1. home
  2. »
  3. bcМашини, Инструменти
  4. »
  5. Производствена, Обработваща
  6. »
  7. Обява № 3203499

Рингова пелет преса - гранулатор за фураж - 1,5- 2 т/час

Обява №:
3203499
Цена:
Не е обявена
Местоположение:

гр. София, обл. София
Състояние:
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 24 дни.
Допълнителна информация

Предлагаме пелет преси ( гранулатори ) с рингова матрица, за производство на гранулиран фураж, изработени по СРМ (California Pellet Mill) технологии, произведени във водещ машиностроителен комбинат.

СРМ (California Pellet Mill) е световен технологичен и пазарен лидер в производството на пелет преси, дробилки и обурудване на производство на пелети и гранулиран фураж.

Предлагаме рингови пелет преси за производство на енергийни пелети са с капацитет от 0,5 до 4 тона на час и рингови преси (гранулатори) за производство на фураж са с капацитет 1-15 тона/час.

Показаният гранулатор с капацитет 2 т/час е инсталиран от Фърст България и е в работещ режим в Добруджа. Видео в режим на работа може да бъде видяно на нашия уеб-сайт.

Осигуряваме резервни части и технологично ноу - хау за производството на пелети и гранулиран фураж от люцерна, зърно и други селскостопански продукти.

Гаранция 1 година.

Всички рингови пелет преси са с интегрирани кондиционер и фидер, управляван честотно за оптимално подаване на входящата суровина и с контролно табло за синхронизиране работата на електродвигателите.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Фърст България
http://www.first-bulgaria.com
обл.София, гр. София, ул. Хан Аспарух № 12 ап.3
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.