Универсален майстор

Обява №:
1023654
Обява от:
Местоположение:

гр. Бургас, обл. Бургас
Актуализирана днес. Валидна още 77 дни.
Допълнителна информация

ПРОФЕСИОНАЛНИ КЪРТАЧНИ, СТРОИТЕЛНИ, ДЪРВОСЕКАЧЕСКИ, ТРАНСПОРТНИ И ХАМАЛСКИ УСЛУГИ.

➤ Къртачни-Кърти, Реже, Пробива, Изхвърля, Събаряне на къщи и други обекти, почистване на дворове, мазета, тавани и други терени, извозване на отпадъците.

➤ Всякакви строителни ремонти, преустройства и поддръжка на апартаменти, къщи, вили, дворове и други. Изграждане на септични ями, дренажни системи и полагане на хидроизолация на мокри помещения и други постройки.

➤ ВиК, Ел, Дърводелски, Железарски, поликарбонатни и други.

➤ ДЪРВОСЕКАЧЕСКИ-Санитарни резитби на сухи и опасни дървета и клони с автовишка до 30 метра височина. Основно разчистване и поддръжка на силно-обрасли терени от дървесно храстова растителност, кастрене на храсти, косене на трева, рязане и цепене на дърва за огрев. Всякакви градинарски услуги, озеленяване и аранжировка на площи. Подрязване на овощни и други дървета, обработка с химически препарати за растителна защита срещу плевели, кърлежи и други вредители. За поддръжка на площи, отстъпка по договаряне. Възстановяване на огради и изграждане на нови, пробиване на отвори със свредел до 300 мм, събаряне на стари постройки и други. Почистване и транспортиране на отпадъците.

➤ Транспортни и хамалски услуги със самосвал до 5т.6+1места. Превоз на инертни, строителни, ВиК, Ел, въглища и други материали до вратата на клиента. Местене на багаж и друго имущество на физически и юридически лица в Бургас и страната. Превоз на малка строителна и селскостопанска техника, преносими търговски обекти, лодки и др. Почистване и извозване на строителни, битови и други отпадъци в удобно за Вас време!

Безкомпромисно качество на изпълняваните от нас услуги!

ДОГОВАРЯНЕ, БАРТЕР!

Мы говорим и по Русски!

Напиши първи коментар
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.