1. home
  2. »
  3. bcМашини, Инструменти
  4. »
  5. Производствена, Обработваща
  6. »
  7. Обява № 1125770

централна аспирация с ниски разходи за ел. енергия

Обява №:
1125770
Цена:
Не е обявена
Местоположение:

гр. София, обл. София
Състояние:
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 49 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Проектиране и изграждане на централни аспирации. Богат опит, качествени филтри и високоефиктивни вентилатори. Инсталации с висока ефективност при засмукване на прах и стърготини и тяхното филтриране, дълъг живот и ниски експлоатационни разходи на конкурентни за високото качество цени. Поискайте оферта и сравнете цените.
Колко ще харчите за ток всеки ден? Само толкова, колкото е необходимо. Без значение дали всички машини работят едновременно или само част от тях. Наред с познатите стандартни аспирации Воле предлага и такива със система с автоматична настройка на дебита спрямо моментните потребности на производството ви. Без скъпи и с ограничена ефективност честотни преобразователи. Отделете време за да обсъдим подробно от какво решение имате нужда, защото централните аспирации не са сериен продукт с определен капацитет. Те се проектират индивидуално за да работят в конкретни условия - вашите условия. При интерес можете да се запознаете с изградена от Воле аспирация.
А какво се случва утре с новата ви аспирация, когато добавите към вашето оборудване още 1-2 машини и се нуждаете от примерно още 10-20% допълнителен дебит? Помислете днес за отговора на утрешния въпрос.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
https://vole.bg
обл.София, гр. София
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.