Архитектурно проектиране, преустройства, интериорен дизайн,реконструкции

Обява №:
2512095
Местоположение:

гр. Бургас, обл. Бургас
Препубликувана преди 72 дни (първа публикация преди 1016 дни). Последна редакция преди 483 дни. Валидна още 17 дни.
Допълнителна информация

Екипът на архитектурно бюро ”Кантора 17” е съставен от млади, амбициозни и високо-квалифицирани спрециалисти с Пълна Проектантска Правоспособност. Изготвяме проекти по всички части в инвестиционното проектиране на разумни цени.
Нашата дейност включва комплексно, качествено проектиране на къщи, вили, жилищни и бизнес сгради, узаконяване, реконструкции на стари сгради, изготвяне на ПУП и множество други услуги на достъпни за Вас цени. Упражняваме също така контрол по време на строителството и авторски надзор, за да гарантираме, че нашите проекти се изпълняват качествено и в зададените срокове.
Екипът ни е съставен от архитекти, специализирали в различни сфери - жилищно строителство, културно наследство, качество при изпълнение на строително - монтажните работи и други.
Работим също така и с наши колеги и парньори, специалисти в архитектурните и интерьорни компютърни визуализации и инжeнери от всички специалности участващи в инвестиционното проектиране.Доверете се на професионализма в планирането на бъдещите си проекти.Може да разгледате част от работата ни на нашия сайт,а също така и да се убедите в качествата ни на среща в новоткрития ни офис.

Напиши първи коментар
 
Контакт с подателя
Zhenia
http://www.kantora17.eu
обл.Бургас, гр. Бургас
 
реклама
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг