За дома и градината

Препарати

Област
Населено място
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
44 обяви
СнимкиЗаглавие на обявата
Dish Drops - концентрат веро 1 л. Amway Home | Препарати | гр. Стара Загора
Dish Drops - концентрат веро 1 л. Amway Home
Цена
16.60 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 9 часа
Течен детергент за миене на съдове с трайна пяна. Силно концентриран и икономичен. Защитава кожата, предпазва от поява на алергични реакции. Съдържа Алое Вера и алфа-хидрокси киселини за защита на кожата на ръцете. Има свеж лимонов аромат, отстранява без търкане храна и мазнини от съдовете. Не оставя петна по стъклените съдове и приборите за хранене. Мие еднакво добре с топла и студена вода. С 1 литър се измиват 7500 съда (или три километра чиний). Екологически чист продукт на 100 % който се препоръчва за почистване на съдове за хранене на бебета и малки деца, тъй като дори останал час..
Loc Amway Home Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. | Препарати | гр. Стара Загора
Loc Amway Home Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л.
Цена
17 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 9 часа
Loc / Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. Всичките му съставки са на природна основа и не замърсяват околната среда. С него може да се почистват: стъкло, порцелан, дърво, керамика, плочки, подове, автомобили, машини, боядисани повърхности и други. Препоръчва се употребата му при пране на бели тъкани и на материи с трайни багрила. Почиства петна от дрехите. Изчиства налепите и по самата перална машина. Ползва се и в машини за миене на съдове, и за измиване на хладилници, фризери, аквариуми. В същото време е толкова деликатен, че се ползва и за измиване на р..
Импрегнатор VH 72 с тройно действие | Препарати | гр. Айтос
Импрегнатор VH 72 с тройно действие
Цена
32.64 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 14 часа
ИМПРЕГНАТОР VH72 за естествени камъни придава водо- и маслоустойчивост, против петна от ръжда, кръв, кафе, вино и др. Създаден по съвременна технология, препаратът не създава слой, а приниква на нано-ниво в молекулата. НЕ ПРОМЕНЯ ЦВЕТА НА ЕСТЕСТВЕНИЯ КАМЪК. Винаги отличен резултат: капка върху импрегниран газобетон не попива и стои до изпаряване! Смес на базата на разтворител от синтетични смоли, които придават на неорганичните строителни материали водо- и маслоустойчивост. Може да се използва за порести повърхности на варовик, пясъчник, травертин, гранит, тухли, теракота, бетон. П..
препарат с противоплъзгащ ефект | Препарати | гр. Айтос
препарат с противоплъзгащ ефект
Цена
18.78 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 14 часа
ПРЕПАРАТ С ПРОТИВОПЛЪЗГАЩ ЕФЕКТ ПРИЛОЖЕНИЕ: ELKAY V10 Anti-Slip е преднаначен да подобри триенето на влажни или мокри твърди повърхности с цел предпазване от хлъзгане. Продуктът е идеално приложим за подове от керамика, мрамор, гранит, камък, гранитогрес, теракота, бетон, порцелан и други подобни материали. ПРЕДИМСТВА: • Не образува филм или покритие на повърхността, • Дълготраен ефект, • Не променя естествения цвят. НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Препаратът против хлъзгане VH 10 е готов за употреба. 1. Използвайте гумени ръкавици за предпазване на ръцете. 2. Нанасяйте само върху напъл..
Бакти+ препарат за септични ями | Препарати | гр. Бургас
Бакти+ препарат за септични ями
Цена
28.90 лв.
ЕКО МАКС БИО-БУРГАС ЕООД
гр. Бургас, обл. Бургас,  Подател: ЕКО МАКС БИО-БУРГАС ЕООД,  преди 15 часа
Силата на природата Предназначен за пречистване на отпадъчни води в септични и помийни ями, външни тоалетни, мазноуловители, сухи тоалетни, дренажни тръби и канали, пречиствателни станции за отпадъчни води. “Бакти+“ е безопасна, природна технология, заложена върху действието на непатогенни микроорганизми. Създаден на основата на дълги години проучване, и дълбоки познания на биотехнологията, бактериите, ензимите и необходимите им хранителни вещества. Характеризира се със много високо съдържание на активни вещества. Предимства: - Висококачествен продукт, с високо съдържание на активни..
preparati prahove i omekoteli | Препарати | с. Трояново
preparati prahove i omekoteli
Цена
0.10 лв.
с. Трояново, обл. Стара Загора,  преди 23 часа
продавам прахове персил ариел и други и омекотители на едро.
Лепило за естествени камъни | Препарати | гр. Айтос
Лепило за естествени камъни
Цена
14.88 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 2 дни
ДВУКОМПОНЕНТНО ПАСТООБРАЗНО ЛЕПИЛО за естествени камъни: мрамор, травертин, варовик, технически камък и др. Лепилата са на полиестерна основа - за вертикално и хоризонтално приложение. Базирани на полиестерни смоли, твърдите лепила от серията EB са предназначени за залепване на мрамор, травертин, варовик и други естествени камъни и за запълване на порести повърхности. Лепилата се отличават с висока реактивност, бързо втвърдяване и много ниско свиване при втвърдяването. Разновидности: ЕВ 24 - БЯЛО ЕВ 25 - СЛОНОВА КОСТ ЕВ 31 - ЛЕДЕНОБЯЛО ЕВ 40 - ЧЕРНО ПРИЛОЖЕНИЕ: EB 24/25/31/4..
Магазин за перилни и почистващи препарати + доставка | Препарати | гр. Стара Загора
Магазин за перилни и почистващи препарати + доставка
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 3 дни
Магазин за перилни и почистващи препарати и козметика: Качествени Прахове/Персил, Мулти колор Апта, Кандес, Софт, Ариел, Иксир, Нова, АБЦ и др, омекотители препарати, мокри кърпи, шампоани, душ гел, памперси, таблетки за съдомиялна, капсули и мн. други - Внос от Германия, Италия, Полша, Испания, Турция, Унгария. ЗАПОВЯДАЙТЕ! За Стара Загора и Гълъбово ДОСТАВКА ДО ДОМА +1 ЛВ;
препарат за почистване на естесвени камъни | Препарати | гр. Айтос
препарат за почистване на естесвени камъни
Цена
12.60 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 3 дни
VH 62 HEAVY DUTY CLEANER почистващ препарат за силно замърсени повърхности ПОВЪРХНОСТИ ПРИЛОЖЕНИЕ: за силно замърсени повърхности. Разраден: почиства и остранява намасляване от замърсени порцеланови, каменинови, керамични и др. повърхности и подове от теракота, бетон, естествен камък. Неразраден: Премахва упорити петна от порцеланови повърхности. Отлично средство за основно почистване на киселинно-чусвствителни камъни, както и за основно почистване на бетонни повърхности. Остранява остатъци от восък и вакси след полиране.1л 12,60лв
Импрегнатор с мокър ефект | Препарати | гр. Айтос
Импрегнатор с мокър ефект
Цена
29.40 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 3 дни
ИМПРЕГНАТОР VH920 за естествени камъни придава водостойчивост и мокър ефект. Създаден по съвременна технология, препаратът не създава слой, а приниква на нано-ниво в молекулата. Виж последната снимка - едната част на мозайката е обработена с импрегнатора, а другата - не. ОСВЕЖАВА ЦВЕТА НА ЕСТЕСТВЕНИЯ КАМЪК. Винаги отличен резултат: капка върху импрегниран газобетон не попива и стои до изпаряване! Предимства: • Освежава цветовете на естествени камъни • Придава водоустойчивост • Дълготраен ефект при външно и вътрешно приложение • Усилване на въздействието при нанасяне на два..
Loc /Лок от Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. - 17 лв. | Препарати | гр. Стара Загора
Loc /Лок от Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. - 17 лв.
Цена
17 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Свен Груп ООД,  преди 4 дни
Loc /Лок от Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. L.O.C. - Американски Почистващ препарат Концентрат 1 литър. Всичките му съставки са на природна основа и не замърсяват околната среда. С него може да се почистват: стъкло, порцелан, дърво, керамика, плочки, подове, автомобили, машини, боядисани повърхности и други. Препоръчва се употребата му при пране на бели тъкани и на материи с трайни багрила. Почиства петна от дрехите. Изчиства налепите и по самата перална машина. Ползва се и в машини за миене на съдове, и за измиване на хладилници, фризери, аквариум..
Препарати за септични ями и прочистване на канали | Препарати | гр. Пловдив
Препарати за септични ями и прочистване на канали
Цена
5 лв.
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Катрин Макс ООД,  преди 5 дни
Катрин Макс ООД предлага на български пазар висококачествени препарати от микроорганизми , ензими и хранителни компоненти, който разграждат и усвояват отлагания от мазнини , нишесте , тоалетна хартия , перилни препарати и други , както и органични отпадъци от тоалетни . Предназначен е специално за септични ями , канализация в дома , ресторанти , столове и санитарни системи . Възстановява нормалната работа на септичната яма Намалява пяната на повърността с над 75% и утайката на дъното с над 50% Увеличава полезният обем на ямата постепенно до отстраняване нуждата изпразване на ямата! Ефект..
Билкови препарати за почистване | Препарати | гр. София
Билкови препарати за почистване
Цена
4 лв.
Василева
гр. София, обл. София,  Подател: Василева,  преди 5 дни
Биоразградими препарати за почистване и пране на фирма Дионис. Концентрати, биоразградими, без парабени и други алергени, билкови. Продукти за лична хигиена - шампоани, душгел. Набираме консултанти - включване с пакет от продукти на промоционална цена
Прах за пране General | Препарати | гр. Видин
Прах за пране General
Цена
20 лв.
гр. Видин, обл. Видин,  Подател: Daniel Stefanov,  преди 5 дни
Прах за пране General 5кг. - за 90 пранета, за бяло и цветно пране. Внос от Италия.
AMWAY Home - Loc почистващи продукти! | Препарати | гр. Стара Загора
AMWAY Home - Loc почистващи продукти!
Цена
17 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Свен Груп ООД,  преди 6 дни
Loc Лок от Amway Home - Универсален Екологично чист почистващ препарат 1л. Всичките му съставки са на природна основа и не замърсяват околната среда. С него може да се почистват: стъкло, порцелан, дърво, керамика, плочки, подове, автомобили, машини, боядисани повърхности и други. Препоръчва се употребата му при пране на бели тъкани и на материи с трайни багрила. Почиства петна от дрехите. Изчиства налепите и по самата перална машина. Ползва се и в машини за миене на съдове, и за измиване на хладилници, фризери, аквариуми. В същото време е толкова деликатен, че се ползва и за измиване..
Фугочистител rt 62 | Препарати | гр. Айтос
Фугочистител rt 62
Цена
11.40 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 6 дни
RT 62 GROUT CLEANER ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ - фугочистител ПРИЛОЖЕНИЕ: некиселинен многофункционален почистващ препарат, разработен специално за почистване на фуги между стенни и подови плочки. Почиства и отстранява замърсяване и намасляване от всички фуги, порцелан, керамика, каменинови повърхности, естествени камъни, теракота и циментови подове. Премахва упорити петна от каменинови и порцеланови повърхности. Отлично средство за основно почистване на киселинно-чувствителни камъни, както и за основно почистване на бетон. Отстранява восъци след шлифоване. Почиства, без да уврежда повърхността..
АНТИКАЛЦ-Препарат за премахване на варовик | Препарати | гр. Добрич
АНТИКАЛЦ-Препарат за премахване на варовик
Цена
18 лв.
гр. Добрич, обл. Добрич,  Подател: Прима-Димов ООД,  преди 7 дни
Ефикасен препарат за премахване на варовик / котлен камък АНТИКАЛЦ За почистване на бани, душ кабини, мивки, съдове, нагреватели и други. За профилактика на перални, кафе машини, авто радиатори и други. Доказан ефект! 0,5л./оп. ЦЕНА:2.70лв. с ДДС 1л./оп. ЦЕНА:5.40лв. с ДДС 5кг./оп. ЦЕНА:17.40лв. с ДДС гр. Добрич ул. ”Славянска”12 приземен етаж ”Прима-Димов”ООД Можете да поръчате и ще ви го изпратим с куриерска фирма.
препарат за ежедневна поддръжка | Препарати | гр. Айтос
препарат за ежедневна поддръжка
Цена
12.60 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 7 дни
ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА ЕЖЕДНЕВНА ПОДДРЪЖКА 1л 12,60лв ПРИЛОЖЕНИЕ: ПОЧИСТВА ВСИЧКИ ПОВЪРХНОСТИ-Стенни облицовки, керамични плочки, пластмасови ламинати, остъклени повърхности, неръждаема стомана, стъкла и огледала. Идиален за врати, шкафове в кухни и бани, офис мебели и ламинирани плоскости. Перфектен за полирани мраморни плотове и изделия от естествени камъни. ПРЕДИМСТВА: Не съдържа алкохол или амоняк, балансирано рН 7, но е отличен обезмаслител, не се нуждае от изплакване, бързо съхнене, не образува много пяна, високоефективен, гарантирано за защита на деликатни повърхности, приятен аромат-лав..
Обезмаслител за домакински съдове и двигател. | Препарати | гр. София
Обезмаслител за домакински съдове и двигател.
Цена
8.50 лв.
Трансметал
гр. София, обл. София,  Подател: Трансметал,  преди 8 дни
Посочената цена е за индустриален обезмаслител Цунами в опаковки по 1 кг, концентрат. Подходящ за почистване на двигател, шасита, чергила на ремаркета, алуминий и алуминиеви джанти и др. Наличен е и обезмаслител за домашни съдове: - в бутилки по 0,5 литра с пръскалка - 4,80 лв. - в бутилки по 1,0 литра без пръскалка - 4,80 лв. Още на адрес - www.agrichast.com Изпращам по Еконт с всички отстъпки на куриера.
Импрегнатор за естествен камък | Препарати | гр. Айтос
Импрегнатор за естествен камък
Цена
29.22 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 10 дни
Импрегнатор VH 34 MaxiMax е идеално средство за защита на повърхности. Придава мокър ефект. ИМПРЕГНИРА - ПОЧИСТВА - ПОЛИРА (три в едно). Придава ”мокър ефект”. Импрегнаторът VH 34 е pH-неутрален продукт на основата на богати силикони и специални разтворители. Придава перфектен естествен блясък. Може да се използва върху полирани или неполирани повърхности. НЕ СЪДЪРЖА КИСЕЛИНА! Подходящ за мрамори, гранити, оникс, травертин, варовик, тераси от теракота, керамика и гранитогрес, също за метали, бронз, хромирани стомани и др. Употреба: Излейте на повърхността, разтелете равномерно и из..
KV3 Макси Лукс е самополиращ лак. | Препарати | гр. Айтос
KV3 Макси Лукс е самополиращ лак.
Цена
34.98 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 10 дни
KV3 Макси Лукс е самополиращ лак. Придава незабавен блясък на гранити, мрамори, травертини и други естествени камъни, за които не може да се приложи механично полиране. Бързосъхнещ, лесен за употреба, мигновен блясък, не пожълтява с времето. НАЧИН НА УПОТРЕБА: KV3 е готов за употреба. За по-добър резултат почистете предварително повърхността с фина шкурка. Нанесете препарата равномерно с памучна кърпа или четка върху напълно суха и чиста повърхност. Изсъхване за около 30 мин. ВНИМАНИЕ: НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЗА ПОДОВЕ И ЗА ВЪНШНО ПРИЛОЖЕНИЕ! Покритие: 1 л. за 15-20 кв.м. Разфасовки: ме..
ем 14 течен восък (полираща вакса) | Препарати | гр. Айтос
ем 14 течен восък (полираща вакса)
Цена
35 лв.
Стройдекор инжинеринг ООД
гр. Айтос, обл. Бургас,  Подател: Стройдекор инжинеринг ООД,  преди 10 дни
ЕМ 14 ТЕЧЕН ВОСЪК (ПОЛИРАЩА ВАКСА) Полираща вакса на базата на разтворител. Защитава мрамор, травертин, каменни повърхности, синтетичен камък (тераси, подове, кухненски плотове, тротоарни настилки и др.). Възстановява блясъка на полираните камъни и е отлично средство като първи или последен слой за традиционна обработка на теракота и за целите на рутинна поддръжка. Предимства: * Придава хубав естествен блясък * Защитава повърхността от външни въздействия * Лесно нанасяне и лесна поддръжка * Не се наслоява при повторна употреба * Може да се преполира Начин на употреба:..
Перилни и почистващи препарати ВНОС от Турция | Препарати | гр. Велико Търново
Перилни и почистващи препарати ВНОС от Турция
Цена
1 лв.
гр. Велико Търново, обл. Велико Търново,  преди 11 дни
ПРОДАВАМ перилни и почистващи препарати ВНОС от Турция. Всички въпроси на лични или по телефона.
перилни и почистващи препарати | Препарати | гр. Хасково
перилни и почистващи препарати
гр. Хасково, обл. Хасково,  преди 11 дни
За повече информация ми пишете на https://www.facebook.com/trstoki/
Zoom / Зум Много функционален почистващ препарат Amway Home - 20 лв. | Препарати | гр. Стара Загора
Zoom / Зум Много функционален почистващ препарат Amway Home - 20 лв.
Цена
20 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  Подател: Свен Груп ООД,  преди 13 дни
Zoom / Зум Много функционален почистващ препарат Amway Home - 19 лв. Почистващият препарат с бързо действие Zoom предоставя великолепни резултати не само вкъщи, но и извън дома или в гаража. Мощно мултифункционално средство за почистване на петна, като разтваря мазнините и упорити петна от всяка подлежаща на измиване повърхност. Отстранява: мазнини, сажди, следи от моливи, химикалки, тебешир, от кал, боя и други замърсявания от: велосипеда, косачката за трева, барбекюто, инструментите, градинските мебели, оядисани повърхности, пластмаси (винил), неръждаема сто..
SA8 ™ Спрей за отстраняване на петна 400 гр.. Amway | Препарати | гр. Стара Загора
SA8 ™ Спрей за отстраняване на петна 400 гр.. Amway
Цена
22 лв.
гр. Стара Загора, обл. Стара Загора,  преди 19 дни
Pre-wash спреят почиства петна, които трудно биха могли да бъдат премахнати с класическите средства за пране. Почиства петна от масла, храна, мляко, червило, пот, химикал, дъвка и др. Използва се за всички видове тъкани. Ефикасен е при всякаква температура на пране. Отстранява ефикасно замърсяванията по яки и маншети, без да е необходимо да бъдат търкани. Ако употребявате този спрей, не е необходимо да накисвате дрехата. Не съдържа фреон и е част от програмата за защита на околната среда. Употреба: Спреят се нанася върху петното от около 15 см. След 1-2 минути се изплаква с вода или др..
Дохлокс МНОГО ефективен гел против хлебарки | Препарати | гр. София
Дохлокс МНОГО ефективен гел против хлебарки
Цена
8 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Irina,  преди 25 дни
Инсектициден гел за унищожаване на хлебарки ДОХЛОКС. Инсектицидният гел за унищожаване на хлебарки е готов за употреба. Нанася се на капки или ивици с помощта на дюзата на спринцовката. Видът на опаковката /спринцовка / дава възможност за обработка на первази, пукнатини, цепнатини, процепи и други трудно достъпни места, които могат да служат за укритие на хлебарките. Къде се нанася инсектицидният гел Дихлокс: С инсектицидния гел дохлокс се обработват и местата под и зад хладилници, под умивалници, около кофите за отпадъци, долните плотове на маси, около вертикалните щрангове и тръб..
Твърда мас за паркет прозрачна. | Препарати | гр. София
Твърда мас за паркет прозрачна.
Цена
10 лв.
гр. София, обл. София,  преди 36 дни
Еднокомпонентно растително твърдо масло /хидрогенирано/ за нанасяне върху паркет. Подгрява се леко /топи се при 40 град./ и се нанася върху паркета, след което се полира. Цена: 10 лв./кг. и куриерски. За разлика от традиционните лакови покрития, твърдата мас прониква по-дълбоко в дървесината, като я запазват здрава и еластична и я предпазват от разсъхване и трошливост. Дървесината може да диша, а влагата да се изпарява. Повърхността става износоустойчива, придобива водо- и прахо-отблъскващи свойства и е устойчива на въздействието на всички използвани в бита химикали, алкохол, кока-кола и..
Аромат за сауна концентрат | Препарати | гр. София
Аромат за сауна концентрат
Цена
23 лв.
гр. София, обл. София,  Подател: Аквамар ООД,  преди 41 дни
Аромати за сауна Florage 250 мл. Произведени в Германия. 10мл концентрат се разреждат към 4л вода.
Овощарски мехлем | Препарати | гр. Ямбол
Овощарски мехлем
Цена
1 лв.
гр. Ямбол, обл. Ямбол,  преди 43 дни
1. 2. Овощарски мехлем 20 / 200 / 800 мл. Маже се с четка върху пресни отрези, калеми или рани по дърветата. Предпазва от гниене на дървесината. Мехлема е базиран на естествени продукти не съдържа никакви вредни химически вещества. 1,00 / 9,00 / 24,00
« Предишна | 12 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.