1. home
  2. »
  3. bcАвто - Мото
  4. »
  5. Rent a car
  6. »
  7. Обява № 1505948

Икономичен клас Ситроен С1 Софтоп С климатик Ръчна. Специални цени във връзка с COVID 19

Обява №:
1505948
Цена за 24ч:
18 EUR
Местоположение:

гр. Бургас, обл. Бургас
Клас:
Икономичен клас
Марка / модел:
Ситроен С1 софтоп
Климатик:
С климатик
Скоростна кутия:
Ръчна
Особености:
Доставка до адрес Шофьор срещу доп. заплащане Плащане с кредитна карта
Актуализирана вчера. Валидна още 89 дни.
Допълнителна информация

СПЕЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА КОЛИ ПОД НАЕМ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА за пътуване на територията на България! ГОЛЯМ % ОТСТЪПКА ОТ ДНЕВНАТА НАЕМНА ЦЕНА ЗА АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ! Отстъпки от 20-40%! ЗА ЦЕНИ И УСЛОВИЯ МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ИЛИ НА ЕЛ. ПОЩА.
различни класове автомобили: коли, мини ван, микробуси, трансфери в страната и чужбина с начална или карйна точка София или летище София. Доставки за цялата страна и чужбина. Специални условия и цени за редовни клиенти. Необходима е предварителна резервация за вашия автомобил поне 24 часа предварително за град Бургас или околните курорти.
Работното ни време е от 9 до 18 часа всеки работен ден. Неделя и национални празници са почивни дни. Можете да получите повече информация на третия посочен телефонен номер на цената на 1 градски разговор, ако имате въпроси след като сте разгледали предварително сайта ни и сте си избрали. подходящата за вас категория автомобил.
Клиенти за краткосрочни наеми на територията на Бургас и околните курортни и не курортни селища се извършва само през юни, юли, август и септември. Дългосрочни наеми се извършват целогодишно.
Посочената приблизителна цена е за периоди по-дълги от 30 дни и през зимния ценови сезон. Цените са в зависимост от броя на дните и категорията на автомобила. Юли и Август цените са за висок сезон, септември, май и юни са в среден ценови сезон.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Val & Kar Rent A Car
Обяви от същия потребител: Виж всички 16 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.