back to top

Пречиствателни станции за отпадни води за къщи и вили Био Клинър

Пречиствателни станции за отпадни води за къщи и вили Био Клинър
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
Обява №
277478
Обява от
Цена
Не е обявена
Местоположение

град София, област София
Състояние
Актуализирана вчера. Валидна още 86 дни.
Допълнителна информация

Технологията ’BIO CLEANER’ е уникална Аеробна технология, единствена по рода си без аналог! Разработена и патентована от екип учени на чешката Компанията ’ENVI-PUR’, тя поставя началото на ново поколение Пречиствателни станции с изключителни показатели на пречистване на отпадъчните води. Показателите са легитимирани в оторизирани лаборатории на Европейската комисия по екология (EEC) след прецизни тестове и са без конкуренция.
Пречиствателни станции ’BIO CLEANER’ са изработени от изключително здрав, висококачествен и хомогенен полипропилен. Дебелината на полипропилена, от който са изработени моделите от ’ВС-4’ до ’ВС-25’ е от 8мм(0,8см) до 10мм(1см), а дебелината на моделите от ’ВС-30’ до ’ВС-150’ е от 80мм(8см) до 100мм(10см) в зависимост от модела. Формата, дизайнът, конфигурацията, здравината на материала и уникалната технология ги прави практически вечни.
В Пречиствателните станции ’BIO CLEANER’ не се използват никакви помпи и ротиращи елементи. Вътрешната рециркулация се осъществява посредством аерлифтове, използващи въздух под налягане подаван от диафрагмено компресорче с 4 двойни диафрагми. Компресорчето е компактно, безшумно, с малки размери и е част от Управляващ модул, който се монтира извън контейнера във влагоустойчива кутия или в самата къща.
Инсталираните мощности са от 80 до 1500W в зависимост от модела, но потреблението на ел. енергия е значително по- малко. Управляващия модул контролира работата на ’BIO CLEANER’ с 6 програми на 9 степени в зависимост от количеството постъпващи отпадъчни води.
Технологията е разработена така, че в определени времеви интервали се спира подаването на въздух, при което Управляващия модул с компресорчето задължително почиват. Подаваното различно количество въздух в отделните сектори и интервалите за почивка зависят от степента на която работи станцията. Времетраенето на интервалите за почивка и неподаване на въздух са иразработени технологично така, че нарастването и храненето на биомасата да са максимално ефективни.
Принципа на пречистване сам по себе си е революционен. На кратко той се формулира като непрекъснат процес на Денитрификация преди Нитрификацията (D-N) за разлика от другите технологии които се формолират с обратния принцип.
Уникалността на ’BIO CLEANER’ е не само в D-N принципа на пречистване и здравата конструкция. Новото в тези Пречиствателни станции е както в непълното разграничаване на различните сектори, така и в Управляващия модул, който контролира подаването на въздух в различните сектори на ’BIO CLEANER’. Всички сектори в дънната си част са напълно обединени, като биопроцесите протичат в средната част на всеки един от тях по височина. Потребността от въздух в отделните сектори е различна. 6-те програми с 9-те степени са така програмирани, че диафрагменото компресорче чрез електромагнитни дистрибутори за въздух подава различно но оптимално количесво въздух във всеки отделен сектор за правилното протичане на процесите.
За D-N технологията на Пречиствателни станции ’BIO CLEANER’ е важна не само различната сила на въздуха подаван в различните сектори на станцията. От голямо значение е и големината на мехурчетата въздух подавани в отделните сектори.
Точно в това се състои втората уникална функция на Управляващия модул. Със своите 6 програми в определени времеви интервали модулът променя не само различната сила на подавания въздух в различните сектори, но чрез соленоидни клапани монтирани на дъното на станцията променя и големината на мехурчетата необходими за правилното протичане на D-N процеса.
Управляващия модул е оборудван с литиева батерия, която позволява на ’BIO CLEANER’ да запази функциите си дори при неколкодневно спиране на външното ел. захранване на обекта. Също така модулът е оборудван и с дефектно токова защита срещу аномалии в напрежението на електичеството и токови удари.
Цялото оборудване на Пречиствателни станции ’BIO CLEANER’ в комплект с Управляващия модул е изработено от висококачествени материали и електронни компоненти, които са доказали надежността си във времето.
В сравнение с другите Пречиствателни станции при ’BIO CLEANER’ не се налага на определен период да се изпомпва излишната утайка нито да се сгъстява същата по простата причина, че такава няма.
Пречиствателни станции ’BIO CLEANER’ са абсолютно без никакви консумативи и експлоатацията им не изисква никакви разходи.
Безаварийната работа на Пречиствателни станции ’BIO CLEANER’ е гарантирана!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
HG & Sons - Пречиствателни станции BIO CLEANER
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://hg-sons.com
http://www.hg-sons.com
Адрес на подателя
област София, София, Фирмата обслужва цяла България