Здраве, Красота

Медицинско, козметично, СПА оборудване

Филтри
Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
147 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPзъболекарки инструментариум | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Пловдив
зъболекарки инструментариум
, гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 4 часа
Продава немски зъболекарски инструментариум и руски автоклав - изгодно
оборудване за фризьорски салон | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
оборудване за фризьорски салон
Цена
150 лв.
, гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 час
Продавам фризьорско огледало с поставка за 150 лв.
Солариум | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
Солариум
Цена
120 лв.
Бойко Генчев, ”Замъкът”
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Бойко Генчев, ”Замъкът”,  преди 3 часа
Солариум По принцип загрява малко, но приятно за тялото като леко затопляне. Много хубав тен се получава с него. Прави мек тен, а не ”hard”. Цената може да се коментира. Размерите са 200 x 6 см, тежи грубо около 100 кг, не е претеглен точно с кантар. До офис на Еконт превозната цена би била около 50 лв. Повече информация на снимките. Цената е БЕЗ доставката. За нас ще бъде удоволствие да отговорим на всички Ваши въпроси.
Продавам МИТ-1 ЕПД (диагностичен апарат) | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Продавам МИТ-1 ЕПД (диагностичен апарат)
гр. София, обл. София,  преди 4 часа
Апаратът за електропунктурна диагностика «МИТ-1 ЕПД» е предназначен за автоматизирана оценка на състоянието на функционалните системи на човешкия организъм на базата на измерването на електрокожната проводимост на енергийните канали в определени биологично активни точки (БАТ). Системата позволява да се разкрият заболявания още на ниво изменение на функциите на даден орган и дава препоръки за въздействие върху БАТ за компенсация на функционалните изменения в организма, а така също и формиране на идивидуална възстановяваща програма с използването на природни биологично активни добавки към храна..
Сгъваемо Mасажно Легло | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Хасково
Сгъваемо Mасажно Легло
Цена
2 790 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Telstar ltd,  преди 5 часа
Mасажно легло TS-7908 с всички екстри и Nuga Best технологии. 1) Интелигентно сканиране на гръбнака и APMS ( усъвършенствана система за движение ). Масажното легло усеща дължината на гръбначния стълб и осигурява качествен масаж. 2)Интелигентен контрол. Избирате от три нива на масажна интензивност използвайки свойствата на дистанционното управление. Има функция за вибриране и затопляне на частта за крака. Частта за гръб може да се движи нагоре и надолу автоматично. Бутоните за музика и масаж са на дистанционното управление. Процесорът на контролният панел може да регулира температурата ..
Mасажно Леглo | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Хасково
Mасажно Леглo
Цена
1 836 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Telstar ltd,  преди 5 часа
Mасажно легло TS-75 с Nuga Best технологии. Най – ефективното средство за общото оздравяване на организма и изцеление от много конкретни заболявания. Хиляди свидетелства и благодарности! Няколко германиево-турманиеви керамични ролки се движат по дължината на гръбначния стълб, повтаряйки извивките му и настройвайки се според вашето тяло. Те постепенно разтягат гръбнака, освобождавайки притиснатите нервни окончания, дискове, хрущяли. Вие чувствате облекчение на болките и явно подобрение на общото състояние. Краката през това време са нагряват на германиево килимче. Нов, красив дизайн и сигурн..
Mасажно Легло с турмалинова плоча | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Хасково
Mасажно Легло с турмалинова плоча
Цена
1 368 лв.
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: Telstar ltd,  преди 5 часа
Mасажно легло TS-76001 с турмалинова плоча и с Nuga Best технологии. Комплексно въздейства, като стимулира жизнената дейност на всички системи в организма и води до подмладяване и оздравяване. - Помага при болка и умора на гръбначния стълб и целия опорно-двигателен апарат. - Подобрява сърдечно-съдовата дейност като активира дейността на сърдечния мускул, обогатява кръвта с кислород, извежда шлаките от кръвоносните съдове и нормализира кръвното налягане. - Активира процесите, свързани с обмяната на веществата и изхвърляне токсините от организма. - Подобрява минералният баланс в кръвта..
МАША ЗА КОСА - РЕТРО | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
МАША ЗА КОСА - РЕТРО
Цена
75 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 1 ден
Това е идеалният уред за създаване на превъзходни и меки къдрици. Турмалинът, при нагряване освобождава отрицателни йони. По този начин се премахва статичното електричество. Температурата се разпределя равномерно по цялата дължина на тръбите. Крайният резултат е мекота на косата и придаване на допълнителен блясък. • Турмалинови тръби • Двоен нагревателен елемент • Светлинна индикация • Регулатор на температурата • Работна температура: 80°C-200°C • Достигане на работна температура: - по-малко от 60 секунди • Въртящ се, на 360° захранващ кабел • Бутон за закл..
Живачен апарат за кръвно | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
Живачен апарат за кръвно
Цена
180 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: Димитър Димитров,  преди 1 ден
Английски живачен апарат за кръвно налягане,,Accoson”.Нов.
продавам мезотерапия  , кавитация ,  радиочeстота ( радиочeстотен лифтинг - различни накрайници биполярни многополярни вакумни ) цени от 500-2000лв | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Пловдив
продавам мезотерапия , кавитация , радиочeстота ( радиочeстотен лифтинг - различни накрайници биполярни многополярни вакумни ) цени от 500-2000лв
Цена
500 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 1 ден
продавам мезотерапия , кавитация , радиочeстота ( радиочeстотен лифтинг - различни накрайници биполярни многополярни вакумни ) цени от 500-2000лв НОВИ!!!!! ПОСТОЯННО В НАЛИЧНОСТ!!! гарантирано качество доставка за по малко от 24 часа още от мен: дарсонвал - 89лв четков пилинг – 200лв перманентен грим – 280лв ултразвук – 110лв 150 лв 200лв ултразвуков пилинг фриматор - 140лв-170лв пароозонатор вапазон няколко модела -130лв 140лв250лв лампа лупа - 60лв 100лв 120лв 130лв200лв диамантено микродермабразио с 9 диамантени глави, спрей, вакум, вакум метър - 400лв ув стерилизатор 150лв 18..
Алуминиева, трисекторна, преносима, масажна кушетка. | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Алуминиева, трисекторна, преносима, масажна кушетка.
Цена
290 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Димитров,  преди 2 дни
Най-лекият вариант на трисекторна, преносима кушетка за масаж и козметика - АЛУМИНИЕВА. ЗАОБЛЕНИ външни ъгли. Кушетката е купена от Англия (налична информация за магазина) и е ЧИСТО НОВА, в кашона. ТРИСЕКТОРНА- допълнителното мобилно крило има седем нива за регулиране ъгъла на повдигане. Олекотена, стабилна и удобна. Напълно окомплектована с допълнителни приставки и чанта за пренасяне. Размери в сгънато състояние: 90/64/18 см. Тежест на кушетката: 12 кг. без приставките, пакета е 16 кг. Дължина: 182 см. Без допълнителната приставка за глава, с приставката е около 205 см. Този размер по..
Чисто нов 9 литров автоклав. В оригиналната опаковка | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Чисто нов 9 литров автоклав. В оригиналната опаковка
Цена
370 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Чисто нов 9 литров автоклав. В оригиналната опаковка » Предназначени са за стерилизация с наситена водна пара под налягане на стоматологични и хирургични инструменти, гумени и пластмасови изделия и други медицински принадлежности, които не изменят функционалните си характеристики под въздействието на парата. » Автоклавът е изключително прост за обслужване. Затварянето на капака става само с едно завъртане по посока на часовниковата стрелка. » Получаването на парата е от водата в камерата на автоклава, нагрявана с емерсионен нагревател. » Работното налягане е 1,15 bar, или 121ºС. » Авток..
Кварцова лампа с комбинирано UV-ултравиолетово и IR-инфрачервено излъчване. Неупотребявана- в оригиналната опаковка | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Кварцова лампа с комбинирано UV-ултравиолетово и IR-инфрачервено излъчване. Неупотребявана- в оригиналната опаковка
Цена
129 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Медицинската кварцова лампа въздейства лечебно върху човешкия организъм, благодарение на комбинацията от медицински кварц и инфрачервени лъчи. Кварцът подсилва благотворното влияние на лъчите, като ги отразява и пречиства. Лечението с медицински кварц като цяло подсилва устойчивостта на организма към болести, инфекции и мобилизира естествените му защитни сили. Кварцът лекува болките, предизвикани от различни заболявания в сферата на общата медицина - неврология, ортопедия, ревматология и травматология. Медицинския кварц унищожава микроорганизмите и микробите и има отлично лечебно действие с..
Aпарат за лимфен дренаж и електростимулация | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Aпарат за лимфен дренаж и електростимулация
Цена
980 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Апарата е ползван по-малко от 2 месеца. Напълно работещ е. В комплект със стойката от снимката. Цена като нов 2312лв - виж сайта от където е закупен: www.ibora-bg.com – model: B 8639 A Комбиниран апарат за лимфен дренаж и електростимулация + Инфрачервено затопляне + Супер дълги импулси за разграждане на мазнините. на мазнините .Компресорен лимфен масаж и стимулация. Магнитотерапия и ритмично стимулиране на кожата.
Масажна кушетка  Трисекторна | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Масажна кушетка Трисекторна
Цена
269 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: pepi_val,  преди 2 дни
Масажна кушетка MagicPRO-3 Трисекторна Масажните легла ” MagicPRO-3” се предлагат в кремав и черен цвят. Професионалната преносима кушетка за масаж ”MagicPRO-3” е здрава, лесна за употреба, изключително комфортна и удобна. Една от най-леките и компактни масажни кушетки в своя клас! Кушетката е подходяща както за всички видове масажни и козметични процедури, така и за иглотерапевтични и татуировъчни сеанси. Красивата дървена рамка на преносимата масажна кушетка е изработена от твърдата дървесина на германски европейски бук и осигурява необходимите за споко..
Масажни четки за тяло и глава | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Масажни четки за тяло и глава
Цена
22 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Частно лице,  преди 2 дни
Дървени четки с мека гумена подложка и дървени конусни щифтове с топчета. Четките са ръчно полирани и лакирани, изработени са изцяло от масивна букова дървесина и не се наелектризират при употреба. Със заоблен дизайн, удобен при ползване. Дължина 22 см, полезна площ 6 Х 11 см. Цена 22 лв/бр., комплект 2 броя 39 лв.
Продава патерици | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Пловдив
Продава патерици
Цена
30 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Стефан Ценов,  преди 2 дни
Продавам неизползвани патерици.
Масажен стол JA-300 - последна бройка | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Ямбол
Масажен стол JA-300 - последна бройка
Цена
1 849 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  Подател: ДАКИСС - ОФИС МАРКЕТ ЕООД,  преди 3 дни
Масажен стол JA-300 Описание Вграден четири ролков механизъм за масаж; Четири вида автоматични режима за масажи с “едно докосване”; 5 вида ръчен масаж с едно докосване; Въздужен масаж на рамената, гърба и кръста; Триизмерен масаж на краката и стъпалата; Дистанционно управление. Ревю Проектиран с четири ролков заглушен механизъм за масаж, който може да се движи нагоре и надолу в облегалката. Автоматично открива извивката на тялото и прави микро корекции, които носят усещане за повече наслада от масажа. Видове масажи: шиацу, месене, потупване, почукване и вибрац..
Солариум Sunline !! супер Цена !! 650лв | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
Солариум Sunline !! супер Цена !! 650лв
Цена
650 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
Предлага солариум sunline. Обдухване на тяло, таймер, лампи за лице с опция за регулиране на светлината, очила. Продавам го понеже ми предстой ремонт на салона и нямам къде да го съхранявам. Солариумът работи много запазен можете да го видите на място.
Koзметичен комбайн 10 в 1 | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
Koзметичен комбайн 10 в 1
Цена
1 600 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 3 дни
козмети4ен комбайн 10 в 1
продавам  радиочестота ( радиочестотен лифтинг ) | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Пловдив
продавам радиочестота ( радиочестотен лифтинг )
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  преди 3 дни
продавам мезотерапия , кавитация , радиочeстота ( радиочeстотен лифтинг - различни накрайници биполярни многополярни вакумни ) цени от 500-2000лв НОВИ!!!!! ПОСТОЯННО В НАЛИЧНОСТ!!! гарантирано качество доставка за по малко от 24 часа още от мен: дарсонвал - 100лв четков пилинг – 200лв перманентен грим – 280лв ултразвук – 110лв 150 лв 200лв ултразвуков пилинг фриматор - 140лв-170лв пароозонатор вапазон няколко модела -130лв 140лв250лв лампа лупа - 60лв 100лв 120лв 130лв250лв диамантено микродермабразио с 9 диамантени глави, спрей, вакум, вакум метър - 400лв
маникюрно оборудване | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
маникюрно оборудване
Цена
230 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
маникюрно бюро+етажерка с 6 рафта-цвят - графит - 230лв вентилаторен изсушител за лак - 25лв лампа лупа - 130лв лед лампа в гаранция до 02.2017+7бр еднофазни гел-лакове - 140лв ножичка за маникюр,двоен метален пушер с резец за кожички професионални лакове без изпичане - 4лв/бр голдън роуз 2лв/бр
козметично оборудване и маникюр | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
козметично оборудване и маникюр
Цена
80 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
етажерка-стелаж -80лв, маникюрно бюро със стелаж-230лв, нагревател с 4 патрона и лента за кола маска 100м-40лв лед лампа за гел лак+6бр.гел лак - 120лв, вентилаторен изсушител за лак - 25лв пистолет за пробиване на уши - 35лв, лампа лупа - 130лв, завеси 40лв и др.- лакове, тампони, козметични кърпи, чехли за педикюр и др.
кола маска-нагревател+патрони | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
кола маска-нагревател+патрони
Цена
48 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
50бр лента за кола маска + 50бр. шпатули + 800мл кола маска за 22лв 5бр патрони по 100мл кола маска +50 бр лента за 18лв 5бр патрони по 100мл кола маска +50 бр лента + нагревател за кола маска за 48лв козметични кърпи ТНТ 10см/10см 50 бр - 4лв чèхли за педикюр 50бр - 7лв лента за коса хавлиена 2бр + 3бр еднократни - 6лв крем база за смесване с ампули серуми идр. 2300мл/2,3кг - 35лв и др.
Стара ножица Mann Federlein Solingen Солинген | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Стара ножица Mann Federlein Solingen Солинген
Цена
95 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Частно лице,  преди 4 дни
Стара ножица за подстригване Солинген на Mann&Federlein. Ръчна направа от висококачествена стомана, отлично запазена, с гладки остриета, много лека (100 гр), без ръжда. Реже много добре. Двустранно маркирана. Дължина 17 см, дължина на режещия ръб 7,5 см.
Кислороден концентратор -  mini 7F-5 Oxygen concentrator | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Кислороден концентратор - mini 7F-5 Oxygen concentrator
Цена
1 200 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Таня Станкова,  преди 4 дни
Продавам апарат за кислород (кислороден кинцентратор) mini 7F-5 Oxygen concentrator . Апаратът е закупен на 11.02.2015 г., почти не е използван, има и резервен филтър. Технически данни: Дебит на кислород: от 0 до 5 л/мин; Процентно съдържание на кислород в газовата смес: 95,5%~87%; Концентратора може да се експлоатира в работна среда: при температура 5°C~40°C, и влажност на въздуха 20%~60%.
ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ  AIRFREE - ЕСТЕСТВЕНОТО РАЗРЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ ВИ С АСТМА, АЛЕРГИИ, МУХЪЛ И ЗАМЪРСЕНИЯ ВЪЗДУХ. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА. | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Бургас
ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ AIRFREE - ЕСТЕСТВЕНОТО РАЗРЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ ВИ С АСТМА, АЛЕРГИИ, МУХЪЛ И ЗАМЪРСЕНИЯ ВЪЗДУХ. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА.
Цена
265 лв.
гр. Бургас, обл. Бургас,  преди 4 дни
ВЪЗДУХОПРЕЧИСТВАТЕЛ AIRFREE - ЕСТЕСТВЕНОТО РАЗРЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ ВИ С АСТМА, АЛЕРГИИ, МУХЪЛ И ЗАМЪРСЕНИЯ ВЪЗДУХ. -Борба с вирусите, деактивиране на вирусите чрез топлина -Здравословна околна среда, борба с алергиите. -ВСИЧКО ЗА БЕБЕТА И БРЕМЕННИ ЖЕНИ, да се погрижим за здравето на бебето, борба и контрол на сенната хрема. -Как да се борим с ПЛЕСЕНИТЕ и МУХЪЛ: НЕЖЕЛАН И ТРУДЕН ЗА КОНТРОЛИРАНЕ. Уредите се избират според квадратурата на помещението. Препоръчвам Ви този уред. Аз лично съм го тествала./ Имам много тежка алергия, но от 4г . ползвам този уред и съм много доволна./Трябва ..
Микроскопи за обучение и медицина | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
Микроскопи за обучение и медицина
гр. София, обл. София,  преди 5 дни
Пълна гама микроскопи Euromex, Novex, Motic , от учебни за училище до флуоресцентни за изследователски лаборатории. Микроскопи за студенти, лаборатни, кръвни лаборатории, ветеринарни лечебници, за месопроизводители, захарни заводи, лаборатории за контрол, за металография.... mikroskopi.wordpress.com Микроскопи за подарък! С гаранция.
солариум | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. София
солариум
Цена
6 000 лв.
гр. София, обл. София,  преди 6 дни
холандски солариум, перфектен, в гаранция - 6 000 лв.
Cолариум ”Ерголайн 28”- ,запазен 1100лв. | Медицинско, козметично, СПА оборудване | гр. Стара Загора
Cолариум ”Ерголайн 28”- ,запазен 1100лв.
Цена
600 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: собственик,  преди 6 дни
Cолариум ”Ерголайн 28”- ,запазен 600лв.
« Предишна | 12345 | Следваща »
Host.bg