1. home
  2. »
  3. bcОбучение, курсове
  4. »
  5. Морски специалисти
  6. »
  7. Обява № 2719700

PADI Водолазни курсове и специализации

Обява №:
2719700
Цена:
Не е обявена
Местоположение:
Начин на обучение:
На място, присъствено
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 7 дни. Възможно е да не е актуална.
Вижте подобни обяви за:
водолазен ~ 27 обяви
море ~ 16866 обяви
Допълнителна информация

Земята крие своите тайни дъбоко под морета и океани. Покрита с едва 1/4 суша и 3/4 вода, би трябвало да крие доста. Направете първата глътка въздух под вода с нашата мокра оферта! Станете водолаз! Завършете курса PADI Open Water Diver! Получете PADI Водолазен сертификат.
Ако винаги сте искали да се научите как да се гмуркате с водолазна екипировка, да откривате нови приключения или просто да видите чудния свят под вълните, това е мястото, където желанието Ви може да бъде осъществено. В този курс се усвояват базовите умения на любителското водолазно гмуркане, необходими за извършване на спускания на дълбочина до 18 метра от двойка водолази в т. нар. Open Water ”открита вода” - океани, морета, язовири, реки и т.н.
BULGARIAN DIVING ACADEMY (Българска водолазна академия) е единственият в България PADI 5 star IDC- Водолазен център за обучение на любители водолази и инструктори. На днешна дата водолазният център предлага широк спектър от услуги, както за сертифицирани водолази, така и за начинаещи, а също така и за деца. Обучението на водолази е организирано от високо квалифицирани инструктори, работещи по системата на PADI.
Учебният водолазен център на Bulgarian Diving Academy в Созопол разполага с екипировка и оборудване, производство на Beuchat, Suunto, Seacsub, Cressi и други реномирани производители. Теоретичните занятия се провеждат в учебна зала с необходимата мултимедийна поддръжка, а практическите - в района на Созопол, в зависимост от метеорологичните условия.
Извън летния сезон провеждаме обучение и гмуркания на закрити басейни в София - в Министерството на Спорта или в кв. Дианабад.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Bulgarian Diving Academy
http://www.bulgariandivingacademy.bg
http://www.dive.bg
обл.София, гр. София, ул. Георги Минчев 19
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.