1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 336273

МАГ СТЕЛА 090063037*Ясно Вижда Точно Казва, безизходица 090063034славянски маг ЛАДА събира влюбени.

Допълнителна информация

И С Т И Н А Т А дори и да е Т Р У Д Н А си е И С Т И Н А, НО БЕЗ ЛЪЖИ! ЯСНОВИДСТВО* ВРОДЕНА ДАРБА 0 9 0 0 6 3 0 3 7*** Феноменалната С Т Е Л А - ясно вижда, точно казва при Б Е З И З Х О Д И Ц А.
без приеми такси, точни отговори. с доказана дарба помага при критични ситуации, вижда събития. влияе с положителна енергия, закодира успех за да те споходи късмета, брак, любов,
семейство, спорни имоти, съдебни дела, загубени вещи, продажби, партньорство в бизнеса, работа, неразбирателство в житейска среда, за да избегнете конфликти и трудности и да промените хода на събитията във ваша полза, проверка за немеса на негативно влияние, и как сами да трансформирате градивна енергия. помага при алкохолизъм и безплодие.
***** свобода и изцеление - предсказания с дългогодишна духовна практика, показва пътя как да успявате в живота чрез вашата чиста енергия, премахва блокажи от разстояние с позволение на пострадалият и с помощта на 4 - те стихии, за да излезете от кръгът на нискочестотни енергии и да постигнете добра мотивация във вашият живот.
*****

090063034 код - 1*** С Л А В Я Н С К И маг Л А Д А успешно събира влюбени. НАТАЛНА КАРТА. ТОЧЕН годишен ХОРОСКОП. Прецизни астропрогнози, относно проблеми от личен и делови характер. Завършила е астрология в М о с к в а. Цената която плащаме за днешният забързан и натоварен живот се изразява в стрес, напрежение и депресия и е необходимо да активирате естествените си способности и сили които притежавате и контолирате. Аз ще ви давам насока и напътствия за вашите подходящи периоди за промяна и решаване на важни дела, точен поглед в бъдеще и настояще.
*****
090063034 код - 2***** феноменът З А Р А репродуктивни проблеми от социален, личен и делови характер, с отворено трето око, вижда събития и може да ви предпази от нежелани случки. ЛЮБОВНИ ПРОБЛЕМИ, човекът до теб, вашата съвместимост. ПРОГНОСТИК - ДОКАЗАНА ВРОДЕНА ДАРБА*как да привлечеш благоденствието и късмета тя знае как да ти помогне, помага на самотни хора да открият любовта, и да прогонят негативно влияние. ПОПИТАЙ ЗАРА, КОГАТО СИ НА КРЪСТОПЪТ, верният отговор е тук.
*****

090063034 код - 3*** ТОЧНАТА М А Я 100 % П С И Х О Л О Г И Ч Е С К А ПОДКРЕПА АНАЛИЗ, ЖИЗНЕНИЯТ ВИ ПЪТ, точен поглед в бъдеще и настояще. ПОМАГА НА РАЗДЕЛЕНИ, БРАК, ЛИЧНИ ПРОБЛЕМИ, С БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА И БЕЗ ЗЛОУПОТРЕБИ.!!! помощ при конфликтни ситуации, любовни проблеми, лични и делови.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
c********a
обл.София, гр. София