back to top

Строителство на къщи, БОНУС, фирма/бригада/. Доверете ни се!

Обява №:
3375145
Местоположение:

град Бургас, област Бургас
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 35 дни.
Допълнителна информация

БОНУС-БЕЗПЛАТНО изготвяне на пълна стойностна сметка за материали и труд, от която ще Ви е ясно напълно колко ще струва грубия строеж, без да е задължително да строите с нас. Можете да посетите обект, който строим в момента, за да се убедите в изпълнението ни. Строим само в гр Бургас и областта.

ПЛАЩАТЕ САМО СЛЕД ПОСТРОЯВАНЕ И ОДОБРЕНИЕ ОТ ВАС!

Мустико строй-ЕООД Бургас е фирма/бригада/ строители с голям опит и извършва строителство до ключ с високо качество, груб строеж / от 65 евро за кв.м разгъната конструктивна площ с наши материали, предварително одобрени от Вас/, довършителни работи, ремонти и преустройство. Гаранция по БДС. Опит в чужбина/над 5 год в Германия/. Регистрация по ДДС.

Имаме собствен кофраж и транспорт.

Ако желаете, може да наемете само бригадата, както и да строите с ваши материали, като заплащате само труда. Ние ще Ви дадем отлични цени за труд.

Гарантираме пълна коректност и високо качество.

Подписваме договор за максимална защита на страните. Ако нещо не ви хареса, можете да се откажете веднага!

От вашата идея за къща /вила, пристройка и др./, ние можем да поемем всичко-проектиране, строително разрешение, протоколи по време на строителството, присъединяване към ВиК и електричество, до акт 16 и пълна готовност за обитаване. Вие можете да осъществявате пълен контрол по време на строителството.

Обявената цена от 180 евро е за кв.м напълно завършена площ, готова за живеене, без мебели и подлежи на договаряне в зависимост от сложността, големината на строежа и използваните материали..
Срокът за построяване груб строеж на два етажа до 150-200 кв.м е до 2-3 месеца.
Вижте реален процес по дни на снимките.
Изберете нас и ще бъдете удовлетворени!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
 
 
Контакт с подателя
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас