back to top

Пътна помощ София - Репатрак услуги, най-добри цени в бранша! Превоз, автовоз и транспорт!

Пътна помощ София - Репатрак услуги, най-добри цени в бранша! Превоз, автовоз и транспорт!
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
Обява №
4081240
Местоположение

град София, област София
Актуализирана вчера. Валидна още 82 дни.
Допълнителна информация

НИСКИ ЦЕНИ!!! ДЕНОНОЩНО!!! ЛИЦЕНЗИРАНА ФИРМА!!! ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИКА
В рамките на гр. София
Леки Автомобили - от 39лв
Мотоциклети - от 39лв
Джип - от 49лв
Микробус - от 59лв

Пътна помощ - репатрак с лебедка в страната и чужбина. Най-добри цени в бранша - от 30лв за София. Извънградско 0,70ст/км - без значение пълен или празен, джип или автомобил. Превозване на катастрофирали и повредени автомобили, джипове, бусове, микробуси, мотоциклети, строителна техника, мотокари и др. Фирмата разполага с камион 7.5Т за по големи товари. Отзоваване на адрес до 30минути!! https://roadhelp.bg

Фирма Найденови Ауто ЕООД е на пазара от 10 г. и за този период от време успя да разшири своето влияние върху цялата територия на София, страната и чужбина. Благодарение на обширната мрежа - бързо можем да отговорим на обаждания от всяка точка на България и да помогнем на автомобилистите в извънредни, непредвидени ситуации.
Нашата фирма предлага на своите клиенти модерна платформа ”Репатрак”. Стартиране на колата, смяна на колело или гума, напълване на резервоара за гориво, отключване на вратите - всички тези малки услуги са много търсени сред шофьорите.
Вместо да губите време, обадете ни се и проблемът ще бъде решен възможно най-бързо, и качествено!
Ще ви доставим бензин и ключове за автомобила, ще стартираме двигателя и ще сменим спуканата гума, ще направим ремонт на място или ще репатрираме автомобила.
В момента нашата фирма се развива активно, а целевата ни аудитория са представители на големи фирми, държавни организации и частни физически лица.
На нашият уебсайт RoadHelp.BG се съдържа подробна информация за съществуващите пътна помощ услуги и цени.
Нашите предимства
Нашата фирма Найденови Ауто ЕООД предлага денонощна пътна помощ и репатрак. При обаждане на телефоните може да поръчате пътна помощ на повредено превозно средство до посочения адрес. В рамките от 15 до 40 минути специалист от фирмата ще натовари колата ви на платформата.
Какво получават клиентите:
Ние предлагаме на своите клиенти най-ниските достъпни цени в този бранш, редовни промоции и отстъпки за дълги курсове и редовни клиенти;
Евакуация на автомобил във всяко едно състояние с репатрак - обърнати, катастрофирали автомобили, заседнали в дере или канавка, заключено колело или волан;
Превоз, преместване, транспорт на закъсали, повредени или закупени: автомобили, камиони, бусове, кемпери, каравани селскостопанска и строителна техника и друг вид товари до 7,5 тона;
Доставяме на място: гуми, масла, гoрива, провизии, консумативи и други;
Отстраняваме технически проблеми на място: смяна на консумативи, ремъци, смяна на гуми, поправка ако е възможно на автомобила, зареждане с гориво и други;
Даваме гаранция за безопасността на автомобила по време на товарене, разтоварване и транспортиране.
Собствен автопарк
Денонощното транспортиране на автомобили се извършва с помощта на камиони, оборудвани с кранове, манипулатори, лебедки, закрепващи механизми и друго оборудване.
Екип от професионалисти
Разполагаме с техници, механици и шофьори с голям опит, денонощна поддръжка - всичко това ни позволява да предоставяме на клиентите си бърза и висококачествена помощ.
Ако по-рано за Вас е било проблем да поръчате пътни услуги, сега е лесно да го направите - запишете нашия номер в телефонния си указател.
Когато Ви се наложи спешна пътна помощ, ще знаете на кого да се обадите!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Roadhelp.BG
h********2
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
https://roadhelp.bg
Адрес на подателя
област София, София