1. home
  2. »
  3. bcПроизводство, Търговия
  4. »
  5. Стоки и суровини на едро
  6. »
  7. Обява № 2780511

Парни котли на пелети Парни котли на Биомаса SOWILO

Обява №:
2780511
Цена:
Не е обявена
Местоположение:

гр. София, обл. София
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 41 дни.
Допълнителна информация

Sowilo Ltd. Предлага на Вашето внимание серия парни котли за високо налягане за промишлени нужди. Широкият диапазон от производствени мощности прави тези продукти подходящи за оборудване на всякакъв тип предприятия при които е нужна производство на прара. Нашите парни котли за високо налягане се предлагат в различни изпълнения в зависимост от вашата нужда. Предлагат се прани котли високо налягане на газ тип приподен газ, парни котли високо налягане на твърдо гориво, парни котли високо налягане на пелети или биомаса тип шнеково подавене или с пелетна горелака. Всички парни котли за високоналягане се предлагат напълно окомплектовани, като в комплекта са включени висококачествен парен котел, омекотителна инсталация, комплект помпи, комин, табло за управление, нужната арматура за окомплектоване на котела, оборудване за питателна вода. За да Ви бъде изготвена оферта за парен котел високо налягане със съответната окомплектовка, са ни нужни следните технически данни. Производство на пара в кг/ч, работно налягане на съоражението. В зависимост от изискването Ви за работно гориво ще предложиме нужния и подходящ за Вас продукт. Тъй като това са поръчкови изделия след отправено към нас запитване може да отнеме до една седмица докато получите съответната ценова оферта.
СЕРИЯ ПАРНИ КОТЛИ ВИСОКО НАЛЯГАНЕ НА БИОМАСА ТИП ШНЕКОВО ПОДАВАНЕ

Тази серия включва в комплекта висококачествен парен котел високо налягане, шнек и оборудването към него, арматура за окомплектовка на парния котел, оборудване за питателна вода, Комплект захранващи помпи, омекотителна инсталация, табло за управление, бункер за горивото, автоматизирана работа.

Относно конкретна оферта, моля задайте ни параметрите колко кг/на час са Ви нужни, работното налягане и типа на гориво, който смятате да използвате в процеса на работа на Вашия парен котел за високо налягане.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://www.pumpstrade.com
http://www.sowilo.bg
обл.София, гр. София, Бъкстон Чинар 5
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.