back to top

МАГ СТЕЛА090063037№ 1*Ясно Вижда Точно Казва, безизходица. № 2*Славянски маг ЛАДА събира влюбени.

МАГ СТЕЛА090063037№ 1*Ясно Вижда Точно Казва, безизходица. № 2*Славянски маг ЛАДА събира влюбени.
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
Обява №
336273
Местоположение

град София, област София
Актуализирана преди 8 дни. Валидна още 19 дни.
Допълнителна информация

Без такси и злоупотреби!!! ИСТИНАТА дори и да е ТРУДНА си е ИСТИНА! ЯСНОВИДСТВО* ВРОДЕНА ДАРБА 090063037 код -1*** Феноменалната СТЕЛА - ясно вижда, точно казва при БЕЗИЗХОДИЦА.
без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов, ПРАВИ ТЕЛЕПАТИЧЕН КОНТАКТ, вижда образи и предстоящи събития, АКО Е ЛОШО НЕ ГО ИЗРИЧА, само казва, че се дава знак за ВНИМАНИЕ ***
семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохолизъм и безплодие.
***** свобода и изцеление - предсказания с дългогодишна духовна практика, показва пътя как да успявате в живота чрез вашата чиста енергия, премахва блокажи от разстояние с позволение на пострадалият и с помощта на 4 - те стихии, за да излезете от кръгът на нискочестотни енергии и да постигнете добра мотивация във вашият живот.
*****

090063037 код - 2*** СЛАВЯНСКИ маг ЛАДА успешно събира влюбени. НАТАЛНА КАРТА. ПРЕЦИЗЕН ТОЧЕН годишен ХОРОСКОП. ТОЧНИ астропрогнози, относно проблеми от личен и делови характер. Завършила е астрология в Москва. Цената която плащаме за днешният забързан и натоварен живот се изразява в стрес, напрежение и депресия и е необходимо да активирате естествените си способности и сили които притежавате и контолирате. Аз ще ви давам насока и напътствия за вашите подходящи периоди за промяна и решаване на важни дела, точен поглед в бъдеще и настояще.
*****
090063037 код - 3***** феноменът ЗАРА репродуктивни проблеми от социален, личен и делови характер, с отворено трето око, вижда събития и може да ви предпази от нежелани случки. ЛЮБОВНИ ПРОБЛЕМИ, човекът до теб, вашата съвместимост. ПРОГНОСТИК - ДОКАЗАНА ВРОДЕНА ДАРБА*как да привлечеш благоденствието и късмета тя знае как да ти помогне, помага на самотни хора да открият любовта, и да прогонят негативно влияние. ПОПИТАЙ ЗАРА, КОГАТО СИ НА КРЪСТОПЪТ, кога СЪДБАТА ВИ ДАВА ЗНАК ЗА ВНИМАНИЕ *** верният отговор е тук. точната ЗАРА *

*****

090063037 код - 4**** ТОЧНАТА МАЯ ЕКСПЕРТ ОКУЛТИСТ С ДОКАЗАНИ ЯСНОВИДСТКИ СПОСОБНОСТИ в помощ на хора в неравностойно състояние. 100 % ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОДКРЕПА АНАЛИЗ, ЖИЗНЕНИЯТ ВИ ПЪТ, точен поглед в бъдеще и настояще. По време на разговор работи със запалена свещ и вижда образи на хора ***ПОМАГА НА РАЗДЕЛЕНИ, БРАК, ЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ, С БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА И БЕЗ ЗЛОУПОТРЕБИ.!!! помощ при конфликтни ситуации, любовни проблеми, лични и делови.
*****
090063037 код 5***** Доверете се на виденията на ПРОРОЧИЦА РЕНИ- ЛЮБОВЕН ЕКСПЕРТ, серия от случки доказват нейната дарба с изключителна сензитивност усеща и най - фините вибрации в процеса на разговорът с пострадалият. ЛЮБОВНАТА ВРЪЗКА СЕ РУШИ, В СЕМЕЙСТВОТО няма хармония и късметът все по рядко чука на вашата врата, в службата проблеми... ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА... КАКЪВ ОТГОВОР ЩЕ ВИ ДАДЕ МОЕТО МАХАЛО. МОИТЕ ВИДЕНИЯ, ще ви бъдат в помощ., ще ви разкриЯ истини и тайни за всеки ваш проблем.
- персонална прогноза
- любов, връзки, брак.
- неутрализира лоша енергия
- връща любим човек.
- тълкува сънища.
- огнена защита.
ПРОРОЧИЦА РЕНИ ***код 5*** 090063037

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
c********a
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.
https://qsnovidstvo.wixsite.com
Адрес на подателя
област София, София