Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
337 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPНони - „Убиец на болката“ и кралицата на плодовете | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Нони - „Убиец на болката“ и кралицата на плодовете
Цена
27.50 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Заради изключителните му имунозащитни свойства го наричат “кралица на плодовете”. Нони съдържа 18 различни аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Нони е богат на витамини и минерали (натрий, калий, желязо, манган и магнезий). Нормализира клетъчните процеси, подобрява метаболизма и активира на защитните механизми на организма срещу възпаления. Нони съдържа също аминокиселини (основни градивни единици на протеините), ксеронин, проксеронин, скополетин и дамнакантал. Плодът нони е богат на витамини В3, А и С. Специалните активни вещества в NONI нормализират..
Сок Нони100% литър | Здравословни и билкови продукти | гр. Бургас
Сок Нони100% литър
Цена
43 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Вносител на сок Нони и био Алое Вера. За повече информация w.w.w. noni-bg.com
Бетаин хидрохлорид - аминокиселина в помощ на храносмилането. | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Бетаин хидрохлорид - аминокиселина в помощ на храносмилането.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Бетаин хидрохлорид е синтетично химично съединение. Тои се използва като помощ за храносмилането и при недостиг на стомашни кеселини /киселинен рефлукс/ осигурява допълнителни солна киселина за стомаха. Като хранителна добавка Бетаин хидрохлорид се прилага също и за лечение на необичаино ниски нива на калии /хипокалемия/, сенна хрема, анемия, астма, втърдяване на артериите /атеросклероза/, гъбични инфекции, диария, хранителни алергии, камъни в злъчката, вътрешни ушни инфекции, ревматоиден артрит, смущения в щитовидната железа и за лечение на високи нива на хомоцистеин в урината. Предпазва чвр..
Активен въглен чист 99 % на прах за пиене. | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Активен въглен чист 99 % на прах за пиене.
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Активен въглен чист 99 % на прах. Цена: 250 гр. - 10 лв. и куриерски. Активният въглен може да бъде много ефективен при неутрализиране на газове и премахване на токсините и други нежелани съединения в стомашно-чревния тракт. Важно е да се знае че активен въглен не се метаболизира, или се усвоява по никакъв начин в тялото си. Въглеродът пътува по целия път през стомашно-чревния тракт, без да се абсорбира. Активният въглен е електростатично привлича повечето съединения, химикали и микроорганизми, които са вредни за човешкото тяло. Това обикновено е нещо добро, тъй като преминаваики пре..
Пирацетам /пирамем/ чист 99 % прахообразен кристал. | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Пирацетам /пирамем/ чист 99 % прахообразен кристал.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
Пирацетам е ноотропична добавка, използвана от милиони хора по целия свят за подобряване на способността да научава и помни. Повишава фокуса и концентрацията, и подобрява нивата на настроението и мотивацията. Той действа върху системата на мозъка и нервната система за да увеличи някои видове дейност между невроните. Изследователите смятат, че тя има защитно оптимизиращ ефект върху мозъчната кора, за да се подобри комуникацията на тази част на мозъка, отговорен и за размисли, мерки, разсъждаване, възприятие, обучение, и движение. Пирацетам /пирамем/ чист 99 %, прахообразен кристал. ..
Диметилсулфоксид /ДМСО/ чист 99 % течен за мази. | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Диметилсулфоксид /ДМСО/ чист 99 % течен за мази.
Цена
20 лв.
гр. София, обл. София,  преди 1 час
DMSO е лекарство по предписание и хранителна добавка. Тои може да бъде взет от устата, приложен към кожата (локално), или инжектиран във вените (интравенозно). DMSO се взема от устата, използва се локално, или се прилага интравенозно за контрол на амилоидоза и свързаните с тях симптоми. Амилоидоза е състояние, при което някои протеини са депозирани ненормално в органите и тъканите. DMSO се използва локално за намаляване на болката и ускоряване на зарастването на рани, изгаряния, и мускулна и скелетна наранявания. DMSO се използва локално за лечение на болезнени състояния, като например..
Вермокс ( VERMOX ) 6 таблетки X 100 mg. | Здравословни и билкови продукти | гр. Пловдив
Вермокс ( VERMOX ) 6 таблетки X 100 mg.
Цена
10 лв.
Катерина
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Катерина,  преди 4 часа
VERMOX-Вермокс е опаковка от 1 блистер с 6 таблетки. Производител:JANSSEN CILAG Срок на годност 09.2019 година В наличност..
пцелен восък | Здравословни и билкови продукти | гр. Лясковец
пцелен восък
Цена
20 лв.
гр. Лясковец, обл. Велико Търново,  преди 4 часа
продавам пчелен восък топен с парна восъкотопилка
пчелен прашец | Здравословни и билкови продукти | гр. Лясковец
пчелен прашец
Цена
25 лв.
гр. Лясковец, обл. Велико Търново,  преди 4 часа
продавам пчелен прашец изсушен и пречистен
клеева (прополисова) тинктура | Здравословни и билкови продукти | гр. Лясковец
клеева (прополисова) тинктура
Цена
2 лв.
гр. Лясковец, обл. Велико Търново,  преди 4 часа
20 мл, 30% спиртен разтвор на прополис
Бахов Терапевт - Изготвяне на индивидуални капки на д-р Бах | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Бахов Терапевт - Изготвяне на индивидуални капки на д-р Бах
Център за Психология и Психотерапия
гр. София, обл. София,  Подател: Център за Психология и Психотерапия,  преди 4 часа
Център за Психология и Психотерапия - Предлага изготвяне на индивидуални комбинации капки на д-р Бах, за деца и възрастни. Есенциите на д-р Бах се използват при деца и възрастни със следните проблеми: Депресия, Униние, Отчаяние Тревожност Стрес, Панически атаки Напрежнеие Неврози, Страхова Невроза Напрегнатост, Блокиране Безпокойство Емоционална чувствителност Емоционална лабилност Страхови състояния и фобии Плашещи, негативни, неконтролируеми мисли Психози, шизофрения Психотични разстройства Аутизъм Хиперактивност Обсесии, натрапливости Всички видове зависимост Липса ..
лекарства на половин цена | Здравословни и билкови продукти | гр. Сливен
лекарства на половин цена
гр. Сливен, обл. Сливен,  преди 4 часа
Цената е на половина от тази на която е на опаковката.
expigment 4% експигмент 4% | Здравословни и билкови продукти | гр. Димитровград
expigment 4% експигмент 4%
Цена
12 лв.
гр. Димитровград, обл. Хасково,  преди 5 часа
Продавам EXPIGMENT 4% крем 30g. Производител ORVA-Турция Годни до 12.2018г. Доставката се поема от купувача Експигмент крем (Хидрохинон) е избелващ кожата агент, който се използва за изсветляване на потъмнели кожни области, като лунички, хлоазма (още известна като мелазма), старчески петна и белези от акне. Меланорм Крем (Хидрохинон) спомага за намаляване на продукцията и развитието на меланозомите (меланомни пигментни гранули) в кожните пигментни клетки (меланоцити). Прави това като спира активността на тирозиназата, ензимът необходим за образуването на меланин. В повечето случаи, изс..
Madecassol 1 % крем 40 гр. Мадекасол Белези Травми-Изгаряне | Здравословни и билкови продукти | гр. Димитровград
Madecassol 1 % крем 40 гр. Мадекасол Белези Травми-Изгаряне
Цена
17 лв.
гр. Димитровград, обл. Хасково,  преди 5 часа
Madecassol 1 % cream 40 гр. Мадекасол 1 % крем 40 гр. Състав: HYDROCOTYLE* (*Centella asiatica: пречистен сух титриран екстракт, съдържащ 40 % азиатикозид и 60 % мадекасова и азиатикова киселини) 1 g в 100 g крем. Помощни вещества: етилен гликол палмитостеарат (моно и диестери), пропилен гликол, течен парафин, масло от лавандула, масло от здравец, пречистена вода. За локално приложение върху кожата обикновено 1-2 пъти дневно. Производител: BAYER Годен до 12.2018г.
Премахване на Кокоши трън, Брадавици, Папиломи VERRUTOL ВЕРУТОЛ ЛАК | Здравословни и билкови продукти | гр. Димитровград
Премахване на Кокоши трън, Брадавици, Папиломи VERRUTOL ВЕРУТОЛ ЛАК
Цена
15 лв.
гр. Димитровград, обл. Хасково,  преди 5 часа
Най-ефикасното изпитано средство. Разликата от другите медикаменти е, че с Верутол един път отстранени повече не се появяват. ВЕРУТОЛ се използва за локално лечение на брадавици, папиломи, мазоли и кокоши тръни. Високо ефикасен препарат. Нанася се много внимателно само върху засегната област от 2-до 4 пъти дневно и се оставя да изсъхне. Съдържание: SALICYLIC ACID / FLUOROURACIL 100мг./5мг. Производител ORVA Турция Годен до 01.2019г. Да се използва само външно! Гарантирано качество. Доставката се поема от КУПУВАЧА --20% доставка с ЕКОНТ
Vermox (Вермокс) 100 mg & 6 таблетки | Здравословни и билкови продукти | гр. Пловдив
Vermox (Вермокс) 100 mg & 6 таблетки
Цена
10 лв.
Катерина
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Катерина,  преди 7 часа
Вермокс опаковка състояща се от 1 блистер с 6 таблетки. Срок на годност до 09.2019 година. Производител: JANSEEN PHARMACEUTICA NV Tumhoutseweg 30, B 2340,Beerse-Belgia
Пластири за простата Saw Palmetto - 30 броя | Здравословни и билкови продукти | гр. Стара Загора
Пластири за простата Saw Palmetto - 30 броя
Цена
19.80 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 9 часа
Пластирите за простата SawPalmetto са козметична добавка, съдържаща 4 ключови натурални съставки, които помагат да поддържате здравословна простата. Пластирите за простата Saw Palmetto използват трансдермална технология за бавно освобождаване на съставките за период от 24 часа. Тези съставки са сухо замразени в пластира и се абсорбират от вашето тяло при контакт с кожата. Този продукт е подходящ за хора, които страдат от често уриниране, слаба струя или болка при уриниране. Пластирите са дискретни, водоустойчиви и лесни за употреба - просто сменете пластира веднъж на 24 часа. Пластирите за..
За здрави стави | Здравословни и билкови продукти | гр. Стара Загора
За здрави стави
Цена
42 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 9 часа
Гел с глюкозамин за стави 5 в 1 Opti:5 (200 мл.) e специална формула гел за стави, която е лабораторно тествана от най-добрите експерти за гелове на стави във Великобритания. Доставя глюкозамин през кожата директно до засегнатите места. Спомага за намаляване на болката и възпаленията и аналгетичният му ефект започва да работи от момента на намазването му. Opti:5 е гел, който съдържа 5 ключови натурални съставки: глюкозамин, витамин C, хиалуронова киселина, шипка, арника. Също така съдържа ментол, които има незабавен успокояващ ефект. Opti:5 не е мазен, не залепва и не съдържа парабени...
Детокс лепенки Kinoki Original - 1 бр. 24 ст. | Здравословни и билкови продукти | гр. Стара Загора
Детокс лепенки Kinoki Original - 1 бр. 24 ст.
Цена
2.40 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 9 часа
Релаксиращи почистващи пластири за ходила. Помагат при болка, умора, стрес, допринасят за по - добър сън. Спомагат за: * намаляване на болките и умората * подобряването кръвообращението и метаболизма * нормализирането на телесното тегло СЕ сертификат Пластирът е изработен от 100% дървесна маса и е покрит с медицинско лепило. Той е естествено разградим, екологичен и не вреди на Вашето здраве и на природата. Позволява краката да дишат, не алергизира. Опаковка: Картонена кутия с 10 пликчета и 10 пластири за детоксикация. Една кутия е достатъчна за 5 дни. Произвед..
Виетнамски пластири с тигрова мас | Здравословни и билкови продукти | гр. Асеновград
Виетнамски пластири с тигрова мас
Цена
3.99 лв.
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  преди 9 часа
За облекчаване на болки свързани с: схванат врат, болки в раменете, болки в ставите, артрит, болки в гърба, щамове, натъртвания, навяхвания, мускулна умора и болка, скованост на раменете, болки в кръста, костни фрактури и др. Материал: изработени от IR керамичен прах, медицински PSA и незалепваща хартия. Размер: 7 * 10 см Начин на употреба: 1. За възрастни и деца над 12-годишна възраст: залепва се външно на проблемната област, но не повече от 3 пъти дневно в продължение на 7 дни. 2. За деца под 12 години: консултирайте се с лекар. 3. Почистете и подсушете кожата преди употреба. ..
Продавам натулан-прокарбазин | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Продавам натулан-прокарбазин
Цена
60 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
Продавам натулан-прокарбазин, в блистери по 10 таблетки по 50 мг, цена на блистер 60лв, блеомицин -80лв, eтопозид 45 лв
продава eтопозид и панавир | Здравословни и билкови продукти | гр. София
продава eтопозид и панавир
Цена
45 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
продава етопозид, 6 бр. по 45 лв, панавир ампули в срок и спазени температурни изисквания -150 лв
продавам имунофан спрей, ампули и свещички | Здравословни и билкови продукти | гр. София
продавам имунофан спрей, ампули и свещички
Цена
50 лв.
гр. София, обл. София,  преди 10 часа
продавам имунофан спрей, ампули и свещички, съхраняван правилно според температурните изисквания
Формула 1 Карамелизирана ябълка и канела вече Налична Herbalife -Хербалайф | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Формула 1 Карамелизирана ябълка и канела вече Налична Herbalife -Хербалайф
Цена
55 лв.
Хюлия
гр. София, обл. София,  Подател: Хюлия,  преди 10 часа
Формула 1 Карамелизирана ябълка и канела вече Налична! Независим член на компанията предлага всички продукти на Хербалайф на най-изгодни цени с безплатна доставка и бонуси за количества над три продукта. За да постигнете своите цели изготвям хранителен режим и консултация. За въпроси може да се свържете с мен. Шейк Формула 1 -550 гр кутия цена 55.00 лв Шест различни Вкуса: Ябълка с канела, Ванилия, Тропически плодове, Шоколад, Капучино, Ягода, Бисквити и Крем, Нов Шейк формула 1- Малини и Боровинки -ХЕРБАЛАЙФ Ново! 3-дневен пробен пакет НА ХЕРБАЛАЙФ - Herbalife за 25лв! Шейк Б..
Хербалайф - Herbalife Ниски цени и промоции за м. Февруари 2017! | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Хербалайф - Herbalife Ниски цени и промоции за м. Февруари 2017!
Цена
26 лв.
Хюлия
гр. София, обл. София,  Подател: Хюлия,  преди 10 часа
ЗА ПОРЪЧКА НА ДВА ПРОДУКТА ДОБАВКИ ИЛИ ШЕЙК - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА! Формула 1 Експрес блокче -7 броя в кутия -26.00лв Шейк Формула 1 -550 гр кутия цена 55.00 лв Шест различни Вкуса: Ванилия, Тропически плодове, Шоколад, Капучино, Ягода, Бисквити и Крем, Карамелизирана Ябълка и Канела, Нов Шейк формула 1- Малини и Боровинки -ХЕРБАЛАЙФ Ново! 3-дневен пробен пакет НА ХЕРБАЛАЙФ - Herbalife за 25лв! Шейк Без соя, лактоза и глутен - Ванилия - цена: 60 ЛВ Хербал алое - концентрат с вкус на манго - 473 мл цена 47лв Хербал алое - концентрат вкус Оригинал -473 мл 47лв Формула 2 комплекс мул..
Хербалайф - шейк ванилия формула1 Herbalife Ново-780 грама опаковка голяма! | Здравословни и билкови продукти | гр. София
Хербалайф - шейк ванилия формула1 Herbalife Ново-780 грама опаковка голяма!
Цена
41 лв.
Хюлия
гр. София, обл. София,  Подател: Хюлия,  преди 10 часа
Клетъчен активатор - 41лв БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА 2 ПРОДУКТА ОТ ГАМАТА Хербалайф. НОВАТА Формула 1 Ванилия 780г е Налична! Едномесечно количество от любимия Ви шейк в удобна опаковка от 780гр. - Сега с включена лъжичка, Кутия с 30 порции, По-голям с повече от 40%. Информация факт лист: https://edge.myherbalife.com/download/web/prodsku-label/locale_bg_bg/sku_1922/1922_label.pdf ПРОМОЦИИ: Налични още аромати Шейк Формула 1 -550 гр кутия - 55,00 лв се предлага с вкус на ванилия, тропически плодове, шоколад, капучино, малини и боровинки нов, ягода, бисквитки с крем. Безглутенов -..
Сушена манатарка | Здравословни и билкови продукти | гр. Асеновград
Сушена манатарка
Цена
120 лв.
Васил Жеков
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Васил Жеков,  преди 10 часа
Продавам три чувалчета добро качество общо тегло 6,160 кг*120 лева=739 лева на килограм сушена манатарка сезон 2017 година, плюс отделно чувалче общо тегло 1,450 кг*70 лева на килограм сушена манатарка сезон 2017 година, плюс пликче общо тегло 0,700 кг сушена манатарка смелена на брашно за готварски цели или да се използва като билков продукт във народната медецина цена 100 лева, плюс чувалче общо тегло 1,600 кг*50 лева=80 лева сушена булка, плюс 0,730 кг*50 лева=36,50 лева сушен пачи крак за повече информация на посоченият номер или директно ми пишете ще дам по подробн информация.
Сушена манатарка смелена на брашно за готварски цели. | Здравословни и билкови продукти | гр. Асеновград
Сушена манатарка смелена на брашно за готварски цели.
Цена
80 лв.
Васил Жеков
гр. Асеновград, обл. Пловдив,  Подател: Васил Жеков,  преди 10 часа
Продавам 0,700 кг Сушена манатарка ръчно смелена на брашно за готварски цели сезон 2016 година, във момента цената е над 60 лева на килограм сушена матарка, това е нов начин на предлагане на сушената манатарка тя се използва във народната медицина и във готварството тоест който се интересува да се обади на мобилният ми за повече информация или да ми пише.
Продавам Тарцева Ерлотиниб 100 мг. 30 капсули. ИЗГОДНО! | Здравословни и билкови продукти | гр. Варна
Продавам Тарцева Ерлотиниб 100 мг. 30 капсули. ИЗГОДНО!
гр. Варна, обл. Варна,  преди 11 часа
Генерик на Тарцева-та със същото активно вещество Ерлотиниб и абсолютно същото действие, произведено и пакетирано във същия фармацевтичен завод както и оригиналната Тарцева, но със друго фирмено име, затова и е 4 пъти по-евтин продукт(за тези, които изпитват съмнение, направете консулт с онколог или справка, но в чужд английски или немски сайт). Използва се основно за лечение на рак на белия дроб, а също и в случаите на рак на панкреаса и стомаха, които трудно се лекуват единствено със стандартната химиотерапия. Прилага се самостоятелно или в допълнение към химиотерапията по една капсула дневн..
Продавам Талидомид 100 мг. 90 капсули. ИЗГОДНО! | Здравословни и билкови продукти | гр. Варна
Продавам Талидомид 100 мг. 90 капсули. ИЗГОДНО!
гр. Варна, обл. Варна,  преди 11 часа
Талидомидът е открит в Германия и преди се е използвал като сънотворно и против повръщане при бременни. Днес се използва като средство за лечение от първа линия при множествен миелом на кръвта, рак на дебелото черво и рак на гърдата. Спира образуването на TNF-alfa както и образуването на кръвоносни съдове, при което туморът спира да расте(за повече информация проверете в интернет). Прилага се заедно или отделно с химиотерапия по 1 капсула или повече в зависимост от тежестта на заболяването вечер преди лягане.
« Предишна | 1234567 ... 101112 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.