Здраве, Красота

Медицински кабинети

Филтри
Област
Населено място
Вид : Психолог
Обяви подадени след
send_email Абонирай се за нови обяви advanced search Разширено търсене Подреди по:
24 обяви
Психолог
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPКВАНТОВА ПСИХОЛОГИЯ И РЕГРЕСИОНА ТЕРАПИЯ :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. София
КВАНТОВА ПСИХОЛОГИЯ И РЕГРЕСИОНА ТЕРАПИЯ
гр. София, обл. София
методика”Регресия на зачатието”R:консултации и методична помощ при разрешаване на родови и лични проблеми и връзки, осиновяване, хиперактивни деца, партньорство и личностна реализация,леене на куршум и восък против стрес и постигане на енергийно-информационен баланс.
Психолог :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. София
Психолог
гр. София, обл. София,  Подател: Кабинет за психологична помощ и лечение
Специализиран център за психологична и психотерапевтична помощ: - депресии, тревожност, страхови и панически състояния, хипохондрия, натрапливости, клептомания, зависимости - хранителни разстройства - анорексия невроза, булимия, хиперфагия, орторексия - безсъние, нарушения на паметта и концентрацията, хронична умора, стрес - семейни и брачни консултации, трудности в общуването, отношения извън двойката, житейски кризи, ревност, физическо и психическо насилие, справяне с промени и загуба, отношения родители - деца - професионално консултиране, трудности при реализация, burnout синдром, биз..
Психологически консултации :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. София
Психологически консултации
гр. София, обл. София,  Подател: Киякова
Психолог с опит предлага консултиране, психодиагностика, психоанализа и емоционална подкрепа. Не отлагайте консултиране ако сте тревожен, преживели сте стрес, чувствате се подтиснат, неразбран, необичан, нещастен....Емоционална подкрепа, доверителни отношения. Помощ за Вас и Вашите близки.
Психологически консултации и психодиагностика :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. София
Психологически консултации и психодиагностика
гр. София, обл. София,  Подател: Киякова
Магистър по психология, психолог с опит предлага психологически консултации, психодиагностика, изследвания във функционирането на памет, мислене, внимание и др. Доверителни отношения и емоционална подкрепа. Консултиране на деца и възрастни - 30 лв. на сеанс 1 час Психодиагностика и изследвания - 50 лв. Кабинетът е в Младост 1 и работи всеки ден от понеделник до неделя след записване на час
Психолог Медицински кабинети гр.Стара Загора :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Стара Загора
Психолог Медицински кабинети гр.Стара Загора
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Добромир Димитров - психолог. Психологически консултации. Кабинет за София, ул. „Гладстон” 48, ет. 3. Само с предварително записване. Кабинет за Стара Загора, ул. „Господин Михайловски” 36, ап.15 http://dobromirdimitrov.blog.bg/
Психолог-консултант Руми Христова :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. София
Психолог-консултант Руми Христова
гр. София, обл. София
Като психолог - консултант аз съм на Ваше разположение, за да Ви подпомагам, когато търсите решение при различни житейски въпроси и ситуации, които Ви затрудняват. Моята роля е да Ви насоча и подпомогна при разрешаването на даден проблем, за постигането на поставена цел, когато се чувствате неуверени, разколебани, раздвоени в себе си, за които са Ви нужни страничен поглед и насоки - как да използвате личните си ресурси и възможности, за да се справите с успех. Терапевтичните ми области са: - индивидуална психотерапия - групова психотерапия - работа при загуба на значими близки - работ..
НИНА СТОЙЧЕВА - Психотерапевт :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Пловдив
НИНА СТОЙЧЕВА - Психотерапевт
гр. Пловдив, обл. Пловдив
НОВА И МНОГО ЕФЕКТИВНА ПСИХОТЕРАПИЯ И ПСИХОЛОГИЧЕСКО КОНСУЛТИРАНЕ, ЧРЕЗ НЕВРОЛИНГВИСТИЧНО ПРОГРАМИРАНЕ И ТРЕНИНГ ЕЕГ-БИОФИЙДБЕК / невротренинг / ЕЕГ-биофийдбек подобрява биолектрическата дейност на мозъка. Това създава много възможности за лечението на невробиологични, психосоматични, психиатрични разстройства, като епилепсия, мозъчни травми, след инсулт, закъснения в психичното развитие, депресия, проблеми със съня, анорексия/булимия, зависимости, хиперактивност, аутизъм, дислексия, дисграфия, страхове, паническо разстройство, фобии, агресия, тикове, намаляване на стрес, хронична умора, пробл..
психологически консултации :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Хасково
психологически консултации
клиничен психолог Янка Киркова
гр. Хасково, обл. Хасково,  Подател: клиничен психолог Янка Киркова
клиничен психолог Янка Киркова работи след уговорка по телефона и онлайн
Психологически консултации :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Варна
Психологически консултации
гр. Варна, обл. Варна
Професионално индивидуално и семейно психологическо консултиране, групови психо консултативни тренинги, психологическо консултиране на младежи със затруднения в общуването, асоциално поведение и депресивни състояния, психологическо личностно профилиране и усъвършенстване. Ние можем да ви помогнем успешно да преодолеете трудностите и личните проблеми с които сте се сблъскали свързани с кариерата и работата, семейството и роднините, приятели и пр. Предлагаме и следните бизнес ориентирани услуги: Професионален психологически подбор на кадри, оценка на психологическата пригодност на кандри, T..
Психологични консултации на деца и юноши :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Габрово
Психологични консултации на деца и юноши
гр. Габрово, обл. Габрово
Магистър-психолог Бистра Данчева е дипломиран консултант в детско-юношеска възраст в Софийски университет ”Св. Климент Охридски”. В частната си практика работи предимно с деца и юноши. Квалификацията и практиката и позволяват да консултира и клиенти на възраст над 18г. Пряката и професионална дейност е свързана с деца от аутистичния спектър. Работи в център за такива деца в Габрово и в дневен център за възрастни хора с ментални увреждания като психолог. Има опит с деца, лишени от родителски грижи. Психодраматерапевт към институт по психодрама, индивидуална и групова психотерапия ”Бернхард Ахте..
Хипнотерапия :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. София
Хипнотерапия
гр. София, обл. София,  Подател: Мария Николова - психолог, хипнотерапевт
Хипнотерапията помага да разберем по-добре това, което се случва дълбоко в нас и в живота ни. Удивителен инструмент, с който можете да подобрите живота си. Хипнотерапията е бърз, ефективен, комфортен и приятен метод, без медикаменти и без странични ефекти. Един от най-ефективните и естествени начини за разтоварване на стрес, негативни емоции и напрежение. Инструмент, който дава възможност да усъвършенстваме себе си по желания от нас начин. Чрез хипнотерапия освобождаваме травми, негативни емоции, ограничаващи убеждения. А именно те са първопричината на огромна част от човешките здра..
Онлайн кабинет по хипнотерапия :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. София
Онлайн кабинет по хипнотерапия
гр. София, обл. София,  Подател: Мария Николова - психолог, хипнотерапевт
Здравето, развитието, хармонията и всички други важни елементи в човешкия живот започват с това да погледнем в себе си. В хода на нашите срещи ще имате възможност: - да разберете по-добре какво се случва с вас и с живота ви - да бъдете себе си в комфортна атмосфера на доверие и подкрепа - да намерите решенията, които работят за вас - да освободите това, което ви ограничава или разболява - да откриете своя собствен извор на сила, хармония и свобода Независимо къде се намирате по света, можем да проведем сесия, използвайки skype. Нужни са ви компютър, стабилна интернет връзка, микроф..
Кабинет за психологични консултации и психотерапия :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Стара Загора
Кабинет за психологични консултации и психотерапия
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Психологични консултации и психотерапия при: лични и семейни проблеми; житейски кризи;стрес и кризисни ситуации;бременност и раждане;страхови и натрапливи състояния;вземане на решения;депресивни преживявания, следродова депресия; психосоматични разтройства. Имам опит в продължение на 8 години : частна практика и водене на групи за мотивация, умения за общуване и работа в екип.
ВЕНЕТА ДЖАЛДЕТИ - вашият доверен психолог в Пловдив :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Пловдив
ВЕНЕТА ДЖАЛДЕТИ - вашият доверен психолог в Пловдив
гр. Пловдив, обл. Пловдив
Психолог Венета Джалдети и ”SKY-HIGH център” предлагат професионално психологическо консултиране и иновативни обучения: - насочени към придобиване на умения за ефективно управление на физическото и психоемоционалното ни здраве; - подпомагащи нашето себеоткриване, личностно и духовно израстване; - откриващи вълнуващи възможности за постигане на един по-щастлив живот.
Онлайн психолог, хипнотерапевт - сесии по скайп :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. София
Онлайн психолог, хипнотерапевт - сесии по скайп
гр. София, обл. София,  Подател: Мария Николова - психолог, хипнотерапевт
Като психолог и терапевт провеждам онлайн сесии: консултации, терапевтични сесии, регресия. Сесиите се провеждат в център Ананда или онлайн по скайп. Мога да бъда полезна в следните области: - Управление на стреса и емоционален баланс - Личностно и духовно развитие - Хармония, увереност и креативност - Психосоматични проблеми - Тревожни и депресивни състояния - Фобии, страхове, травми - Вътрешни конфликти - Работа с емоциите - гняв, вина, срам, тъга - Вредни навици, зависимости и нездравословни модели на поведение - както и много други Независимо къде се намирате по света, може..
хипноза, регресия, лечение на клетъчно ниво, цветотерапия, магнитотерапия, рейки, холистична медицина, психологични консултации,ТЕС,хомеопатия,Бургас, :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Бургас
хипноза, регресия, лечение на клетъчно ниво, цветотерапия, магнитотерапия, рейки, холистична медицина, психологични консултации,ТЕС,хомеопатия,Бургас,
гр. Бургас, обл. Бургас
Кабинет нетрадиционна медицина Д-р Дарина Кирилова – вътрешни болести Лечение на клетъчно ниво, цветотерапия, магнитотерапия.Психологични консултации,ТЕС,хомеопатия • Съвременна енергоинформационна медицина • Лечение на заболявания на клетъчно ниво чрез апаратура за електромагнитна- и цветотерапия на: язва на стомаха, запек, затлъстяване, чернодробни заболявания, кисти по яйчниците, миома, заболявания на простата, гонартроза, коксартроза, заболявания на гръбнака, синузит, бронхит, бронхиална астма, заболявания на щитовидна жлеза, захарен диабет, алергии, нощно напикаване при деца, хип..
ЛИЛИ БАРУТЧИЕВА –ПСИХОЛОГ И ПСИХОТЕРАПЕВТ :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Пловдив
ЛИЛИ БАРУТЧИЕВА –ПСИХОЛОГ И ПСИХОТЕРАПЕВТ
ЛИЛИ БАРУТЧИЕВА - психолог и психотерапевт
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЛИЛИ БАРУТЧИЕВА - психолог и психотерапевт
Търсите психолог и психотерапевт в Пловдив и региона– вижте това ! Здравейте, казвам се Лили Барутчиева, като Ваш личен психолог и психотерапевт мога да бъда довереникът Ви във всяка ситуация, да се погрижа за вашето психично здраве, душевен комфорт, самоувереност и мотивация. А като утвърден психотерапевт ще ви помогна да преодолеете психични състояния като тревожност, депресия, стрес, фобии, панически атаки, анорексия, булемия, емоционална нестабилност, сексуални проблеми, и пр. Чувствайте се свободни в избора си! Моите възможности са на Ваше разположение! (с възможност за он-лайн ..
ПСИХОТЕРАПИЯ С АКУПРЕСУРА ИЛИ АКУПУНКТУРА ВАРНА :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Варна
ПСИХОТЕРАПИЯ С АКУПРЕСУРА ИЛИ АКУПУНКТУРА ВАРНА
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: АМПСМП Д-р Яни Стефанов Варна
Психично здраве и повишена виталност. Д-р Яни Стефанов с 20 годишен опит прилага позитивна психотерапия с акупресура и др. източни методи за психологична устойчивост. Подходящи за стрес, депресии, панически кризи, фобии, неврози, житейски кризи,отказване на цигари, интернет зависимост и др. Един добър начин да спрете лекарствата
Клиничен Психолог :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Стара Загора
Клиничен Психолог
Виолета Златанова
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Виолета Златанова
Психологични консултации с деца и възрастни. Семейни и предбрачни консултации. Деца - Детски страхове, напикаване, безпокойство, проблеми в училище и др. Възрастни - житейски кризи, стрес, паническо разстройство, тревожност, депресия и др. Уточнете час по телефона.
ЛИЛИ БАРУТЧИЕВА - ПСИХОЛОГ И ПСИХОТЕРАПЕВТ :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Пловдив
ЛИЛИ БАРУТЧИЕВА - ПСИХОЛОГ И ПСИХОТЕРАПЕВТ
ЛИЛИ БАРУТЧИЕВА - психолог и психотерапевт
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: ЛИЛИ БАРУТЧИЕВА - психолог и психотерапевт
Търсите психолог и психотерапевт в Пловдив – вижте това ! Здравейте, казвам се Лили Барутчиева, Като Ваш личен психолог и психотерапевт мога да бъда довереникът Ви във всяка ситуация, да се погрижа за вашето психично здраве, душевен комфорт, самоувереност и мотивация. А като утвърден психотерапевт ще ви помогна да преодолеете психични състояния като тревожност, депресия, стрес, фобии, панически атаки, емоционална нестабилност, сексуални проблеми, и пр. Чувствайте се свободни в избора си! Моите възможности са на Ваше разположение! (с възможност за он-лайн консултиране – skype) ако сте..
Психологически консултации :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Габрово
Психологически консултации
гр. Габрово, обл. Габрово
Психологически консултации на деца и юноши, работа с деца от аутистичния спектър и деца с проблеми в развитието и адаптацията. Консултиране на възрастни.
Психолог, хипнотерапевт - Мария Николова :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. София
Психолог, хипнотерапевт - Мария Николова
гр. София, обл. София,  Подател: Мария Николова - психолог, хипнотерапевт
Ще се радвам да ви помогна за: намаляване на стреса освобождаване на напрежение, тревожност, емоционален товар да възстановите физически и психическия си баланс да направите позитивна промяна в живота си да чувствате спокойствие, увереност, жизненост и креативност да откриете хармония и вътрешен мир да се освободите от негативни емоции да подобрите способностите и уменията си да преодолеете несигурност, обърканост, неувереност фобии, страхове, травми тревожни и депресивни състояния свобода от негативни убеждения и натрапливи мисли преодоляване на вредни навици и негативни модели..
ПСИХОЛОГ ОНЛАЙН. КОНСУЛТАЦИЯ С ПСИХОЛОГ ПО ИНТЕРНЕТ :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Габрово
ПСИХОЛОГ ОНЛАЙН. КОНСУЛТАЦИЯ С ПСИХОЛОГ ПО ИНТЕРНЕТ
гр. Габрово, обл. Габрово,  Подател: Цветомир Станев
ЗАЩО ПСИХОЛОГ ОНЛАЙН? ЗАЩОТО РАЗСТОЯНИЕТО НЕ БИВА ДА БЪДЕ ПРЕЧКА КОГАТО ТЪРСИТЕ УДОВЛЕТВОРЕНОСТ! ИМАТЕ ЛИ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ НЕЩО НЕ Е НАРЕД,НО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОПРЕДЕЛИТЕ КАКВО Е ТОВА НЕЩО? ОБАДЕТЕ МИ СЕ ИЛИ МИ ИЗПРАТЕТЕ Е-MAIL ЗА ДА ДОГОВОРИТЕ ВАШИЯТ ДЕН И ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ. КВАЛИФИЦИРАНА ПСИХОЛОГИЧЕСКА ПОМОЩ И ПОДКРЕПА ПСИХОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ ”IMPROVE” ГАБРОВО ул.Софроний Врачански 1 ет.2 каб.5
Психолог :: Психолог :: Медицински кабинети :: гр. Пловдив
Психолог
Консултативен кабинет
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Консултативен кабинет
КРЪСТЮ КРЪСТЕВ е магистър психолог, психотерапевт и фирмен консултант. Предлага професионално психологическо консултиране при лични, партньорски и професионални затруднения. Индивидуална и групова терапия и тренинги. Индивидуално консултиране: - Детска психология:IQ Тест за училищна готовност - Психопрофилиране - Позитивна терапия - Ефективна комуникация и въздействие - Решаване на конфликти и водене на преговори - Преодоляване на стрес и дистрес - Семейно консултиране - Психопрофилактика на жертви на насилие - Тревожни разстройства, афективни разстройства, кризисни интервенци..
« Предишна | 1 | Следваща »
Host.bg