1. home
  2. »
  3. bcФермерство, Механизация
  4. »
  5. Торове, Почвени смеси, Препарати
  6. »
  7. Обява № 2385310
back to top

Произвеждам и продавам смляна и пресята биотор (биохумус) от ЧКЧ - 11 лв. за чувал от 22 кг.

Допълнителна информация

Екоферма за производство на биотор (биохумус) от червени калифорнийски червеи, гр. Българово, община Бургас. Земеделски производител: Димитър Арабаджийски.

Произвеждам и продавам биотор (биохумус) от червени калифорнийски червеи, който е основен пpодукт за екологично земеделие и здравословни храни. Представлява пълноценен биотор с комплексно въздействие и високо съдържание на стабилни хумусни вещества, микроорганизми, ензими и микроелементи. Мощен фитосанитар, обогатява и оживява почвата. Подобрява почвеното плодородие, стимулира растежа, подобрява структурата и влагозадържащите функции на почвата.

Качеството е гарантирано с технология и сертификат за всяка партида. Биохумусът е смлян, пресят и пакетиран в чували по 22 килограма.

Цена: 11 лв. за чувал.

Всички растения както културните, така и диворастящите реагират позитивно на хумуса в почвата. Няма значение по какъв начин и по кое време се употребява хумуса, растенията усвояват от него полезни съставки. Те реагират с увеличаване на интензивността на жизнените процеси с по-висока продукция на органичната маса, което довежда до значително повишаване на биологичните им качества. Растенията третирани с хумус имат голям развит корен, който най-интензивно усвоява храната дори и в условията на чувствително намалена влажност. Под въздействието на хумуса плодовете по-рано узряват, имат по-добър вкус и качества.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://biotor.alle.bg
обл.Бургас, гр. Българово