back to top

0.60ст. мин.090063052*Маг ЯНА*гледа, познава*КАЗАНОТО се сбъдва.090063064 В И Л И истината.

Обява №:
336267
Местоположение:

/За цялата страна/
Актуализирана вчера. Валидна още 5 дни.
Допълнителна информация

0.60 стотинки за минута БЕЗ ТАКСИ и ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ*****Я С Н О В И Д С Т В О***АНГЕЛИТЕ И ГОВОРЯТ ****МАГ Я Н А* 0.60 лв.0 9 0 0 6 3 0 5 2* НЕ САМО ГЛЕДА НО И ПОЗНАВА*** ПРЕДСКАЗАНИЯТА СЕ СБЪДВАТ, П Р О Г Р А М И Р А ЖЕЛАНИ СЪБИТИЯ, НО САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ГРАДИВНИ НАМЕРЕНИЯ. Не злоупотребява с болката на хората!!! - кодиране на съдбата помощ при емоционален дискомфорт, семейни недоразумения, конфликти с роднини, колеги, има ли бъдеще вашата връзка, любовна раздяла, откриване на сродна душа, успешен бизнес, кариера ЩЕ СИ ВЗЕМА ЛИ ИЗПИТА. Довери се на доказаните способности, разкрива истини за предстоящи събития. - П О М О Щ*****при кармична обремененост, родови проклятия, отключва късмета с божествени методи, напътствия при трансформиране на негативно влияние от разстояние - оказва положително енергийно въздействие на възникнал проблем, за успешното му разрешаване - брак, семейство, любов, извънбрачни връзки, работа, финанси.
0.60 стотинки за минута 0 9 0 0 6 3 0 6 4 ФЕНОМЕНЪТ ВИЛИ - ЯСНОВИДЕЦ *ПРОРОК* ЕКСПЕРТ по човешките несгоди БЕЗ ТАКСИ, ЛЪЖИ И ИЗМАМИ, не злоупотребява с болката на човека* ИСТИНАТА Е ВАЖНА ЗА ВАС за да продължите безпрепятствено жизненият си път. ПРЕЦИЗНО И ТОЧНО ЯСНОВИДСТО С ОТВОРЕНО ТРЕТО ОКО. ПСИХОАНАЛИЗА, напътствия за облекчаване и премахване на РОДОВИ ПРОКЛЯТИЯ древни славянски способи и методи. Как да си направите КОДОВА ЗАЩИТА с ВАШАТА ЕНЕРГИЙНА НАСОЧЕНОСТ и да не се доверявате на случайни амулети направени за материална изгода. ВСИЧКО Е ВЪВ ВАШИТЕ РЪЦЕ, НАПЪТСТВИЯ, ПРОГНОЗИ ДА, НО НЕ РАЗДАВАЙТЕ СНИМКИ защото енергиен носител и не ПРИЕМАЙТЕ ПРЕДМЕТИ С ЧУЖДА ЕНЕРГИЯ, АМУЛЕТИТЕ СЕ ПОДАРЯВАТ НЕ СЕ ПРОДАВАТ. Изготвянето на амулет се прави с чисто тяло, чисти дрехи, чиста душа, при определена фаза на луната с природни материали и се зарежда и обайва, също и при талисманите. Дипломиран - експерт - ясновидец. ВИЛИ ДИМИТРОВА / ОТ QSNOVIDSVO.DIR.BG / OЧАКВАЙТЕ НОВИЯТ НИ САЙТ.

0.6 лв. минута 0 9 0 0 6 3 0 6 1 КОД - 3*** ФЕНОМЕНЪТ КАТЯ С ДАРБА ОТ БОГ в помощ на хората с проблеми. Астрологични прогнози по зададен от вас период, кога вашата вибрация ще ви донесе успех, в любов, семейство, работа, бизнес. НАТАЛНА КАРТА, таро карти. БОЖЕСТВЕНИ МЕТОДИ за събиране на влюбени. Подходящ ли е човекът с който искате да споделите любовта си. Как да излезете от омагьосаният кръг на ниско честотните вълни, и да запазите чиста енергията си в тялото. Вашата съвместимост с любим човек.

0.60лв. за минута 090063061КОД - 1 *** Т О Ч Н И ПРОГНОЗИ С гадателката Г Е Я ПРЕДСКАЗВА вашето минало бъдеще и настояще. Ще се върне ли любимият при теб, ще променя ли работното си място, предстоящи промени, помага на хора в сполетяла ги беда, от личен и делови характер. ПРОГНОСТИК СДОКАЗАНИ СПОСОБНОСТИ, владее силата и тайнството на карти таро,. Без лъжи и изнудване на клиента, без такси информация само по телефона по всяко време.

0.60лв. ***090063061 КОД - 2* Б Е Л А*****ЕКСПЕРТ *ЯСНОВИДЕЦ с Доказани качества. Ясновидство по БОЖИЯ* ВОЛЯ, Истината е важна за вас*** БЕЗ ЗЛОУПОТРЕБИ. МЕДИУМ - КОНТАКТ, СЕНЗИТИВ, с дарба от БОГА. Помощ при духовни потребности. Изграждане на платформа за желани събития. ПРОВЕРКА ЗА НЕХАТИВНО ВЛИЯНИЕ и как да го неутрализирате. Прави тройна огнена защита. Репродуктивни проблеми от житейски характер. ЗАРЕЖДАНЕ С ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ с ваше позволение. Разкрива истини и тайни вашият жизнен път до момента и за бъдещи периоди. ТОЧНИ ПРЕДСКАЗАНИЯ***

0.60 лв. 090063066 Т О Ч НА Т А РАЙКА *** Мисловната нагласа към ВСЕЛЕНАТА носи желаният успех, какво вещаят КАРТИТЕ И КАКВО ВИ ПРЕДОСТАВЯТ като информация от която можете да се докоснете до ключови моменти, които може да оказват благотворно влияние върху вашият жизнен път, какво ви очаква и как можете да подредите обстоятелствата около вас за да бъдете удовлетворени от семейство, социална среда, любов, приятелство, работа, какви изненади крие съдбата за вас. доверете се точни предсказания http://qsnovidstvo.dir.bg

0.60 лв. 090063048 код - 1 *** ЗВЕЗДЕН МАГ АНИ*** доказала многократно вродената си ясновидска дарба в помощ на хората с точните си предсказания. ПОПИТАЙ *** любовните си и семейни проблеми, професионална ориентация, кариера, подходящи периоди за промяна. Представяне и анализиране на настоящето и ФОКУСИРАНЕ КЪМ БЪДЕЩЕТО И ИЗГРАЖДАНЕ НА ПРАВИЛНА НАСТРОЙКА с правилни действия за постигане на желани събития и положителна промяна. ДА ПОТЪРСИМ ПЪРВОПРИЧИНАТА в себе си и да се научим да прощаваме. БАЛАНС И РАДОСТ В ЖИВОТА, дефиниране на желани събития в личната и професионална сфера.

0.60 лв. 090063067код 2* ПРОРОЧИЦА Л И Л И *** доказан експерт в окултните среди, вижда неподозирани истини за вашата съдбаи ви подсказва, как да постъпите в определен момент в земният си път, позната на хората с точните си прогнози, помага на влюбени и разделени, кога вашата вибрация е най силна за промяна на работа, растеж в кариерата, повишение в службата, път в чужбина в кои периоди ще подобриш финансово бюджета си. ДЕЙСТВАЩИ РИТУАЛИ ЗА ПРОГРЕС И ПАРИЧЕН КЪСМЕТ.

0.60 лв. 090063048 код 2* ТОЧНАТА М И Р А, стил свободен с духовен водач, ОРИСАНА ОТ НЕБЕСАТА ДА ВИЖДА СЪДБАТА, на човека и неговите силни и слаби страни в характера. Предсказва вашето бъдеще и настояще, репродуктивни проблеми от личен любовен, социален характер, наболели семейни проблеми и въпроси които ви вълнуват в работен план, развитие в кариерата ви., бизнес прогнози. НЕ ПЛАШИ ХОРАТА С МАГИИ, ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ
0.60лв. 090063048 код 3* ТОЧНАТА СОНЯ - ЯСНОВИДСТВО И КЛАСИЧЕСКО ТАРО, ОНЛАЙН УСЛУГА истини и тайни за вашето минало, бъдеще и настояще, любовни проблеми, човекът до теб, картите КОИТО РАЗКРИВАТ неподозирани истини за вашата съдба, и ви подсказват, как да постъпите в определен момент в земният си път, позната на аудиторията с точните си прогнози. НЕПЛАШИ ХОРАТА С МАГИИ.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
 
 
Контакт с подателя
c********a