1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Счетоводни, aдминистративни, консултантс..
  6. »
  7. Обява № 379531

Нова фирма за 1 ден- Е/ООД- 204 лв, ЕТ- 80 лв с всички такси

Обява №:
379531
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 42 дни.
Допълнителна информация

Експресни регистрации, пререгистрации, всякакви промени, прехвърляне, заличаване на фирми.
При нас спестявате нотариална заверка на заявлението.
Съгласно изискванията на закона, новите фирми следва да бъдат вписани до края на следващия ден след подаване на заявление за регистрация.

Експресно- ЕТ- 80 лв, Е/ООД- 204 лв с държавните такси и удостоверение с БУЛСТАТ и спестявате по 6 лв допълнителна нотариална такса.

ДЗЗД- регистрация, промени, прекратяване- 70 лв с всички такси.

Поръчки за печати.

“АВЕ КОМЕРС” ЕООД от 1990 г обслужи административно и консултира хиляди търговски и граждански дружества и еднолични търговци, получили начален старт чрез нас някои, от които успешно утвърдени в национален и международен мащаб.

Какво Ви предлагаме при предоставяне на услугата по регистрация на търговци по Търговския закон и на граждански дружества по Закона за задълженията и договорите?
1. Предоставяме Ви безплатна консултация, относно най-подходящата за Вас и Вашата дейност форма за извършване на съответната дейност.
2. Съставяме документите, необходими за Вашата регистрация, както и Ви предоставяме консултация, относно останалите документи, които трябва да получите от административни и други органи, ако са необходими такива. Снабдяването с удостоверение за пререгистрация от съда е включено в услугата, която Ви предлагаме.
3. Спестяваме Ви чакането и ходенето до Агенцията по вписването. С това се занимаваме ние.
4. Накрая получавате от нас удостоверение за актуално състояние с отразени всички обстоятелства по исканата от Вас регистрация, включително ЕИК /БУЛСТАТ/ само срещу държавна такса, като нашата услуга по получаване на удостоверението е безплатна за Вас.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
/АВЕ КОМЕРС/ ЕООД
o*****i
http://www.otcheti-firmi.com
http://www.registracianafirma-bg.com
http://www.публикуваненагфо.com
обл.Варна, гр. Варна, ул. ”Дръзки” 13
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.