back to top

Строителство на къщи, БОНУС, фирма/бригада/. Доверете ни се!

Обява №:
3375145
Местоположение:

град Бургас, област Бургас
Актуализирана преди 25 дни. Валидна още 20 дни.
Допълнителна информация

БОНУС-БЕЗПЛАТНО изготвяне на пълна стойностна сметка за материали и труд, от която ще Ви е ясно колко ще струва грубия строеж, без да е задължително да строите с нас. Можете да посетите обект, който строим в момента, за да се убедите в изпълнението ни. Строим само в гр Бургас и областта.

ПЛАЩАТЕ САМО СЛЕД ПОСТРОЯВАНЕ, ПОЕТАПНО, СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА ЕТАПА И ОДОБРЕН ОТ ВАС!

Мустико строй-ЕООД Бургас е фирма/бригада/ строители с голям опит и извършва строителство до ключ с високо качество, груб строеж / от 65 евро за кв.м разгъната конструктивна площ с наши материали, предварително одобрени от Вас/, довършителни работи, ремонти и преустройство. Гаранция. Опит в чужбина/над 5 год в Германия/. Регистрация по ДДС.

Имаме собствен кофраж и транспорт.

Ако желаете, може да наемете само бригадата, както и да строите с ваши материали, като заплащате само труда. Ние ще Ви дадем отлични цени за труд.

Гарантираме пълна коректност и високо качество.

Подписваме договор за максимална защита на страните.

От вашата идея за къща /вила, пристройка и др./, ние можем да поемем проектиране, протоколи по време на строителството, до акт 15.. Вие можете да осъществявате пълен контрол по време на строителството.

Обявената цена от 180 евро за кв.м напълно завършена площ, готова за живеене, без мебели е базова и подлежи на договаряне в зависимост от сложността, големината на строежа и използваните материали..
Срокът за построяване груб строеж на два етажа до 150-200 кв.м е до 2-3 месеца.
Вижте реален процес по дни на снимките.
Изберете нас и ще бъдете удовлетворени!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
 
 
Контакт с подателя
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас