Задаваш въпрос - получаваш отговор.
Помогнала е за много неща, за които други не са успели.

Тя ще обърне живота ти към по-добро! С нейната намеса хиляди хора намериха своето щастие, своето спасение и сбъднаха своите мечти! С магическата си сила, тя казва точно това, което вижда!

Повече от 15 г. тя помага на другите да получат така желаната истина за бъдещето. Нещата, които говори, сякаш са изпитани и изстрадани от нея. Взела лист и химикал, пише цифри и букви, реди думи, като в транс. Седиш и я слушаш в недоумение, откъде черпи тази информация в предсказанията си. Силна в ритуалите и действията си спрямо чуждите несгоди.
Ева не изпитва затруднения, сякаш е родена за това - да открива проблемите и да ги решава с лека ръка.
Потърсете я, ако имате проблеми при намиране на работа; намиране на партньор; късметът ви ви е изоставил или ако мислите, че някой се опитва да ви навреди.

Вили от Силистра:

”Имах здравословен проблем и около 5-години след брака, нямах деца. Със съпругът ми опитвахме различни методи, но не се получаваше. Докато не срещнах маг Ева. Тя отстрани проблема и чудото стана. Сега съм горда майка на две прекрасни деца. С тези редове изказвам своите най-искрени благодарности към Ева, която сбъдна мечтата ми за едно голямо и щастливо семейство! ”


Деси от Варна:

” Преди време с приятеля ми се разделихме при странни обстоятелства - всичко вървеше чудесно, до един момент когато цял куп проблеми се стовариха върху нас. Бях много нещастна и самотна след раздялата ни. Тогава попаднах на маг Ева, която ми каза, че имаме направена магия и затова се е разпаднала нашата връзка. Каза ми да не се притеснявам и че ще изчисти направената магия. След по-малко от седмица с приятеля ми се сдобрихме и се събрахме отново. В момента подготвяме нашата сватба и не сме били по-щастливи. Всичко това го дължим на Ева. Благодарим ти, от сърце! ”

Работи от разстояние и с чужбина! Приема и лични срещи и пътува към адрес!

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО