Област: обл. Пловдив
Населено място: гр. Пловдив
Вид: ТВ поставка, ТВ шкаф
Състояние
Цена
Обяви подадени след
реклама
send_email Запази това търсене / Абонирай се advanced search Разширено търсене Подреди по:
3 обяви
обл. Пловдив
гр. Пловдив
ТВ поставка, ТВ шкаф
СнимкиЗаглавие на обявата
ТВ Модул Swift | Мебели за дома | гр. Пловдив
ТВ Модул Swift
Цена
169.90 лв.
Gulman
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Gulman,  преди 23 дни
ТВ модула е с размери: височина 47см., широчина 120см. и дълбочина 30см. Рафта е с височина 33.8см., широчина 60см., дълбочина 16см. Нашите продукти не съдържат канцерогенни вещества със здравните стандарти на Европейския Съюз, подходящи суровини се произвеждат със сертифицирани E1. Продукта пристига разглобен с необходимите материали за монтаж и инструкции. Лесен, бърз и забавен монтаж. При доставката Ви предлагаме да проверите материалите на продукта за дефект и в случай на дефект да поискате доклад за дефект от куриерската фирма. При поръчката на продукта се заплаща 50% от цената на продукт..
ТВ Модул Simple | Мебели за дома | гр. Пловдив
ТВ Модул Simple
Цена
99.90 лв.
Gulman
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Gulman,  преди 23 дни
Височината на модула е 34.6 см., широчината на модула е 90см. + 2х220см. Нашите продукти не съдържат канцерогенни вещества със здравните стандарти на Европейския Съюз, подходящи суровини се произвеждат със сертифицирани E1. Продукта пристига разглобен с необходимите материали за монтаж и инструкции. Лесен, бърз и забавен монтаж. При доставката Ви предлагаме да проверите материалите на продукта за дефект и в случай на дефект да поискате доклад за дефект от куриерската фирма. При поръчката на продукта се заплаща 50% от цената на продукта и при получаването на продукта се плащат останалите 50%.
ТВ Модул Ayfa | Мебели за дома | гр. Пловдив
ТВ Модул Ayfa
Цена
149.90 лв.
Gulman
гр. Пловдив, обл. Пловдив,  Подател: Gulman,  преди 23 дни
Модула е с височина 40 см., широчина 120 см. и дълбочина 30 см. Рафта е на височина 21.4 см, широчина 39.4 см и дълбочина 16 см. Цвета на продуктите е бял, 1во качество ламинирано ПДЧ. Нашите продукти не съдържат канцерогенни вещества със здравните стандарти на Европейския Съюз, подходящи суровини се произвеждат със сертифицирани E1. Продукта пристига разглобен с необходимите материали за монтаж и инструкции. Лесен, бърз и забавен монтаж. При доставката Ви предлагаме да проверите материалите на продукта за дефект и в случай на дефект да поискате доклад за дефект от куриерската фирма. При поръч..
« Предишна | 1 | Следваща »
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.