За дома и градината

Препарати

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
41 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
VIPБакти+ препарат за септични ями | Препарати | гр. Бургас
Бакти+ препарат за септични ями
Цена
28.90 лв.
ЕКО МАКС БИО-БУРГАС ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕКО МАКС БИО-БУРГАС ЕООД,  преди 1 ден
Силата на природата Предназначен за пречистване на отпадъчни води в септични и помийни ями, външни тоалетни, мазноуловители, сухи тоалетни, дренажни тръби и канали, пречиствателни станции за отпадъчни води. “Бакти+“ е безопасна, природна технология, заложена върху действието на непатогенни микроорганизми. Създаден на основата на дълги години проучване, и дълбоки познания на биотехнологията, бактериите, ензимите и необходимите им хранителни вещества. Характеризира се със много високо съдържание на активни вещества. Предимства: - Висококачествен продукт, с високо съдържание на активни..
Импрегнатор с мокър ефект | Препарати | гр. Айтос
Импрегнатор с мокър ефект
Цена
29.40 лв.
Aфия OOД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Aфия OOД,  преди 1 час
ИМПРЕГНАТОР VH920 за естествени камъни придава водостойчивост и мокър ефект. Създаден по съвременна технология, препаратът не създава слой, а приниква на нано-ниво в молекулата. Виж последната снимка - едната част на мозайката е обработена с импрегнатора, а другата - не. ОСВЕЖАВА ЦВЕТА НА ЕСТЕСТВЕНИЯ КАМЪК. Винаги отличен резултат: капка върху импрегниран газобетон не попива и стои до изпаряване! Предимства: • Освежава цветовете на естествени камъни • Придава водоустойчивост • Дълготраен ефект при външно и вътрешно приложение • Усилване на въздействието при нанасяне на два..
ем 14 течен восък (полираща вакса) | Препарати | гр. Айтос
ем 14 течен восък (полираща вакса)
Цена
35 лв.
Aфия OOД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Aфия OOД,  преди 1 час
ЕМ 14 ТЕЧЕН ВОСЪК (ПОЛИРАЩА ВАКСА) Полираща вакса на базата на разтворител. Защитава мрамор, травертин, каменни повърхности, синтетичен камък (тераси, подове, кухненски плотове, тротоарни настилки и др.). Възстановява блясъка на полираните камъни и е отлично средство като първи или последен слой за традиционна обработка на теракота и за целите на рутинна поддръжка. Предимства: * Придава хубав естествен блясък * Защитава повърхността от външни въздействия * Лесно нанасяне и лесна поддръжка * Не се наслоява при повторна употреба * Може да се преполира Начин на употреба:..
Импрегнатор VH 72 с тройно действие | Препарати | гр. Айтос
Импрегнатор VH 72 с тройно действие
Цена
32.64 лв.
Aфия OOД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Aфия OOД,  преди 1 час
ИМПРЕГНАТОР VH72 за естествени камъни придава водо- и маслоустойчивост, против петна от ръжда, кръв, кафе, вино и др. Създаден по съвременна технология, препаратът не създава слой, а приниква на нано-ниво в молекулата. НЕ ПРОМЕНЯ ЦВЕТА НА ЕСТЕСТВЕНИЯ КАМЪК. Винаги отличен резултат: капка върху импрегниран газобетон не попива и стои до изпаряване! Смес на базата на разтворител от синтетични смоли, които придават на неорганичните строителни материали водо- и маслоустойчивост. Може да се използва за порести повърхности на варовик, пясъчник, травертин, гранит, тухли, теракота, бетон. П..
Прах за пране Dixan | Препарати | гр. Видин
Прах за пране Dixan
Цена
25 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  Подател: Daniel Stefanov,  преди 1 ден
Прах за пране Dixan - за 85 пранета, за бяло и цветно пране. Внос от Италия.
препарат за почистване на естесвени камъни | Препарати | гр. Айтос
препарат за почистване на естесвени камъни
Цена
12.60 лв.
Aфия OOД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Aфия OOД,  преди 1 ден
VH 62 HEAVY DUTY CLEANER почистващ препарат за силно замърсени повърхности ПОВЪРХНОСТИ ПРИЛОЖЕНИЕ: за силно замърсени повърхности. Разраден: почиства и остранява намасляване от замърсени порцеланови, каменинови, керамични и др. повърхности и подове от теракота, бетон, естествен камък. Неразраден: Премахва упорити петна от порцеланови повърхности. Отлично средство за основно почистване на киселинно-чусвствителни камъни, както и за основно почистване на бетонни повърхности. Остранява остатъци от восък и вакси след полиране.1л 12,60лв
SA8 ™ Спрей за отстраняване на петна 400 гр.. Amway | Препарати | гр. Стара Загора
SA8 ™ Спрей за отстраняване на петна 400 гр.. Amway
Цена
22 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Pre-wash спреят почиства петна, които трудно биха могли да бъдат премахнати с класическите средства за пране. Почиства петна от масла, храна, мляко, червило, пот, химикал, дъвка и др. Използва се за всички видове тъкани. Ефикасен е при всякаква температура на пране. Отстранява ефикасно замърсяванията по яки и маншети, без да е необходимо да бъдат търкани. Ако употребявате този спрей, не е необходимо да накисвате дрехата. Не съдържа фреон и е част от програмата за защита на околната среда. Употреба: Спреят се нанася върху петното от около 15 см. След 1-2 минути се изплаква с вода или др..
Loc Amway Home Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. | Препарати | гр. Стара Загора
Loc Amway Home Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л.
Цена
17 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 1 ден
Loc / Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. Всичките му съставки са на природна основа и не замърсяват околната среда. С него може да се почистват: стъкло, порцелан, дърво, керамика, плочки, подове, автомобили, машини, боядисани повърхности и други. Препоръчва се употребата му при пране на бели тъкани и на материи с трайни багрила. Почиства петна от дрехите. Изчиства налепите и по самата перална машина. Ползва се и в машини за миене на съдове, и за измиване на хладилници, фризери, аквариуми. В същото време е толкова деликатен, че се ползва и за измиване на р..
Магазин за перилни и почистващи препарати + доставка | Препарати | гр. Стара Загора
Магазин за перилни и почистващи препарати + доставка
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 2 дни
Магазин за перилни и почистващи препарати и козметика: ул. Илия Куртев 2; Качествени Прахове, омекотители препарати, мокри кърпи, шампоани, душ гел, памперси, таблетки за съдомиялна, капсули и мн. други - Внос от Германия, Италия, Полша, Испания, Турция, Унгария. ЗАПОВЯДАЙТЕ! За Стара Загора и Гълъбово ДОСТАВКА ДО ДОМА +1 ЛВ;
Твърда мас за паркет прозрачна. | Препарати | гр. София
Твърда мас за паркет прозрачна.
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 2 дни
Еднокомпонентно растително твърдо масло /хидрогенирано/ за нанасяне върху паркет. Подгрява се леко /топи се при 40 град./ и се нанася върху паркета, след което се полира. Цена: 10 лв./кг. и куриерски. За разлика от традиционните лакови покрития, твърдата мас прониква по-дълбоко в дървесината, като я запазват здрава и еластична и я предпазват от разсъхване и трошливост. Дървесината може да диша, а влагата да се изпарява. Повърхността става износоустойчива, придобива водо- и прахо-отблъскващи свойства и е устойчива на въздействието на всички използвани в бита химикали, алкохол, кока-кола и..
Билкови препарати за почистване | Препарати | гр. София
Билкови препарати за почистване
Цена
4 лв.
Василева
гр. София, обл. София,  Подател: Василева,  преди 3 дни
Биоразградими препарати за почистване и пране на фирма Дионис. Концентрати, биоразградими, без парабени и други алергени, билкови. Продукти за лична хигиена - шампоани, душгел. Набираме консултанти - включване с пакет от продукти на промоционална цена
preparati prahove i omekoteli | Препарати | с. Трояново
preparati prahove i omekoteli
Цена
0.10 лв.
с. Трояново, обл. Стара Загора,  преди 6 дни
продавам прахове персил ариел и други и омекотители на едро.
Loc /Лок от Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. - 17 лв. | Препарати | гр. Стара Загора
Loc /Лок от Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. - 17 лв.
Цена
17 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Свен Груп ООД,  преди 6 дни
Loc /Лок от Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. L.O.C. - Американски Почистващ препарат Концентрат 1 литър. Всичките му съставки са на природна основа и не замърсяват околната среда. С него може да се почистват: стъкло, порцелан, дърво, керамика, плочки, подове, автомобили, машини, боядисани повърхности и други. Препоръчва се употребата му при пране на бели тъкани и на материи с трайни багрила. Почиства петна от дрехите. Изчиства налепите и по самата перална машина. Ползва се и в машини за миене на съдове, и за измиване на хладилници, фризери, аквариум..
AMWAY Home - Loc почистващи продукти! | Препарати | гр. Стара Загора
AMWAY Home - Loc почистващи продукти!
Цена
17 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Свен Груп ООД,  преди 6 дни
Loc Лок от Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. Всичките му съставки са на природна основа и не замърсяват околната среда. С него може да се почистват: стъкло, порцелан, дърво, керамика, плочки, подове, автомобили, машини, боядисани повърхности и други. Препоръчва се употребата му при пране на бели тъкани и на материи с трайни багрила. Почиства петна от дрехите. Изчиства налепите и по самата перална машина. Ползва се и в машини за миене на съдове, и за измиване на хладилници, фризери, аквариуми. В същото време е толкова деликатен, че се ползва и за измиване..
Аромат за сауна концентрат | Препарати | гр. София
Аромат за сауна концентрат
Цена
23 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Аквамар ООД,  преди 7 дни
Аромати за сауна Florage 250 мл. Произведени в Германия. 10мл концентрат се разреждат към 4л вода.
Овощарски мехлем | Препарати | гр. Ямбол
Овощарски мехлем
Цена
1 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 9 дни
1. 2. Овощарски мехлем 20 / 200 / 800 мл. Маже се с четка върху пресни отрези, калеми или рани по дърветата. Предпазва от гниене на дървесината. Мехлема е базиран на естествени продукти не съдържа никакви вредни химически вещества. 1,00 / 9,00 / 24,00
Перилни и почистващи препарати ВНОС от Турция | Препарати | гр. Велико Търново
Перилни и почистващи препарати ВНОС от Турция
Цена
1 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 16 дни
ПРОДАВАМ перилни и почистващи препарати ВНОС от Турция. Всички въпроси на лични или по телефона.
Течна кожа- средство за ремонт на кожени изделия | Препарати | гр. Плевен
Течна кожа- средство за ремонт на кожени изделия
Цена
10 лв.
гр. Плевен, обл. Плевен,  преди 17 дни
Предлагаме течна кожа за ремонт на обувки, чанти, якета, мебел и други изделия от естествена и изкуствена кожа. Разходът на продукта е много малък. С една малка кутийка можете да реставрирате повече от 10 чифта обувки. За по-подробно - на нашия сайт http://elbrusshop.com/techna-kozha
Zoom / Зум Много функционален почистващ препарат Amway Home - 19 лв. | Препарати | гр. Стара Загора
Zoom / Зум Много функционален почистващ препарат Amway Home - 19 лв.
Цена
19 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Свен Груп ООД,  преди 17 дни
Zoom / Зум Много функционален почистващ препарат Amway Home - 19 лв. Почистващият препарат с бързо действие Zoom предоставя великолепни резултати не само вкъщи, но и извън дома или в гаража. Мощно мултифункционално средство за почистване на петна, като разтваря мазнините и упорити петна от всяка подлежаща на измиване повърхност. Отстранява: мазнини, сажди, следи от моливи, химикалки, тебешир, от кал, боя и други замърсявания от: велосипеда, косачката за трева, барбекюто, инструментите, градинските мебели, оядисани повърхности, пластмаси (винил), неръждаема сто..
Дохлокс МНОГО ефективен гел против хлебарки | Препарати | гр. София
Дохлокс МНОГО ефективен гел против хлебарки
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Irina,  преди 25 дни
Инсектициден гел за унищожаване на хлебарки ДОХЛОКС. Инсектицидният гел за унищожаване на хлебарки е готов за употреба. Нанася се на капки или ивици с помощта на дюзата на спринцовката. Видът на опаковката /спринцовка / дава възможност за обработка на первази, пукнатини, цепнатини, процепи и други трудно достъпни места, които могат да служат за укритие на хлебарките. Къде се нанася инсектицидният гел Дихлокс: С инсектицидния гел дохлокс се обработват и местата под и зад хладилници, под умивалници, около кофите за отпадъци, долните плотове на маси, около вертикалните щрангове и тръб..
Продавам прах за пране | Препарати | гр. Ловеч
Продавам прах за пране
Цена
15 лв.
гр. Ловеч, обл. Ловеч,  преди 35 дни
Продавам прах за пране насипен мого добро качество. В разфасовка от 10кг. -15лв. насипно по 1,20лв. + ДДС за кг. Комбиниран за бяло и цветно пране.
Качествени прахове | Препарати | гр. Русе
Качествени прахове
Цена
23 лв.
гр. Русе, обл. Русе,  Подател: Петьо Петров,  преди 35 дни
Ариел-6кг-22лв Персил-7кг-23лв Teчен Персил-4,5l-60пранета Aриел течен-5.5-70 пранета-24лв Омекотители-4л, 5л-10-12лв
омекотител LENOR | Препарати | гр. София
омекотител LENOR
Цена
3.50 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: валя,  преди 53 дни
омекотител LENOR 650 гр. внесен от Италия 26 пранета диамантен и лотос Амбър и цветя на гардения докосване на чистота Лавандула и лайка Очарование на цветя
омекотител Cocсolino | Препарати | гр. София
омекотител Cocсolino
Цена
14 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: валя,  преди 53 дни
омекотител Cocсolino 4 литра за 44 пранета с аромат на пролет
Обезмаслител за домакински съдове и двигател. | Препарати | гр. София
Обезмаслител за домакински съдове и двигател.
Цена
8.50 лв.
Трансметал
гр. София, обл. София,  Подател: Трансметал,  преди 61 дни
Посочената цена е за индустриален обезмаслител Цунами в опаковки по 1 кг, концентрат. Подходящ за почистване на двигател, шасита, чергила на ремаркета, алуминий и алуминиеви джанти и др. Наличен е и обезмаслител за домашни съдове: - в бутилки по 0,5 литра с пръскалка - 4,80 лв. - в бутилки по 1,0 литра без пръскалка - 4,80 лв. Още на адрес - www.agrichast.com Изпращам по Еконт с всички отстъпки на куриера.
Катрин Макс ООД - Почистващи препарати и дезинфектанти. Дозатори за дезинфектанти. | Препарати | гр. Варна
Катрин Макс ООД - Почистващи препарати и дезинфектанти. Дозатори за дезинфектанти.
Катрин Макс ООД, офис Варна
гр. Варна, обл. Варна,  Подател: Катрин Макс ООД, офис Варна,  преди 75 дни
Фирма „Катрин Макс” ООД е официален представител за България, лидер в продажбите на препарати за професионално и индустриално почистване VOIGT и дезинфекция на различни повърхности и дозатори за дезинфектанти. Предлагаме различни видове пластмасови, метални, механични, електронни дозатори, дозатори за безконтактна хигиена, с лакътен бутон или фотоклетка, за дезинфектанти с и без отмиване или течни сапуни - антибактериални, противоалергични, глицеринови, течни и на пяна. В магазина ни във Варна на адрес: ул. “Петър Райчев” 18 В, можете да разгледате пълната гама препарати за почистване на р..
Борба с битови вредители. Дезинфекция.Дом без вредители топ цени | Препарати | гр. Несебър
Борба с битови вредители. Дезинфекция.Дом без вредители топ цени
гр. Несебър, обл. Бургас,  преди 94 дни
Продажба на биоциди (отрови) и съвети относно правилното им приложение. ДДД дейност и годишни договори за абонаментно обслужване. www.ecoprofessional.eu Борба с битови вредители. Дезинфекция. Унищожаване на инсекти (хлебарки, дървеници, мухи, кърлежи и др.) и битови гризачи (плъхове и мишки.Фирмата е регистрирана в Министерство на здравеопазването и работи с препарати, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора и домашни любимци. Сключва абонаментни договори с търговски обекти и издава документи по изискванията на РИЗ и БАБХ!
Yumos-пръскалка | Препарати | гр. София
Yumos-пръскалка
Цена
6.90 лв.
гр. София, обл. София,  преди 99 дни
Yumos-Пръскалка е широко приложима преди пране и слад пране улеснява гладенето на дрехите
Омекотител YUMOŞ | Препарати | гр. София
Омекотител YUMOŞ
Цена
11.90 лв.
гр. София, обл. София,  преди 99 дни
Предлагаме голяма разновидност на омекотители и разфасовки
Омекотител Vernel макс 1440 ml-концентрат | Препарати | гр. София
Омекотител Vernel макс 1440 ml-концентрат
Цена
13.90 лв.
гр. София, обл. София,  преди 99 дни
Предлагаме голяма разновидност на омекотители. Цената варира от закупеното количество
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.