1. home
  2. »
  3. bcСпорт, Игри, Атракции
  4. »
  5. Хранителни добавки
  6. »
  7. Обява № 3807254

Цитомакс суперфорт - пептиден биорегулатор за панкреатит, захарен диабет

Обява №:
3807254
Цена:
100 лв.
Местоположение:
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 47 дни.
Допълнителна информация

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 245 лв.

Цитомакс тестолутен - пептиден биорегулатор
За комплексно възстановяване на функциите на мъжката репродуктивна система!

Хранителна добавка тестолутен: 20 или 60 капсули по 0. 2 г. Състав: пептиден комплекс а - 13 (екстракт от тестисите на млади животни - възрастни бикове), емулгатор - микрокристална целулоза (е460), лактоза, стабилизатор - калциев стеарат (е470).
Какво е тестолутен?! Това е комплекс от пептидни фракции, получени от тестисите на млади животни. Извлечените пептиди имат избирателно действие върху клетките на мъжката полова система, подобряват функционалната активност и увеличават подвижността на сперматозоидите. Лри клинични проучвания е установена ефективността на препарата тестолутен за комплексното възстановяване на функциите на мъжката репродуктивна система, включително при хипофункция на тестисите, след излагане на йонизиращо лъчение, при мъжки стерилитет, след излагане на различни токсични фактори, негативно влияещи върху мъжката полова система, при намаляване нивото на тестостерон в кръвта, както и при мъже на възраст за поддържане функциите на репродуктивната система. Тестолутен се препоръчва за следното: повишаване на функционалната активност на мъжкия организъм

Нормализиране на мъжкото хормонално състояние

Подобряване на либидото, на еректилната функция

Нормализиране подвижността на сперматозоидите

Забележка: да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Лрепоръчителна дневна доза: за лица над 18г. - по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене. Съхранение: на хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Русия

Продуктите на научно - производствения център по ревитализация и здраве се разпространяват на принципа на мрежовия маркетинг млм /мултилевъл/. При интерес от ваша страна, не се колебайте да се свържите с нас. Регистрацията като независим търговски сътрудник е напълно безплатна. Уважаеми клиенти, моля изберете от падащото меню желаната разфасовка тестолутен: 20 или 60 капсули.

Марка: научно - производствен център по ревитализация и здраве /нпцриз/ - Русия

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://tehnoshop.info
обл.Пловдив, гр. Пловдив, ул. Калофер 12
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.