0.60лв.090063047*Маг РАДА ясновидец, открива загубени вещи, вродена дарба.090063066 РАЙКА

Обява №:
365391
Местоположение:

гр. София, обл. София
Актуализирана днес. Валидна още 18 дни.
Допълнителна информация

И С Т И Н А Т А БЕЗ ЛЪЖИ!!! Дай БОЖЕ всекиму ***
*****
/ 0.60 лв. / 0 9 0 0 6 3 0 4 7***** МАГ Р А Д А **** ЯСНОВИДСТВО ***** БЛАГОДАРНИ КЛИЕНТИ ДА ПРАВЯТ ДАРЕНИЕ В ЦЪРКВА***** не злоупотребява с болката на ПОСТРАДАЛИЯТ ЧОВЕК, без приеми и финансови условия. Работи с информационното поле, влияе енергийно и оказва благотворно влияние при родова и кармична обремененост. Помага на хора на хора със сериозни проблеми - хармонични отношения в любовта, семейството, събира разделени влюбени ако тяхната съвместимост позволява това, несгоди в житейска среда, нова работа, доходен бизнес, подобряване на финансово благосъстояние, открива загубени вещи, точни решения за. С БОЖЕСТВЕНА СИЛА ЗАКОДИРА ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ. Притежател на силна сензитивност, ОКАЗВА ЕНЕРГИЙНО въздействие при вземане на важни решения в земният ВИ път. С БОЖЕСТВЕНА ДАРБА*** стил свободен с духовен водач. ПРЕЦИЗНИ ПРОГНОЗИ, вземане на важни решения, начало на нов етап в живота ви. Какво ви очаква през годината. кога шансът е на ваша страна. Подходящи периоди за ново начало. Откриване на подходящ партньор, как да преодолеете препятствия в даден етап от живота ви, хармонизиране на човешкото биополе, отстраняване на негативно влияние. Не злоупотребява с болката на човека. ТОЧНИ ОТГОВОРИ НА КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ.

0.60лв. 0 9 0 0 6 3 0 6 6 ТОЧНАТА РАЙКА владее силата и тайнството на * ТАРО КАРТИ**** доказани способности помага да решите проблемите си от личен и делови характер. КАКВО ВЕЩАЯТ колодите - точни отговори на въпроси от личен и социален характер, има ли бъдеще вашата връзка, кога да променя работно място, път в чужбина, вашите успешни периоди. Преодоляване на стрес и междуличностни партньорски недоразумения с помощта на духовен водач и Божествена закрила помага на изоставени, наранени и на всички хора с нерешени житейски задачи. помага при ЛЮБОВНИ ПРОБЛЕМИ. Как да постигнете хармония в отношенията си с вашата половинка. РИТУАЛИ за обич и късмет, как да спечелите любовта на мъж който обичате. ПРОВЕРКА ЗА МАГИЯ но не плаши с магии, съвети за почистване и предпазване от негативна енергия. Ментална терапия. Постигане на равновесие и хармония.

Виж 1 коментара
24.12.2017 11:44 (преди 605 дни) iva_ned
Изчезването на документи, важни за професионалната кариера на съпруга ми, ни изправи пред много трудна ситуация у дома. В продължение на няколко дни търсехме безуспешно. Чувствахме се изключително зле. За помощ, реших да се обърна към ясновидката Рада Христова, която буквално за броени секунди, посочи прецизно къде точно се намирали.
Намирането на изгубените документи благодарение на Рада Христова, възстанови нарушеното спокойствие.
За информация и знание на всички заинтересовани, които имат нужда от дарбата на Рада Христова, можете да я потърсите на телефон 090063047.
С много обич и благодарности. Весели празници!
И. Неделчева
 
 
Контакт с подателя
c********a
http://qsnovidstvo.dir.bg
обл.София, гр. София
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.