back to top

Pheromax- Оригинални Феромони за мъже от 125 лв.

Обява №
2719061
Цена
125 лв.
Местоположение

Център, град Варна, област Варна, (Виж Център на картата)
Състояние
Актуализирана вчера. Валидна още 80 дни.
Допълнителна информация

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ШПИОНСКА ТЕХНИКА- СКРИТИ КАМЕРИ И ПОДСЛУШВАНЕ НА GSM-и
НАЙ-ТЪРСЕНИЯТ И ПРОДАВАН ПРОДУКТ НЕ САМО У НАС, НО И ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!
НАД 15 милиона ПРОДАДЕНИ БРОЙКИ ДО КРАЯ НА 2021г.
Както обикновено за всяко едно Германско производство, така и за това, производителите не са жалили нито усилия, нито средства при създаването на този HI-TECH/високотехнологичен продукт с феромони. За разработката на уникалната му формула от фирмата производител са сформирали специален екип от трима водещи европейски парфюмерийни дизайнери и двамата най-големи научни експерти в областта на феромоните в света. В процеса на оптимизация на формулата си те са провели малко над 1500 реални експеримента с хора доброволци от различни възрасти и пол, за да реализират на финала продукта, от който всеки трябва да очаква успех още от първия път.
Най-хитовият лайф-стайл аксесоар. Заобградете с показност и самоувереност вашия успех, подчертайте своята идентичност, очаровайте, пленете и омайте всички жени около вас-възможностите на PHEROMAX са безкрайни. Поздравления за тези, които ще станат собственици на ТОП-ПРОДУКТА на този пазар-PHEROMAX-кралят на феромоните, острието на успеха ви с жените, една оригинална и от скоро съвсем обновена формула.
PHEROMAX е безароматен продукт, удобен и практичен, произведен в уникален цилиндричен алуминиев пулверизатор от 14мл, който можете да отворите и ароматизирате с вашия любим парфюм или да го ползвате всеки път като смесител на други ваши феромонални продукти.
PHEROMAX за мъже изключително ясно и безапелационно демонстрира себе си като продукт, който невероятно бързо и силно покачва нивата на истинските сексуални вибрации, които се пораждат във всяка една жена, докоснала се до неговата мощна поразяваща сила. В началото на въздействието му жените биват въвлечени в една атмосфера на бързо сприятеляване, разговорливост и видимо съгласие за сближаване, която много скоро преминава в състояние на еротична неустоимост, изпълваща я с необуздани сексуални тръпки и демонстративна похотливост.

Тоталното превъзходство на този феромонен коктейл за безпрецедентна мъжка неустоимост се дължи основно на изключително точната му и специална селекция от видовете и количествата на феромоните в нея, както и от агресивно високата им концентрация.
Реалната му ефективност и въздействие са доказани недвусмислено в експеримент, проведен от независим журналистически екип на немската телевизия PRO7, като участниците в него са подбрани на случаен принцип. Излъчването му по въпросната медия е възбудил небивал интерес не само към PHEROMAX, но и към продуктите с феромони като цяло. Продължението... няколко милиона доволни и усмихнати мъже по всички краища на света. Всеки от вас прави сам своя избор за мястото си и от коя страна да се нареди. Внимание: изключително концентриран и мощен продукт!

PHEROMAX-вашият естествен преносител на възбуда!

Цена- 125 лв.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://SPYMASTER.bg
Адрес на подателя
област Варна, Варна