1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Счетоводни, aдминистративни, консултантс..
  6. »
  7. Обява № 2982556

Оценки на недвижими имоти

Обява №:
2982556
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 80 дни.
Допълнителна информация

НЕЗАВИСИМИ ОЦЕНКИ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Ексиор изготвя независими експертни оценки на недвижими имоти, земеделски земи, урегулирани поземлени имоти, право на строеж, право на преминаване, трайни насаждения, търговски обекти, хотели, магазини, ресторанти, административни обекти, офиси, жилищни сгради, къщи, вили, апартаменти, ателиета, гаражи, машини, съоръжения, оборудване, суровини и материали, търговски предприятия и вземания, дружества - акции и дялове и други активи.

Оценки на сгради в строеж и експлоатация.
Оценки на идеални части от сгради и обекти в сгради.
Определяне на пазарна стойност на право на строеж.
Оценки на идеални части от недвижими имоти.
Оценки на енергийните характеристики на сгради.
Оценки на сгради отговарящи на LEED сертификати.
Идеални части от сгради и обекти в сгради.

Независим лицензиран и сертифициран оценител одобрен за оценка на активи - обезпечения по банкови потребителски, жилищни и фирмени кредити за търговски банки и кредитни институции в цялата страна.

Одобрен оценител на активи за министерства, държавни институции - агенции и комисии, областни и общински администрации, дирекции, управления и други правителствени структури. Наши клиенти са съдебни изпълнители, синдици, нотариални кантори, адвокатски дружества, счетоводни кантори, агенции за недвижими имоти и др. Български и международни компании, инвестиционни фондове, търговски дружества, неправителствени организации, физически и юридически лица. Изготвяме експертизи за съдебната система, национална агенция за приходите, оценки за агенция по вписванията, застрахователни лизингови компании, неправителствени организации, асоциации, сдружения и др. Нашите експертни оценки се ползват от физически и юридически лица, организации и фирми от страната и чужбина.

Изготвяне на независими експертизи и експертни оценки на активи на територията на цялата страна от лицензирани и сертифицирани оценители от Камарата на Независимите Оценители в България.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
ЕКСИОР ЕКСПЕРТНИ ОЦЕНКИ
e*************i
http://WWW.EKSIOR.COM
http://WWW.GENEV.BG
обл.Пловдив, гр. Пловдив
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.